http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Neokonservatiivit - USA:n hyökkäys Iraniin pelastaisi Obaman suosion

Neokonservatiivisen nettisivun kommentaattori ja sotahullu fanaatikko Daniel Pipes kommentoi blogissaan että USA:n hyökkäys Iraniin pelastaisi Obaman suosion presidenttinä. Tämän kaltaiset lähi-idän sotaa kannattavat lausunnot eivät ole tuntematomia Neokonservatiiveille tahoille. Monet neokonservatiivit kuitenkin nimittävät itseään liberaaleiksi ja tavoittelevat poliitiikassa näin ääniä vaikka todellisuudessa ovat sodan kannatajia.USA:n hallintoa ja siellä toimivaa salaista maailmanhallitusta ei kiinnosta Iranin ydinohjelma vaan öljyvarat mutta tämä on täytynyt piilottaa valtamediassa klassiseksi kissa-hiiri leikiksi missä käytetään jatkuvaa ydinohjelmaan keskittynyttä propagandaa.

Salainen maailmaneliitti onnistui jo Irakin öljyvarojen varastamisessa tekemällä sinne täyden invaasion vuonna 2003. Se oli täysin seurausta siitä kun heidän maansa diktaattori Saddam Hussein kieltäytyi jälleen monikansallisten öljy-yhtiöiden pääsystä maahan. Tässä ollaan aina ennenkin toteutettu talouspalkkamurhaajan kolmea vaihetta. Ensimmäinen on kyseisen maan johtajan likvidointi. Jos se ei onnistu niin lopulta toteutetaan USA:n armeijan invaasio.

Yhdysvaltojen seuraavat sotilaalliset aikeet on kuitenkin nyt suunnattu Jemeniin ja koko USA:n armeijan massiivinen Jemenin invaasio alkaa vasta sen jälkeen jos maailmanhallitus onnistuu kansainvälisten tiedustelupalvelujen (CIA, Mossad) avulla lavastamaan terrori-iskut Vancouverin olympialaisten aikana ja syyttämään siitä luomaansa Al-Qaidaa.

Tämä false-flag operaation onnistuminen tietäisi Jemenin sotaa ja Kanada ei olisi myöskään sen jälkeen yhtä demokraattinen maa mitä vielä tänä päivänä.

Maailmaneliitin suunnittelevaa Pohjois-Amerikan Unionia on silti haudottu kulisseissa jo pitkän aikaa, mutta tämä skenaario tulee maailman mediassa esille vasta sen jälkeen kun Kanadan turvallisuutta on uhattu lavastetulla terrori-iskulla ja hyvin todennäköinen toteutuskohde on Helmikuussa 2010 alkavat Vancouverin talviolympialaiset.