http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 11, 2010

Internetyhteyden sabotointi NSA:n taholtaAllekirjoittaneen internet yhteys joka on tällä hetkellä (3,6 M prepaid) on suljettu jo 2 kertaa etäältä. Uuden yhteyden luomiseen on joutunut joka kertan ostamaan uuden SIM-kortin.

Kuka tällaista sabotasia tekee ja missä on sellaiseen suurimmat resurssit. Suomen SUPO ei ole asialla vaan Yhdysvalloissa sijaitseva NSA on keskittynyt vain ja ainoastaan yksityishenkilöiden vakoiluun.

Erityisesti sosiaalisen median ja tämänkaltaisten blogien ylläpitäjät ovat sabotaasin kohteena helposti koska näiden sivujen tiedon leviämistä yritetään sensuroida rankalla kädellä. Heidän koneille myös lähetetään myös viruksia jne.

Mutta myös tämänkaltaiset sosiaalista mediaa ja vapaata journalismia edustavat internetsivut yritetään nyt myös sensuroida. Äskettäin tuli tieto että Asia Telecom oli sensuroinut koko Uudessa-Seelannissa Alex Jonesin infowars.com ja prisonplanet.com internetsivut. Niillä kun on miljoonia kävijöitä viikossa ja sieltä saa hyvin monet vapaata journalismia harjoittavat henkilöt lähteensä. Eli salaliittosivut sensuroidaan ensimmäisenä, koska nämä sivut nähdään suurena uhkana rikolliselle maailmaneliitille aj heidän haluamalleen uudelle maailmanjärjestykselle.Pelkästään hakukonejätti Google on jo yksistään suuri kaikkien yksityisyyttä uhkaava korporaatio koska se tallentaa jokaisen käyttäjänsä internetsivujen selaukset. Esim. pelkästään tämänkin http://www.blogger.com
blogiin on kirjauduttava google tunnuksilla, ei sen takia että lukijat tunnistaisivat sinut google tunnuksen perusteella. Vaan sen takia että isoveli haluaa tietää kuka on bloginkirjoittaja ja millä internetsivuilla hän käy... Keitä henkilöitä hän tuntee, onko hän hallitukselle vaarallinen yksilö.

Tämä kaikki rikkoo yksityisyyden suojaa ja sanavapauslakia... Mutta tästä ei paljon kansalle kerrota ja facebook.com on omana sosiaalisena mediana tehnyt maailmaneliitille kunnollisen karhunpalveluksen kun yksityishenkilöt ovat ottaneet sen avosylein vastaan. En tässä nyt kritisoi sen tehoa sosiaalisena mediana mutta tarkoitan sitä, että aika harvat ihmiset tajuavat että heidänkin tietonsa tallentuu automaattisesti NSA:n servereille.


NSA:n päämaja.


En ole ainoa joka on joutunut internet-yhteyden sabotaasin kohteeksi. Tunnen myös paljon kolleegoita jotka ovat joutuneet aivan samanlaisen internet-yhteyksien sabotaasin kohteeksi. He ovat myös yrittäneet selvittää asiaa operaattorin kautta ja joka kerta palveluntarjoaja ei ole tiennyt asiasta mitään. Joskus operaattori on väittänyt että näkisi sieltä käsin että "koneessaanne on virus... poistakaa se ja formatoikaa koneenne niin voimme taas kytkeä yhteyden päälle".

Tässä internetyhteyksien häirinnässä on kyse sanavapauslain rikkomisesta ja nyt kun Joulukuussa 2009 tuli voimaan vakoilulaki Ruotsissa, alkoi naapurimaamme viranomaiset toimia Yhdysvaltojen NSA:n (National Security Agency) kätyreinä ja vuotamaan kaiken myös Suomessa esiintyvän internetliikenne tiedon mitä käsiinsä vain saavat.

Tämä ei kuitenkaan jää tähän... Tutkivaa journalismia edustavien ei tarvitse jäädä tässä asiassa kynnysmatoksi. Asia nostetaan pöydälle ja tämä sanavapauslain rikkominen tuodaan pöydälle joten sanaa eteenpäin. LEX NOKIA on mennyt läpi ja vielä tulee muitankin isovelivaltioon suuntaavia lakeja, joilla yritetään saada läpi entistäkin voimakkaampaa internet-sensuuria. Niistä tulevista laeista järjettömin lienee tämä Euroopan unionin tuleva blogi-komitea, missä tällaisten blogien kirjoittajat eivät enää saa harjoittaa vapaata journalismia vaan joutuvat toimimaan EU:n blogikomitean alla. jotka voivat sensuroida kaiken haluamansa tiedon.

Niin ja lopuksi tiedoksi kaikille niille jotka väittävät allekirjoittanutta vainoharhaiseksi. Teidän on aivan turha ruveta nyt aukomaan päätä että tämä NSA:n vakoileminen on vainoharhaisen luuloja. Salaliittoskeptikoilla luulisi varaa olevan lähteä debunkkaamaan NSA:ta kun eivät monet edes tiedä koko paikasta mitään.
NSA:sta ja heidän suorittamasta vakoilutoiminnasta löytyy Spy Factory niminen dokumentti jonka löytyy Youtube palvelusta 9-osassa.