http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Suomessa on käynnissä suuri taistelu Suomen tulevaisuudestaKuten kaikki Marko Sihvosen nälkälakkoa Suomen hallituksen korruptoituneisuutta sekä pohjavesien yksityistämisestä seuranneet ovat nähneet kyseessä ei ole enää mikään yhden miehen taistelu vastaan tämän maan eliitti.

Linkki:

Suomen korruptoitunut sensuurimedia hyökkäsi kaikilla lehtijulkaisuilla mielenosoittajia vastaan välittömästi kun eräs mielenosoittaja lähetti Helsingin-Sanomien tytäryhtiönä toimivaan Vartti-lehteen asiallisen uutisen mitä oli tapahtunut keskiviikkona 24.02.2010 sekä torstaina 25.02.2010 kun Etelä-Uusimaan poliisipiiristä soitettiin ja kerrottiin että asuntovaunut ovat laittomasti eduskuntatalon edessä. Sitä ennen oli poliisi käynyt sabotoimassa punaisella tarralla liikennemerkkiä joka sijaitsi eduskuntatalon edessä ja näin siitä saatiin lavastettua pysäköintikielto.

Lisäksi poliisit olivat saaneet ilmoituksen korkeammalta taholta ja ainoa nimi jonka suostuivat luovuttamaan oli eduskunnan turvallisuuspäällikkö. Eli voimme hyvin päätellä että Suomen kasvoton eliitti on yhteydessä eduskunnan turvallisuuspäällikköön ja sitä kautta yhteydessä poliisiin.

Poliisit kertoivat myös että mielensoittajat haittasivat vieressä olevan rakennustyömaan toimintaa. Tämän kävi eräs mielenilmaukseen osallistunut henkilö aivan itse kysymässä kyseisen rakennustyömaan johtajan kanssa ja kävi ilmi että minkäänlaista valitusta mielenosoittajista ei ollut tehty rakennustyömaan puolelta. Eli tästä näkee minkälaisiin konsteihin Suomen kasvoton eliitti sortuu käyttämään kun he pelkäävät Suomen korruptoituneen hallituksen uskottavuutta. Joten on jokapäivä soitettava EU:n poliisivaltion poliisivoimat paikalle ja keksittävä provosointitarkoituksessa keksittyjä syitä että mielenilmaus on laiton.Keskiviikkona poliisit soitettiin Suomen kasvottoman eliitin toimesta paikalle ja he siirsivät laittomasti toisen asuntovaunun mielenilmauspaikalta pois. Vaikka 1. Helmikuuta 2010 alkaneella mielenilmauksen pitäjillä oli kirjallinen lupa Helsingin kaupungin rakennusvirastolta vaikka 100:lle asuntovaunulle kyseisellä alueella.

Entinen Suomen perustuslain pykäliä siis rikottiin:

Kokoontumislain 22.4.1999/530
Suomenperustuslain 11.6.1999/731
Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 1 – 30 artiklan
ja Rikoslain 14. luvun 5. pykälän johdosta.

Mutta itseasiassa jos lähtee lakia tutkimaan tarkemmin niin Suomi liittyi Euroopan unionin perustuslakiin (Lissabonin sopimus) 1. Joulukuuta 2009 ja siinä Euroopan Unionin kaikkien jäsenmaiden poliisille sallitaan lähes gestapomaiset valtuudet ihmisoikeuksien rikkomiseen jne. Mutta tässä on kuitenkin aina muistettava että poliisikin kuten gestapo aikoinaan Natsi-Saksassa suojeli vain heidän kasvottomia johtajiaan ja tässä on Suomen kohdalla aivan samasta asiasta nyt kyse.

Perjantaina sitten suomen kasvoton eliitti oli tilannut poliisin hajottamaan mielenosoituksen lopullisesti käyttämällä väkivaltakeinoja. Sitä varten Helsingin rakennusviraston johtaja Jouni Paasonen lähetettiin asuntovaunulle kertomaan perjantaiaamuna että kaupungin virkamiehistä n. 3 henkilöä pitivät pikaisen palaverin jossa päätettiin lopullisesta häätöpäätöksestä. Tämän jälkeen mielenosoittajien puolelta soitettiin henkilökohtaisesti kaikille näille virkamiehille ja kysyttiin että oliko tällaista kokousta pidetty ja selvisi että mitään kokousta ei ollut pidetty. Eli kyseessä oli jälleen valhe jonka verukkeella Suomen kasvoton eliitti pyrkisi lopettamaan laittomilla keinoilla laillisen mielenilmauksen eduskunnan edestä.

Mutta kun ilta perjantai-ilta saapui ja kello löi 18:00 saapui paikalle taas kolme poliisiautoa (musta maija) poliiseja ja aloittivat voimankäytön mielenosoittajia kohtaan. Kaikki poliisin väkivaltaiset kiinniottotoimet tallentuivat nauhalle ja mielenosoituspaikalta jopa kuva meni myös livenä internettiin vaikka kameran linssi oli hieman huurussa niin kaikille katsojille tuli selväksi mistä laittomasta voimankäytöstä oil nyt kyse.


