http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Hollywood-näyttelijöitä ja muita viihdeteollisuuden vaikuttajia likvidoituHollywoodin tunnetuimpiin näyttelijöihin kuuluva Randy Quaid astui eilen julkisuuteen, kun hän uskoi olevansa jonkun tahon tappolistalla ja anoo nyt Kanadan valtiolta turvapaikkaa.

Pariskunta kertoi viime perjantaina maahanmuuttoviranomaisille, että he haluavat pysyä Kanadassa, sillä heidän henkensä ovat vaarassa. Quaidin mukaan samat tahot tappoivat muun muassa hänen kollegansa Heath Ledgerin ja David Carradinen.

Randylla on ollut kahdeksan läheistä ystävää, jotka on murhattu omituisella, kummallisella tavalla. Meillä on tunne, että olemme seuraavat, Evi-vaimo sanoi viranomaisille Telegraph-lehden mukaan.Heath Ledger kuoli virallisesti tammikuussa 2008 unilääkkeiden tahattomaan yliannostukseen new yorkissa.David Carradine taas kuoli hieman kummallisemmissa olosuhteista, sillä mies löydettiin kuolleena 4. kesäkuuta 2009 hotellihuoneensa kaapista Bangkokissa. Ruumis löydettiin alastomana sidottuna naruun, jonka pää oli kaulan, ja toinen pää sukupuolielinten ympärillä.

Mediassa tämän epäiltiin olevan itsemurha, mutta myöhemmin ilmoitettiin mediassa, että kuolema saattoi olla seksuaalista kiihotustilaa voimistavasta hypoksifiliasta seurannut onnettomuus.

Tästä jälleen huomaa, että kuinka suuret valheet uppoavat massoihin kun menee tuollainenkin kuolinsyy läpi onnettomuutena. Eli joku vahingossa hirttää itsensä siivouskomeroon, kuullostaa erittäin järkeenkäypältä.

Heath Ledger näytteli vuonna 2005 samassa elokuvassa Randy Quaidin kanssa ja tunsi tämän myös elokuvamaailman ulkopuolella.Michael Jackson myös likvidoitiin ja mitä todennäköisimmin kyse on samasta tahosta, joka on viime-vuosina toiminut viikatemiehenä hollywoodin sisällä.

Jackson oli suuri yhteiskunta-aktivisti henkeen ja vereen, koska hän ei piilotellut sanomisiaan kun hän mm. puhui useissa julkisissa tilaisuuksissa missä oli vieraana levy-yhtiöiden takana olevasta eliitistä ja heidän härkistä motiiveista.

Tietenkin Jackson on näille monikansallisille levy-yhtiöille kuolleena tuhansia kertoja kalliimpi, koska kuolleen pop musiikin legendan levyt myyvät enemmän.Koko hollywoodin elokuvateollisuuden rahoittajat kuuluvat illuminati-eliitin maailman 13 rikkaimman suvun joukkoon ja tämä taho ei pidä siitä, jos joku näyttelijä alkaa siviilissä kapinoimaan ja kertomaan asioita, joista ei saisi puhua. Kun tämä saattaa liittyä tähän hollywood-näyttelijöiden ajojahtiin.Mutta on myös näitä lukuisia hollywood näyttelijöitä, jotka taas kuuluvat illujen eliitin lemmikkeihin ja yksi heistä lienee Tom Cruise.

Hän voi mediassa kertoa aivan vapaasti skientologien satuja ja heitä rikollinen maailmaneliitti käyttää mm. ilmastonmuutospropagandan viestimiehinä. Koska tiedetään, että niiden avulla nämä kusetukset uskotaan paljon helpommin, kuin että annettaisiin tämän ilmastonmuutoskusetuksen olla pelkästään Al Goren harteilla.

Mutta kyllä tämä roistoeliitti osaa härskeimmät temput kun se hyödynsi Osama Bin Ladenin videonauhoja ja kertoi, että nyt terroristijohtaja kehoittaa ihmiskuntaa taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan.Yksi näistä ankarista ilmastonmuutoskusetuksen vastustajista oli maailmankuulu kirjailija Michael Crichton, joka tunnetaan maailmalla mm. Jurassic Park teoksestaan, sekä muutamista elokuvaohjauksista. Hän kuoli kurkkusyöpään vuonna 2008.