http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Microsoftin tutkijat ehdottavat internet surffailua luvanvaraiseksi toiminnaksi ajokorttia vastaan.Microsoftin tutkijat (Chief Research and Strategy Officer) ehdottavat että internetin käyttö valjastetaisiin ajokorttia vaativaksi toiminnaksi. Eli siis internetin käyttö olisi enää sallittua siihen tarvittavan ajokortti tyyppisen kortin kautta. Tämä olisi Microsoftin mukaan hieno idea tulevaa poliisivaltiota ajatellen jolloin myös internetin vapautta tultaisiin rajoittamaan kovalla kädellä.

Kyseisssä alkuperäisessä artikkelissa vedotaan cypersodankäynnin riskeihin. "A cyber war would be worse than a tsunami -- a catastrophe," the UN official said, highlighting examples such as attacks on Estonia last year. Yhdistyneiden kansakuntien virkamies sanoi Virossa viime vuonna että; "cybersodankäynti on vaarallisempaa kuin mikä tahansa tsunami".

Todellisuudessa mikähän on tälle rikolliselle maailmaneliitille kaikista kivuliainta cybersodankäyntiä. Se on juurikin tätä että puolueeton valtamedian ulkopuolella olevat tahot pystyvät välittämään sitä tietoa minkä valtamedia ja muu sen takana oleva maailmaneliitti ei halua missään nimessä tavoittavan suurta massaa. Tämä on sitä cybersodankäyntiä minkä varjolla internetin vapautta halutaan rajoittaa rankalla kädellä ja illujen porukka ei ole tässä onnistunut ja he vielä yrittävät sulkea koko internetin lähivuosina jonkun lavastamansa terrori-iskun tai suurkatastrofin ohessa, mutta tulevat siinä epäonnistumaan.

On jo aikoja sitten nähty että tämä alunperin sotilastietokannasta yksityishenkilöiden keskuuteen levinnyt internet on illujen maailmaneliitin suurin tappio ja mitä enemmän he sen toimintaa yrittävät sabotoida niin he vain ampuvat siinä omaan jalkaansa enemmän ja enemmän.

Sen sijaan illujen käskyvallassa oleva NSA National Security Agency (suom. Kansallinen turvallisuusvirasto) toimii varsinaisena maailman suurimpana vakoiluverkostona yhdessä Echelon järjestelmän kanssa. Niitä käytetään jatkuvasti yksityishenkilöiden vakoiluun ja sähköpostit luetaan sekä kaikki internetliikenne websivuilla käyntejä myöten tallennetaan ja myös kenen tahansa yksityishenkilöiden paikannus onnistuu helposti kännykän kautta. Esim. pelkästään matkakortit ja luottokortit, sekä kaikki muu digitaalinen maksuliikenne on aluperinkin perustettu juuri näitä motiiveja varten että isoveli pääsisi helpommin jäljille. Sillä suinkaan ei ole siitä ollut kyse että digitaalirahalla maksaminen olisi helpompaa. Tästä syystä juuri tuleva maailmanvaluutta aiotaan pakottaa kokonaan lopulta mikrosiruihin.

Kuitenkin tällainen ihon sisäisten mikrosirujen pakottaminen koko kansalle skenaario ei voisi toteutua kuin vasta sitten kun uusi maailmanjärjestys on edennyt radikaalisti euroopan unionin sisällä ja vuodet 2011-2015 voivat olla sen kannalta aika krittisiä.

Jo tänä vuonna on oletettavasti luvassa dollarin lopullinen luuhistuminen ja siitä seurannut massiivinen hyperinflaatio. Tämä ei tiedä euronkaan valuutalle hyvää ja se voi johtaa myös euron valuutan täydelliseen tuhoon. Se ei myöskään lupaisi hyvää tämän maankaan taloudelle. Siitä seuraisi Suomen pankkien kaatumisia ja ihmiset menettäisivät kaikki säästönsä ja täällä kävisi aivan kuten Islannissa vuosi sitten.

Tämä kaikki myös tiedetään Suomen hallituksen sisällä ja tämä ns. valmiuslaki on juuri säädetty tätä kaaosta varten kaikessa hiljaisuudessa. Vanhanen, Katainen ja muut eliittiin kuuluvat ministerit tietävät nämä uhat ja eivät kuitenkaan uskalla lähteä uhittelemaan EU-eliitille koska jos Suomi valtiona näin tekisi niin Euroopan keskuspankin omistava oligarkkia-eliitti löisi Suomen osalta lainahanat kiinni ja tästä maasta tulisi kuin vuoden 1985 Neuvostoliitto missä ranskanleivän ostamiseen tarvittaisiin suuri urheilukassillnen euroja.


National Security Agency (suom. "Kansallinen turvallisuusvirasto") pääkonttori Forth Meadessa, Marylandissa Yhdysvalloissa.