http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Suomen luonnonvarojen yksityistäminen käynnissä

Suomen eduskunnassa on ollut käynnissä mm. käsittely suomen pohjavesien yksityistämisestä kaikessa hiljaisuudessa ja moniko median edustaja on tästä kansalle kertonut jotain ? Ei kukaan muu kuin se hereillä oleva kansanosa joka on tälläkin hetkellä eduskuntatalon edessä asuntovaunussa antamassa tukeaan nälkälakkoilevalle Marko Sihvoselle, joka tiesi tämän pohjavesien yksityistämishankkeen jo ennen Tammikuuta.

Viralliset faktat pohjavesien yksityistämisestä löytyvät suoraan oikeusministeriön sivulta:

http://www.om.fi/11899.htm

Sekä eduskunnan valtionpäivä-asiakirjoista:

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_9_2010_ke_p_1.shtml
Suomen seuraavan hallitusohjelman tekee Amerikkalainen konsultointiyhtiö. Se on tilattu tekemään seuraava budjettiohjelma. McKinsey & Company on laatinut uudet suunnitelmat mm. suomen terveydenhuollon yksityistämisestä ja kilpailupolitiikan uudistamisesta.

Tarkemmin syy siihen miksi juuri amerikkalainen konsultointiyhtiö laatii Suomen valtion budjettiohjelman johtaa täysin economic hitmanin jäljille. Se siis tarkoittaa maailman suurimpien monikansallisten yhtiöiden edustajaa, joka kiertää neuvottelemassa erimaissa ja mm. Islanti antoi rakentaa maahansa vuonan 2007 suuren voimalan, mikä johdosta heidän valtiolleen myönnettiin jättisuuret lainat joita he eivät sitten myöhemmin pystyneet maksamaan enää takaisin.Entinen economic hitman John Perkins kertoo Islannin tilanteesta tarkemmin.

Syy siihen että minkä vuoksi Suomen pohjavedet yksityistetään mm. Jaakko Pöyry oy:lle joka sitten myy ne eteenpäin suurella hinnalla monikansallisille yhtiöille löytyy täysin Suomen valtion heikosta taloustilanteesta. Eli jos velkaa joudutaan ottamaan lisää niin EU-maiden kiristyvä taloustilanne ei enää voi taata lisää lainoja sen jäsenvaltioille. Mutta jos tehdäänkin sopimus monikansallisten yhtiöiden economic hitman edustajan kanssa, niin näin valtioille luvataan mittavia ja suuria lainoja lisää, jotka lopulta osoittautuvat petollisiksi. Tämä siis tarkoittaa käytännössä sitä että Suomenkin valtio on samassa tilanteessa kuin joku entinen miljonääri jolla on useita monta miljoonaa euroa ulosotossa ja yrittää niitä sitten maksaa takaisin n. 2900 EUR/kk tuloilla. Missä sitten lainaa voidaankin myöntää lisää kun on ensin ulosmitattu omakotitalot, urheiluautot ja muu arvo-omaisuus.Tämä pohjavesien yksityistäminen voisi pahimmillaan johtaa siihen että vedestä pitäisi maksaa sitten yli 500 % korkeampi hinta ja tilanne tulee olemaan maanomistajilla pahin, koska heiltä tullaan sitten rahastamaan oman kaivon veden käytöstä. Eli Suomen pohjavedet riistetään samalla tavalla kuin Etelä-Amerikan monissa maissa missä esim. Coca-Cola company korporaatio on yksityistänyt juomaveden kaikkialla ja on hinnoitellut sen niin korkeaksi että köyhimmillä menee siellä yli puolet palkasta pelkän juomaveden hankkimiseen.


Suomen velka on jo 60 % bruttokansantuotteesta


Velkataakka siis kasvaa entisestään kun suomen eduskunnan ministerit ovat neuvotelleet valtiolle lisää lainaa ja tämä tulee sitten lisäämään valtionlainan korkoja. Nyt kun esimerkiksi Saksalla on suht. saman verran valtionlainan korkoja maksettavana kuin Suomella ja se on 3 % kun taas Kreikan tilanne on paljon huonompi, sillä heillä löytyy valtionlainan korkoja jo yli 13 % verran.Äskettäin tuli myös julkisuudessa ilmi että Euroopan unionin köyhimmät maat Kreikka etunenässä oli ottanut ns. piilolainoja joka oli huomattavasti heidän valtionlainaansa enemmän. Mutta Yhdysvallat tulee siinä sitten komeasti toisena ja sehän ollaan jo kauan sitten tiedetty että kyseisen maan talous on ollut konkurssikypsää jo pitkän ajan.


Mutta tämä tietää selvästi erittäin huonoa tulevaisuutta euroopan unionin taloudelle ja jo seuraava vuosi 2011 tulee todennäköisesti olemaan suurin rajuin jos euron kurssi kokee hyperinflaation ja se voi olla sitten tämän EU:n tarun loppu ja hyvä niin. Vaikka tuon tulevan koko Euroopan unionin laajuisen talouskriisin aikana salaisen maailmaneliitin globalistit yrittävät toteuttaa viimeisen siirtonsa ehdottamalla EU-maille siirtymistä yhteen maailmanvaluuttaan ja sitä tehostaakseen he ovat pistäneet mm. YK:n lobbaamaan sitä.


10.09.2009 tästä maailmanvaluutasta mainittiin Talous-Sanomien Jan Hurrin kirjoittamassa artikkelissa.