http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 04, 2010

Suomen hallituksen korruptio ja Marko Sihvosen 30.01.2010 alkanut syömälakko

Taas nähtiin että demokratia toteutui kun poliisi vei 03.02.2010 eduskuntatalon edessä syömälakkoilleen Marko Sihvosen putkaan. Hänellä oli kuitenkin aiemmin Helsingin kihlakunnan poliisilaitokselta kirjallinen lupa syömälakkoonsa 30.01.2010 alkaen kyseisellä paikalla.

Marko Sihvonen (41) kertoi ryhtyvänsä tuohon radikaaliin syömälakkoonsa vastalauseena pysyvästi suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsevalle korruptiolle. Hänellä oli tukenaan suomen Vakuutusongelmaisten liitto joka järjesti 29 vuorokautta kestäneen nälkälakon vuonna 2001 samassa paikassa eduskuntatalon edessä.


Sihvosen raportti toisen lakkopäivän jälkeen

Ja lakko päättyi 03.02.2010 kun Helsingin poliisivoimat toteuttivat päätäntävaltansa keskeyttää lakko toistuvien varoitusten jälkeen. Kaikki voivat vaan miettiä toteutuiko tässä Suomen perustuslain pykälä 12 §


12 §

Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta.


Lisäksi Suomi on sitoutunut noudattamaan YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallista julistusta jonka 19. artikla kertoo, että Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sanavapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia vastaanottaa ja levittää tietoa kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

Sihvonen vapautettiin myöhemmin samana päivänä poliisiautosta. Ehtona vapautukselle oli, että hänen laillinen mielenilmaisu oli lopetettava.

Kaikki voivat nyt miettiä toteutuiko julkinen demokratia ja mitä se tämä demokratia on. Ei tässä mitään kansanäänestystä tehty että saako Sihvonen jatkaa syömälakkoaan ja äänestys ensi Sunnuntaina paikallisissa äänestyspaikoissa. Sen sijaan EU:n poliisivaltiossa demokratia on vain valtion eliitin kontrolloitavissa. Siinä missä Suomea hallitsee pieni eliitti on kuitenkin myös Suomi jatkuvasti EU-eliitin hallinnassa. Eduskuntakin on vain yksi kuoro ja nuotit tuodaan suoraan Brysselistä ja se koko suuren orkesterin pää hovisäveltäjä on maailman valtakulissien verhojen takana piileskelevä oligarkki-eliitti. He eivät paljon lehtivalokuville poseeraa.

Uusimman tiedon mukaan Sihvosen syömälakko jatkuu jälleen 04.01.2010.