http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 04, 2010

Pentagon varoitti eurooppaa terrori-iskuistaMediassa kerrotaan että yhdysvallat on varoittanut eurooppaa terrori-iskuista. Ministeriön mukaan muun muassa al-Qaida-verkosto suunnittelee iskuja.

Todellisuudessa tässä on kyse jälleen psykologisesta terrorismista, missä näillä täysin perättömillä ja tahalleen aiheutetuilla terrorismi uhkauksilla on vain psykologinen vaikutus heihin jotka vielä sattuvat pelkäämään tätä aihetta.

Mutta heitä jotka eivät usko terrorismin vastaiseen sotaan ja tähän koko kusetukseen ei tämä psykologinen terrorismi kosketa vähääkään. Koska tämän psykologisen terrorismin teho perustuu meidän pelkoon. Sillä kun suuret kansat ollaan saatu alistettua yksilöidenkin kohdalta tällaiselle terrorismin pelolle.

On helppo saada suuret kansanosat hyväksymään heidän perusoikeuksiensa menetykset jne. Jotta vain he saisivat olla turvassa näiltä lehdissä pelotelluilta terroristeilta. Mutta sitä ei näistä aivopestyistä massoista tiedä kukaan, että ne todelliset terroristit ovat juuri niitä jotka esittävät heille suojelevansa heitä näiltä al-Qaida miehiltä.

Silti tässä vaiheessa on vaikeaa lähteä ennustamaan, että toteutetaanko esim. Lontoossa lavastettuja terrori-iskuja tänä vuonna. Mutta jos toteutetaan, niin niiden takana on edelleen Mi5 ja Mi6, sekä mahdollisesti Israelin tiedustelupalvelu Mossad avustamassa niiden toteuttamisessa ja lavastamisessa.

Lontoossa vuonna 2005 kesällä tapahtuneet terrori-iskut olivat Mi5:n ja Mi6:n käsialaa.Mutta mikään ei muuta sitä totuutta, että yhdysvalloista johdetaan edelleen tätä fasistisen maailmanhallituksen hanketta jonka death-line ollaan asetettu vuoteen 2025.

Eli vuoteen 2025 mennessä illuminatin globalistit uskovat saavuttavansa tavoitteensa yhdestä maailmanliittovaltiosta. Kun siihen ollaan siihen mennessä hyvinkin todennäköisesti liitetty pohjois-amerikan union ja euroopan maat mukaan ja jos vielä afrikan ja aasian union saadaan liitettyä siihen mukaan niin tällöin siionistien tavoite lopullisesta maailmanjärjestyksestä on toteutettu.Tähän uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen tarvitaan illujen mielestä III-maailmansota, koska se ollaan jo suunniteltu toteutettavaksi yli 100-vuotta sitten Albert Piken Giuspeppe Mazzinin toimesta ja tämä tapahtui vuonna 1870, jolloin he suunnittelivat että maailmassa tulee tapahtua kolme suurta sotaa.

I-maailmansota
II-maailmansota
ja III-maailmansota

Kun taas Israelin valtio on perustettu juuri sen vuoksi, että se tulisi olemaan keskeisessä roolissa tämän kolmannen maailmansodan kanssa ja nykyään Israel onkin ollut suurimmassa roolissa suunnittelemassa iskua Iraniin.

Illuminati-eliitillä on kuitenkin tässä kolmannessa maailmansodassa liittoutuneiden puolella vastassa Venäjän sotilasmahti ja ydinsodasta puhuttaessa suuria tappioita tulisi kärsimään erityisesti yhdysvallat.

Venäjä kun ei ole liittoutunut näiden maailmaneliitin rikollisten kanssa ja näin on edelleen yhdysvalloille ja salaiselle maailmaneliitille uhka.