Välittömästi kun Marko Sihvonen sekä eräs toinen mielenosoittaja painettiin maahan voimakeinoilla http://bambuser.com/channel/supportmarkosihvonen/broadcast/588933">hakkeroitiin internettiin menneen livelähetyksen videokuva tukkoon. Mutta äänet kuitenkin kuuluvat.Tämän jälkeen suomen kasvoton eliitti toi tilalle betoniporsaat jotka estivät tälle nurmikkoalueelle minkäänlaisen ajoneuvon tuomisen. Koska mielenosoittajat saivat aiemmin kaupungilta luvan toistaiseksi pitää yhden asuntovaunun eduskunnan viereisellä nurmikkoalueella. Tähän kun ei "liikennelaki" koskenut mistä syystä eliitin puolelta päätettiin sitten ottaa fasistiset keinot peliin ja pystyttää symbolinen Berliinin muuri.

Samantien kun poliisin fasistinen operaatio oli kuvattu videolle pääsi sen kuvannut henkilö sitä kotikoneellaan editoimaan hakkerointiin hänen koneelleensa välittömästi tod. vielä ulkomailta. Että tämä koko mielenilmaus kyllä kiinnostaa ulkomailtakin erityisesti NSA (National Security Agency) porukkaa. Sillä nyt on tässä maassa käynnissä sellainen mielenilmaus että sellaista ei olla ennen nähty. Se on laajentunut lähinnä internetin ansiosta, koska korrputoitunut sensuurimedia ei ole suostunut antamaan sympatioitansa Markolle ja hänen tukijoille. Tämän johdosta esim. viime perjantaina Ilta-Sanomat teki koko mielenilmauksesta puhdasta viihdettä. Lehtijutun otsikkona oli "kalsareilteen vai ilman", kun mielenosoittajilla oli 22.02.2010 maanantaina paikalle tuotu sauna jota käytettiin ja ilta-sanomat tietenkin osasi käyttää vielä hienoa provosoivaa journalismia; "paikalla saattoi olla myös nainen". Eli tässä näette minkälaiseen propagandaan on valtamedia valmis piilottaakseen totuuden minkä vuoksi tässä nyt mieltä osoitetaan Suomen pohjavesien, hallituksen korruption sekä sanavapauden puolesta.Poliisit myös kielsivät kuvauksen ja komensivat kaikki mielenosoittajat liikennemerkin taakse.

Mielenosoituksessa käytettävät asuntovaunut jouduttiin siirtämään poliisin toimesta Helsingin kisahallin takapihalla sijaitsevalle parkkipaikalle ja tämä viimeinen asuntovaunu joka sinne poliisi vei yhdessä hinausautokeskuksen kanssa he suorittivat siellä mielenilmauksen kaluston sabotaasia. Omaisuutta oli rikottu ja kaikki irtaimistot heitetty sisälle asuntovaunuun ja bensaa oli jätetty valumaan asuntovaunun sisälle. Tämä kaikki on videolla tallessa.

Perjantain poliisioperaatiosta videota:

http://bambuser.com/channel/supportmarkosihvonen/broadcast/587376

http://bambuser.com/channel/supportmarkosihvonen/broadcast/588933

Eli toistaiseksi on mielenosoittajille annettu oikeus jatkaa mielenosoitusta ja tämä mielenilmaus on varmaankin tehtävä tämän "Berliinin muurin" takaa. Mutta se mikä on selvää että kun nämä poliisin fasistiset toimet on nyt nähnyt jo yli 60 000 ihmistä netistä ei se heissä saa mitään muuta kuin tunteet pintaan ja entistäkin enemmän porukkaa on tulossa Helsinkiin Maaliskuun ensimmäisellä viikolla osoittamaan mieltä samasta asiasta, mikä siis käytännössä tarkoittaa että mitä enemmän Suomen kasvoton eliitti käyttää poliiseja suojelemaan heidän korruptoitunutta hallitusta niin he kusevat sillä vain omiin muroihinsa.

Koska mitä enemmän Suomalaiset ihmiset nyt heräävät tämän tapauksen johdosta on jokaisella heränneellä yksilöllä erittäin suuri henkinen voima tämän asian puolesta. Sillä me ihmiset emme ole mitään voimatonta kansaa joka on kuin jotain lehmikarjaa jotka saavat vain äänestää, minkä jälkeen on taas palattava eliitin omistamaan navettaan.

Voi vain kuvitella mikä on suomen kasvottoman eliitin seuraava shakkisiirto tässä periksiantamattomassa taistelussa Suomen tulevaisuudesta. He varmaan antavat kaikille mielenosoittajille seuraavaksi lähestymiskiellon eduskuntatalosta 200 metriä mannerheimintietä myöten koska mielenilmauksen aihe on heille niin arka.

