http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Internet sensuuri alkaa kukoistaa maailmallaUudessa-Seelannissa tuli juuri Kiina 2.0 tyylinen internet-sensuuri käyttöön. Sensuroitavia sivuja ovat mm. Alex Jonesin infowars.com sekä prisonplanet.com.

Tutkivaa journalismia edustava sosiaalinen media on ensimmäisenä sensuurilistalla syystä ja se miksi juuri Alex Jonesin internetsivut ovat sensuurilistalla löytyy niiden suuresta kävijämäärästä ja niiden informaatiosta. Jones on paljastanut WTC:n vuoden 1993 ja 9/11, Oklahoma, Madrid 2004, Lontoo 7/7 terrori-iskut. Alex Jones on myös tunnettu dokumenteistaan joista tunnetuimmat ovat:

- America: Destroyed by Design (1998)
- Dark Secrets: Inside Bohemian Grove (2000)
- Martial Law 9/11: Rise Of The Police State (2005)
- TerrorStorm (2006)
- ENDGAME: Blueprint For Global Enslavement (2007)
- The 9/11 Chronicles Part One: Truth Rising (2008)
- The Obama Deception (2009)
- Fall Of The Republic - The Presidency Of Barack H Obama (2009)


Alex Jones

Tämänkaltaisen Kiina 2.0 sensuurin olisi tarkoitus tulla myöhemmin myös euroopan unionin sisäiseen internet-liikenteeseen ja tässä on nyt perustuslain sanavapaus uhattuna enemmän kuin koskaan. Vielä tänään tutkiva journalismi muodostaa ns. sosiaalisen median kautta laajan verkoston. Esim. pelkästään tämän Sihvosen syömälakko eduskunnan korruptiota vastaan ei olisi ilman sitä tullut julkisuuteen.

Meidän täytyy nyt ymmärtää että mitä enemmän meidän sanavapautta ja yksilövapautta uhataan niin sen lujemmin meidän on tuettava toisiamme ja tarkoitan tällä nyt tätä sosiaalisen median verkostoa. Sen on nähty että mielenilmaukset eivät saa eduskuntaa muuttaman mieltä kun on mennyt jo kaikki EU-eliitin tekemät rikolliset lait läpi heittämällä. Mutta mitä enemmän saadaan ihmisiä avaamaan silmät tämän sosiaalisen median välityksellä tulee se vielä jonain päivänä muodostamaan niin suuren muutoksen että se tulee myös hajottamaan koko nykyisen valtapoliitiikan kokonaan. Mutta tämänkaltainen massiivinen koko poliittisen systeeminen uusiminen voi tapahtua vasta sen jälkeen kun tämä salainen maailmanhallitus ja sen oligarkkieliitti on saatu syrjäytettyä vallasta.

Heitä on yritetty suostuteltua luopumaan vallasta jo useita vuosia, sillä tässä vastapuolella on myös entisiä oligarkkieliittiin kuuluneita henkilöitä joiden tavoitteena on myös saada aikaan uusi maailmanvaluutta, mutta he eivät halua kuitenkaan toteuttaa uutta maailmanjärjestystä fasismilla kuten illuminatia johtava oligarkkieliitti.Tästä vallanvaihdosta tullaan vielä käymään ankara kamppailu tulevaisuudessa missä maailmantalous on vielä enemmän kuin koetuksella arviolta jo vuonna 2011 kun EU:sta yritetään luoda fasistinen poliisivaltio.

Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko taas on määrä ajaa yhteen liittymään EU:n tyylisen Pohjois-Amerikan Unioniin ja tämä suunnitelma tuodaan näkyille heti kun on onnistuttu lavastamaan terrori-iskut tod. Vancouverissa Helmikuusa 2010 olympialaisten aikana. Se on tarkoitus lavastaa Al-Qaidan tekemäksi ja näin Kanada lähes pakotetaan liittymään Pohjois-Amerikan Unioniin, koska sinne on luotu ulkopuolinen uhka.Kaikki nämä äskettäin lähes pakolliseksi tulevat henkilöskannerit kaikilla kansainvälisillä lentokentillä on taas yksi askel lähemmäksi uutta maailmanjärjestystä. Siihen vielä jokaiselle kansalaiselle ihon sisälle laitettavat pakolliset mikrosirut niin ollaan jo lähellä illuminatin oligarkkieliitin tavoitetta.

Mutta illuminatin porukka on asettanut uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen death-lineksi vuoden 2025. Siihen mennessä he uskovat pystyvänsä vähentämään maailmankansoitusta yli 2/3 erilaisilla viruksilla, sodilla sekä kulkutaudeilla. Myös elintarvikkeiden myrkyttäminen CODEX ALIMENTARIUS uudistuksella kuuluu väestön vähentämisen suunnitelmaan johon kuuluu vankasti osana geenimanipuloitu elintariketuotanto.Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä että 1. Tammikuuta 2010 lähtien elintarviketuotannossa on Monsanto-yhtymän pakottamana aloitettu massiivinen geenimanipulaatio uudistus ja tämän pystyy enää välttämään sillä että pistää boikottiin normaalit elintarvikkeet sekä vihannekset ja ostaa vain luomua, vaikka luomuruoka onkin lähes kaksinkertaisesti kalliimpaa ja tästäkin voimme kiittää elintarvikejätti korporaatio Monsantoa. Luomutuotantoa ollaankin yritetty ajaa alas ja luomuviljelyä pyritty heikentämään eripuolilla maailmaa ja tässä likaisessa pelissä on ollut maailman terveysjärjestö WHO, sekä Monsanto-yhtymä.

Yhdysvalloissa luomuviljely tehdään vielä laittomaksi sen kaikissa osavaltioissa ja sen harjoittajat voivat saada miljoonan dollarin sakon. Tämä luomuviljely kielletään siellä ilmastopropagandalla. Todellisuudessa kyse ei ole kuin ihmisten terveydestä ja siitä että illuminatin oligarkkieliitti on kauhistellut kun luomuruoan menekki on lähtenyt nousuun ja se kun on suuressa vastuussa ihmisten terveydestä. Mutta tämä täytyy pitää salassa hinnalla millä hyvänsä ettei lääketeollisuuden korporaatiot köyhtyisi, joten luomutuotanto yritetään nyt ajaa alas kaikilla keinoilla.