http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Uudella Bin Laden nauhalla Osama syyttää USA:ta ilmastonmuutoksestaJo on illuilla konstit kun joutuvat syöttämään tekaistuihin Bin Laden propaganda nauhoitteisiin ilmastonmuutos propagandaa. Uusimmalla Osama Bin Laden nauhoitteella Bin Laden syyttää USA:ta mm. ilmastomnuutoksesta.

Näyttää selvästi siltä että illuminatin eliitti on tappiollisen Kööpenhaminan ilmastokokouksen jälkeen aikamoisessa umpikujassa, joten heille ei ole jäänyt enää muuta vaihtoehtoa kuin tuoda ilmastonmuutos propaganda terrorismin vastaisen sodan uutisointiin. Onhan se tietenkin aika selvää että se porukka joka on tähänkin asti niellyt kaikki Osama Bin Laden ja Al-Qaida propagandatiedotteet nielee myös tämänkin ilmastonmuutos propaganda uutisen Osama Bin Laden spy-op hamon suusta.Kun tätä nykymenoa katsoo niin miksiköhän ei Natsi-Saksa käyttänyt Osama Bin Ladenin kaltaista terroristipelotetta omaa kansaansa vastaan. Olisivat voineet vaikka kehittää jonkun Neuvostoliittolaisen spy-op terroristi Vladimirin jonka kuva oltaisiin tuotu mediaan joka kerta kun joku Saksan valtiontalo oli tuhopoltettu ja aina olisi ollut asialla tämän kommunistisen Vladimirin terroristisolulla. Milloin oli kommari Vladimirin terroristileirin kouluttama kommunistinen alusvaatepommittaja päässyt livahtamaan Natsi-Saksalaisen lentokoneen sisään ilman Natsien passintarkastuksia. Samankaltainen Orwell propaganda olisi varmasti toiminut Hitlerin tyranian alla.

Mutta nyt tätä sovelletaan täyttä häkää yhdysvalloissa ja se miksi siitä tehdään mediassa niin helvetin suuri juttu johtuu täysin siitä että illut pitävät päämajaansa Jenkeissä ja se myös käskyttävät USA:n armeijaa. Eli kaikki mikä johtaa USA:n menee aina uuden maailmanjärjestyksen synnyinseuduille. Amerikka oli vielä joskus George Washingtonin aikana lähes täysin vapaa maa kunnes sen tuhosi kokonaan oligarkki-eliitti joka sai pankkitoiminnan yksityistämisellä koko yhdysvallat haltuunsa. Heidän ansiota oli myös orjatoiminnan palauttaminen USA:n sisällissodan jälkeen.

Öljyteollisuus taas nosti Rockefeller suvun koko maailman rikkaimmaksi suvuksi ohi Rothschildien ja näin ollen ensimmäinen ja toinen maailmansotakin oli lähinnä Rockefeller suvun kynäilemä.

Ensimmäiseen maailmansotaan saatiin USA mukaan lavastamalla Yhdysvaltojen kansalaisia kuljettaneen matkustajalaiva Lucitanian uppoaminen Saksan aluevesillä. Tämä toimi ja USA liittyi sotaan.

Toisessa maailmansodassa Rockefellerien suku rahoitti Natsi-Saksaa useiden liikeyritysten kautta joista suurin oli US Standard Oil. Tuon sodan jälkeen John D. Rockefeller oli tehnyt jo äärettömän tilin. Eli peli on aina selvä oli sitten maailmansota tai ydinsota niin se on näille illuminatin rikkaimmille suvuille business as usual, eli raakaa bisnestä.

Kun illuminatin porukka yritti aloittaa kolmatta maailmansotaa Etelä-Ossetiassa 08.08.2008 niin se oli jo vuosia aiemmin myynyt Rockefellerien omistamien asevalmistajien kautta sotakalustoa Georgialle. Se siis teki aivan saman kuin mitä Natsi-Saksalle eli myymällä aseita. Georgialle myytiin useita Hornet hävittäjiä ja ilmastorjuntakalustoa. Samalla myös Georgian hallitus luovutti AK-47 rynnäkkökiväärejä oman maansa reserviläisille kotiin säilytettäviksi.


Etelä-Ossetian 2008 Elokuun sotanäyttämö


08.08.2008 tapahtumista on myös olemassa erittäin kattava dokumentti jonka kaikkien pitäisi nähdä. Se kertoo ne tositapahtumat noista päivistä mitä valtamedia taas ei suostu kertomaan.

Esim. pääsyy siihen miksi Venäjän armeija tuli väliin oli se että suurin osa Etelä-Ossetialaisista olivat Venäjän kansalaisia. Siis näitä joita Georgian joukot teurastivat kaduille ja koteihinsa. Mutta Venäjän sotilastiedustelu oli myös täysin tietoinen että Etelä-Ossetiassa oli myös CIA:n ja Mossadin porukkaa valmistelemassa III-maailmansodan aloitusnäyttämöä.

Miten sitten Venäjän väliintulo uutisoitiin valtamediassa... Venäjästä leivottiin pääsyyllinen ja Yhdysvaltojen puolustusministeri Condoleezza Ricea myöten syytettiin Venäjän sotilasmahtia Etelä-Ossetiaan hyökkäyksestä. Tosiasiassa tämä oli illuminatille ja muille heidän Siionisteille suuri tappio jonka jälkeen joutuivat nuolemaan haavojaan.