Yksi asia kuitenkin on täysin selvä että mieltä saa osoittaa julkisella alueella vaikka Suomen poliisivoimat vielä muutettaisiinkin tulevaisuudessa EU:n gestapojoukkojen yhdeksi osaksi. Siinä kuitenkin tämän rikollisen maailmaneliitin suunnitelmana on luoda niin massiivinen maailmanliittovaltio poliisivaltion tyyleillä että siellä jokainen vastahangoittelija voitaisiin tuomita ilman oikeudenkäyntiä.Suomen pohjavedet kuitenkin on jo käytännössä myyty täysin monikansallisille yhtiöille valtion lainaa vastaan koska yksityisomisteiset pankit jotka ovat tämän lainan Suomen valtiolle myöntäneet ovat vaatineet siihen ensivuoden 30 miljardin euron lisälainaan näiden pohjavesialueiden yksityistämisen.

Sitä voikin kysyä että mihin tarvitaan 30 miljardia lisää lainaa no ensimmäisenä tulee mieleen tulevien vaalien korruptio ja vaalirahoitus. Siihen suurimmat eduskunnan puolueet varastavat tästä valtionlainasta yli 80 miljoonaa euroa joka vuosi ja mitään summia ei kerrota kansalaisille missään. Vaan se peitellään mediassa ja vaikka vaaliraha kohu tuli julkisuuteen niin nämä vaalirahat piiloteltiin paljon pienempien summien alle mitä ne todellisuudessa olivat.

Suuret puolueet joutuvat turvaamaan oman asemansa suurella korruptiolla koska vaalit ovat heille elintärkeitä ja tästä syystä jos ei ole korruptiota niin näiden pääsy eduskuntaan on myös tällöin hyvin vaikeaa ilman hyvä veli järjestelmää.

Politiikka ei kuitenkaan koskaan korjaa ongelmia niin kauan kuin se toimii suurien korporaatioiden kanssa käsikädessä. Eli Suomikin ei ole vapaa maa niin kauan kuin tämä maailmaneliitti on vallassa ja kyykyttää valtioita lainaamalla heille pikavippiyhtiöiden tyylillä rahaa ja valtioilla ei ole sitten enää varaa maksaa lainojaan takaisin. Joten siksi rikolliset lainan antajat alkavat pikku hiljaa askel kerrallaan asumaan velallistensa maaperälle ja ulosmittaamaan sieltä maista lähtien kaiken ja tästä on myös kyse tässä vesilakiuudistuksessa.

Mutta tämä vesilakiuudistus on myös paljon muutakin ja siihen kuuluu myös vesijohtoveden uudistaminen lisäämällä sen sekaan ennen myrkkyinä tunnettuja kemikaaleja. Tällä toivotaan saavan suurin osa kansasta myrkytettyä sillä esim. jonkin litiumin lisääminen vesijohtoveteen on sama kuin syötettäisiin ihmisille heidän tietämättään keskivahvoja psyykelääkkeitä. Fluoria jo vesijohtoveteen lisätty aina ja se on edelleen vaijettu tabu josta ei puhuta ja fluorihan on tunnetusti psyykelääkkeiden kaikista myrkyllisin ja vahvin aine jolla saadaan niiden näiden psyykelääkkeiden käyttäjien käpyrauhastoiminta askel kerrallaan tyrehdytettyä. Kun tämä käpyrauhasen toiminta säätelee ihmisten tietoisuutta ja varsinkin tässä sairaassa maailmassa ihminen tarvitsee nimenomaan vahvan tietoisuuden ja itsetunnon. Mutta se kaikkein tärkein asia tässä on että jokainen meistä tunnistaa olevansa ihminen jolla on oikeus olla yksilö. Näin se ei eroaa siitä sokeasta massasta joka on aivopestyjen puolella vaikka silti tässä kuitenkin henkisesti samassa veneessä kaikki ollaan.

Mutta se mikä voi vielä pelastaa suomen tulevaisuuden on että me todellakin pystyttäisiin irroittautumaan EU:sta ja se oikea hetki sille voi olla jo vuonna 2012 kun tässä unionissa ns. kuohuu paljon enemmän kuin koskaan. Sillä tämän Euroopan unionin talous ei ole kehittymässä kuin entistäkin huonompaan suuntaan. Sillä Kreikalla on jo niin suuret lainat maksamatta takaisin Euroopan Keskuspankille että heidän maansa on käytännössä jo konkurssikypsä ja mitä tekee rikollinen maailmaneliitti siinä vaiheessa kun euro alkaa vajota hyperinflaatioon.

He ovat suunnitelleet astuvansa valepuvussa euroopan unionin jäsenmaiden eteen ja tarjoavat YK:n kautta maailmanvaluuttaa Euroopan Unionin talousjärjestelmän pelastamiseki. Lisäksi he ovat myös suunnitelleet uuden maailmanjärjestyksen myös vihreiden aatteiden mukaisesti koska viherfasismi kulkee käsikädessä ilmastohuijauksen kanssa ja ilmastopankin suunnittelu on jo ollut täydessä höyryssä.


Audi on jo tästä viherfasismista viitannut uusimmassa mainoksessaan.