http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Saksa haluaa EU:lle oman armeijanSaksa ilmoitti tukensa euroopan unionin sisäiselle armeijahankkeelle viime lauantaina 6. Helmikuuta 2010 pidetyssä kokouksessa.
Siihen osallistui mm. saksan ulkoministeri Guido Westerwelle, sekä EU:n ulkoasiain päällikkö Catherine Ashton, USA:n turvallisuusneuvonantaja James Jones ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.


Kuvassa Guido Westerwelle, Catherine Ashton, James Jones, Sergei Lavrov.

Nelosen uutinen kokonaisuudessaan:

"- Pitkän ajan tavoite on sellaisen armeijan luominen, joka on täyden parlamentaarisen valvonnan alainen, Saksan ulkoministeri Guido Westerwelle sanoi Münchenissä kansainvälisessä turvallisuuskokouksessa.

Westerwelle perustelee EU:n oman armeijan tarvetta sillä, että EU:n on pystyttävä hoitamaan kriisejä itsenäisesti.

- Sen täytyy pystyä vastaamaan nopeasti ja joustavasti ja sen on kyettävä olemaan yhtä mieltä, Westerwelle kuvaili.

Hän tähdensi, että ajatus EU:n armeijasta sisältyy Lissabonin sopimukseen."Euroopan unionin armeijan agenda


Tämän euroopan unionin yhtenäisen armeijahankkeen takana on kukapas muu kuin salainen maailman oligarkkieliitti (illuminati). Heidän tarkoituksenaan on myös perustaa tulevalle Pohjois-Amerikan Unionille samanlaiset yhteiset sotavoimat. Mutta lopulta nämä Pohjois-Amerikan (Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko) on tarkoitus liittää yhteen euroopan unionin sotajoukkojen kanssa ja tuoda ne osaksi mahdolliseen kolmanteen maailmansotaan.

Tätä III-maailmansotaa ollaan jo pitkään yritetty aloittaa ja se epäonnistui Etelä-Ossetiassa 8. Elokuuta 2008. Mutta Israel on kuitenkin hyvin tod. sen syttymispiste. Koko kyseinen jumalan valittu maa onkin ollut koko sen olemassaoloajan varsinainen ruutitynnyri.

Koko Israelin valtion sijoittaminen aikanaan lähi-itään olikin aikanaan aivan tarkoituksellisen mukainen operaatio. Illuminatin siionistit tiesivät että se tulee olemaan juuri kolmannen maailmansodan alkunäyttämö ja itseasiassa tämä kolmas maailmansota suunniteltiin jo 1800-luvulla kun vuonna 1870 silloinen illuminatin korkea-arvoiset vapaamuurarit Albert Pike ja Giuseppe Mazzini suunnittelivat että maailmassa tulee tapahtua kolme suurta sotaa.

Tuohon Piken ja Mazzinin suunnitelmaan sisältyi että tämän uuden maailmanjärjestyksen tuli olla satanistinen.

Ensimmäisen maailmansodan tarkoituksena oli kukistaa Venäjän tsaarivalta koska he eivät suostuneet yhteistyöhön illuminatin kanssa. Myös Venäjän vallankumouksen jälkeen sen jälkeinen hallitusmuoto tuli olla ateistinen, sekä militaristinen. Myös tuleva kommunistinen Venäjän hallitus sai täyden tukensa Englannin rikkaimmalta oligarkkieliittiin kuuluvalta suvulta (Rothschild). He myös rahoittivat Venäjän vallankumouksen 1917.


Toisen maailmansodan suunnitelmiin taas kuului Siionistisen osan illuminatista vahvivstaminen ja II-maailmansodan Juutalaisvainot olivat osa tätä suunnitelmaa. Sen ansiosta saatiin perustettua Israel lähi-itään. Adolf Hitlerin hallitusta tuki Warburghit, Rockefellerit sekä Rothsdchildit.


Kolmannen maailmansodan on tarkoitus alkaa Israelista ja se tultaisiin käymään Siionistien sekä muslimien välillä. Tähän sotaan tietenkin on määrä lähettää hyvin paljon joukkoja Euroopan NATO:sta, sekä USA:n armeija työnnetään sinne myös väkisin koska USA:n armeijaa käytännössä käskyttää vain Yhdysvalloissa valtaapitävä oligarkkieliitti (Rockefellerit).
Oligarkkieliitin sisäiset valtataistelut


Silti tämän yhden maailman vaarallisimman salaisen maailmanhallituksen oligarkkieliitin sisällä ei ole vallinnut täysi harmonia. Koska Yhdysvaltojen talous tulee kaatumaan konkurssiin ja nyt siellä käydäänkin esim. JP. Morganin ja Goldman Sach pankkien välillä suurta sotaa kuka saa päästä käsiksi rahoihin kun pankkeja alkaa kaatumaan ja ne joudutaan syömään näille sijoitusjäteille.

Rockefeller suku on kuitenkin edelleen Yhdysvaltojen rikkain suku ja heidän omistamansa korporaatiot ja osakekannat suurissa yksityisissä pankeissa on edelleen enemmistön näitä yksityisiä pankkeja edellä, joten illuminatin poliittinen uuden maailmanjärjestyksen agenda ja siihen liittyvät suunnitelmat noudattavat edelleen heidän määräyksiään.

Rothschildien suunnitelmat taas ovat hieman erilaisia ja luonnollisesti koska heillä ei ole hallussaan esim. USA:n armeijan skalaariaseita (HAARP) ja NASA:n avaruusohjelmaa jne. Eivät he kykene syrjäyttämään Rockefellereita pois vallasta.

Mutta kuitenkin kaikkien näiden kolmentoista oligarkkieliittiin kuuluvien sukujen yhteinen agenda on uusi maailmanjärjestys, mutta jokaisella näillä suvuilla on siitä omat versionsa ja tästä sen lopullisesta toteutuksesta siellä kiistellään useasti.