http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad: 9/11 terrori-iskut olivat Yhdysvaltojen hallituksen lavastamiaIranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on avannut sanallisen arkkunsa ja kertonut maailmalle mediatiedotteessa että 9/11 terrori-iskut olivat Yhdysvaltojen tiedustelupalveluiden lavastamia ja suuri valhe, jotka Yhdysvallat lavasti vain päästäkseen Afghanistaniin.

Ahmadinejad on Venezuelan presidentti Hugo Chavezin lisäksi yksi harvoja maailman valtioiden johtajista jotka ovat uskaltautuneet pistämään rikolliselle maailmaneliitilel ja heidän toimilleen julkisesti vastaan. Mutta Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on ollut jo usean vuoden maailmaneliitin vihollislistalla kuten myös Venezuelan presidentti Hugo Chavez, koska he eivät ole suostuneet myymään maidensa öljyvaroja ahneille monikansallisille yhtiöille. Joten maailmaneliitin rikollisten viimeisin ja raukkamaisin keino on sitten lavastaa vielä yksi terrori-isku josta he syyttävät Iranilaisia terroristeja ja väittävät heidän olevan Al-Qaidan jäseniä, mikä oikeuttaisi sitten USA:n armeijan hyökkäävän Israelin kanssa Iraniin jopa ydinaseilla.Mutta III-maailmansodan aloitusnäyttämö on Israel ja siellä aiotaan lavastaa hyvin todennäköisesti tämä joku lavastettu terrori-isku jopa biologisilla aseilla josta syytetään sitten Irania, millä halutaan lavastaa oikeutus USA:n armeijan hyökätä Iraniin. Mutta luonnollisesti NATO-maat pakotetaan mukaan tähän kolmanteen maailmansotaan ja illut suunnittelevat laajentavansa tätä sotaa myöhemmin vielä Pakistaniin ja siitä mahdollisesti Venäjälle asti, mikä hyvin todennäköisesti johtaisi vielä Yhdysvaltojen ja Venäjän väliseen ydinsotaan ja Euroopan Unioniin ollaankin jo kaikessa hiljaisuudessa jo värväämässä uusia sotilaallisia joukkoja mikä veisi Suomenkin osaksi tätä puolustusliittoa johon NATO-sulautetaan.

Viikko sitten Suomessa pidettiin NATO:n strategiakokous Helsingin kalastajatorpalla jota isännöivät ulkoministerit Alexander Stubb ja Carl Bildt. Mutta edelleen elämme demokraattisessa yhteiskunnassa missä Suomi voidaan viedä natoon ilman kansanäänestystä ja se on demokratian perusta, missä kansalaisille ei sallita itsemääräämisoikeutta. Mikä tarkoittaa käytännössä sitä että kansaa kohdellaan vallassa olevan eliitin toimesta kuin lampaita laidunta alueella. Lampaat yleensä vielä määkivät luonnollisesti ja se kuvastaa heidän sanavapauttaan ja jos tätä nykyistä demokraattista yhteiskuntaa ja sen sanavapautta katsoo niin kaukana se ei ole siitä mitä lampaat määkivät mää-mää ja viesti ei vain julkisesti mene perille.

Paitsi nyt maailmalla on meillä kaikilla ihmisillä käytössämme tällainen väline kuin internet joka antaa myös lampaille hieman enemmän vapauksia, mutta valitettavasti vasta pieni marginaali näistä lampaista käsittää että internetin avulla heidänkin sanavapautensa tavoittaa useita miljoonia ja jopa miljardeja muitankin lampaita, kun taas se loppu lampaiden lauma tyytyy tyrehdyttämään aivojansa keskinkertaista alempitasoisella viihteellä television sekä muiden ärsykkeiden kautta eivätkä kykene edelleenkään purkamaan sisäistä vanginvartijatietoisuuttaan.Meidän kaikkien ei tarvitse tämän vanginvartijatietoisuuden tavoittamiseen mitään muuta kuin tiedostaa olevamme yksilöitä joilla kaikilla on yksilövapaus sekä itsemääräämisoikeus. Sillä mikään valtio tai muu ulkoinen instassi ei määrää miten meidän tulisi käyttäytyä ja vielä ei ole mitään ajatuspoliisia lukemassa meidän jokaisen ajatuksia ja viemässä keskitysleirille itsenäisistä ajatuksista, joten on vielä aikaa toimia kukin tahoillamme.

Meillä jokaisella on suunnaton henkinen voima ilmaista itseäämme sekä ajatuksiamme ja käyttää sitä hyödyksi kaikella luovalla tavalla. Internet on tässä esimerkkinä suuri kanava jonka avulla tällä hetkellä ihmisten henkinen kehitys nousee nopeammin kuin koskaan ja värähtelytaajuutta myös nostetaan jatkuvasti ylöspäin, joka taas saa vielä tulevina vuosina joillain aikaan henkisiä kasvukipuja.

Pelko on kuitenkin suurimmille meistä suuri haaste jonka ylittäminen on meillä jokaiselle väistämätöntä ja tämä pelko johtuu pelkästään tietämättömyydestä ja vaikka sanotaan että tieto lisää tuskaa niin totuus tekee meidät aina lopulta vapaiksi joten nyt on aika toimia sen mukaan.