http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Jälleen on taas tullut aika 9/11 terrori-iskuihin liittyvän propagandanIltapäivälehtiä myöten kerrottiin että oli julkaistu "uusia ilmakuvia" world trade centeristä 11. Syyskuuta 2001 ja sitten perään palautettiin tämä valheellinen tarina iskujen tekijöistä ja niiden tapahtimista.- Neljä Yhdysvaltain sisäisillä reiteillä olevaa matkustajakonetta kaapattiin 11. syyskuuta 2001.

- Kaksi konetta ohjattiin päin World Trade Centerin kaksoistorneja Manhattanilla.

- Tornit syttyivät tuleen ja romahtivat lyhyessä ajassa.

- Kolmas kone lensi Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin rakennukseen.

- Neljäs kaapattu kone syöksyi maahan Pennsylvaniassa.

- Iskuissa kuoli yhteensä lähes 3 000 ihmistä.

- Yli 2 700 sai surmansa kaksoistorneissa ja niihin lentäneissä koneissa.


Mitä oikeasti tapahtui.

- "Neljä Yhdysvaltain sisäisillä reiteillä olevaa matkustajakonetta kaapattiin 11. syyskuuta 2001."


Ei kaapattu koska koneet olivat kauko-ohjattuja.


- "Tornit syttyivät tuleen ja romahtivat lyhyessä ajassa."


Väärin... Torneissa syttyi koneen iskeydyttyä pieni tulipalo joka heikkeni sen n. alle tunnin sisällä.

Tornit eivät romahtaneet tulipalon voimasta vaan niiden sisällä olleiden räjähteiden voimasta.

World trade center sekä samana päivänä myöhemmin n. klo 17.20 romahtanut WTC7 olivat samalla maailman ainoimmat teräsrakennukset jotka ovat virallisen selityksen mukaan sortuneet "tulipalon" voimasta.- Kolmas kone lensi Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin rakennukseen.Niin lensi mutta mikä kone... Sieltä Pentagonista ei mitään American airlinesin 757 lentokonetta löytynyt vaan sen sijaan global hawk vakoilukoneen osia löytyi, minkä jäljet peiteltiin loppuraportista. Global hawk on USA:n armeijan kauko-ohjattu vakoilukone jota käytetään esim. tiedustelulennoilla.- Neljäs kaapattu kone syöksyi maahan Pennsylvaniassa.Väärin... Neljäs kone ei syöksynyt maahan Pennsylvaniassa vaan se ammuttiin alas armeijan hävittäjän toimesta Pennsylvaniassa.
- Iskuissa kuoli yhteensä lähes 3 000 ihmistä.

- Yli 2 700 sai surmansa kaksoistorneissa ja niihin lentäneissä koneissa.
Kyllä ja tämä oli ainoa fakta mitä uutisoitiin.

Kuka oikein hyötyy tästä jatkuvasta 9/11 propaganda uutisoinnista


Kuten olemme jo useamman kerran näheet, mediaan tungetaan vuoden aikana n. 7-10 kertaa näitä 9/11 terrori-iskuihin liittyviä propagandauutisia uudellen ja uudelleen.

Niiden tarkoituksena ei suinkaan ole saada ihmisiä kiinnostumaan mitä tuolloin tapahtui. Ei vaan saada median aivopesemät ihmiset uskomaan edelleen tätä valheellista tarinaa siitä että iskujen tekijöinä oli Al-Qaida vaikka nämä terrori-iskut lavasti Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA, FBI sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossad ja he vain tottelivat illuminatin korkeimman oligarkkieliitin määräyksiä. Näitä lavastettuja terrori-iskuja tarvittiin, jotta saatiin julkinen provokaatio Afghanistaniin sekä Irakiin hyökkäykselle. Afghanistanin invaasion taustalla oli päällimmäisenä syynä siellä sijainneet ooppiumiviljelmät ja nykyään USA:n armeijan invaasion jälkeen se maa tuottaa jo yli 96 % koko maailman ooppiumisadosta. Mutta nämä CIA:n toimittamat huumeviljelmät ja niistä tulevat tuotot menevät sitten mm. maailman suurimmille ja vaikutusvaltaisimmille yksityisille pankeille kuten Goldman Sachs.Al-Qaida tulee olemaan vielä monen vuoden ajana se ykkös-satu mitä salainen maailmanhallitus ja sen oligarkkieliitti syöttää maailman kansalle. Sen varjolla he toteuttavat uutta maailmanjärjestystä ja toivovat sen olevan valmis vuoteen 2025 mennessä.

Kuvitelkaa nyt että jos tuo Al-Qaida terroristijärjestö olisikin todellinen niin ei esim. 9/11 terori-iskujen kaltaiset operaatiot synny ilmaiseksi. Tuollaisiin terrori-isku operaatioihin uppoisi suunnattomat määrät rahaa ja niiden toteuttamisessa tarvittiin erittäin ammattitaitoista porukkaa ja totuus on että millään radikaali fundamentalisti Islamien & Arabien terroristiryhmistä ei tätä erikoiskoulutusta löydy. Esim. pelkästään räjähdekoulutus ja teräsrakennuksen purkuräjäytykseen tarvittava osaaminen vaatii rakennusalan erikoistaidot ja niitä tarvittiin esim. world trade centerin räjäytyksessä.

Toinen on taas se, että jos 9/11 terrori-iskujen taustalla oli median valheellisten sepitysten mukaan Osama Bin Ladenin johtama Al-Qaida niin olisiko WTC torneihin päästetty joukko parrrakkaita rättipäisiä miehiä uusimaan internet-yhteyttä. Näin kuitenkin tehtiin world trade centerissä iskuja edeltävänä viikonloppuna, paitsi vaan sisään tulleet sähkömiehiksi pukeutuneet miehet eivät olleet Arabeja tai Islamilaisia. He kuuluivat tod. erään Yhdysvaltalaisen rakennusyrityksen piiriin jotka tilattiin panostamaan WTC-tornit.World trade center 7 torni oli sitten näiden kahden ensimmäisen tornin räjäytyksen komentokeskus. Siellä sijaitsi CIA:n entinen toimisto. Mutta mielenkiintoista siitä vielä tekee se, että samassa rakennuksessa sijaitsi myös edellisenä vuonna 2000 konkurssiin menneen sähköyhtiö Enronin korruptioon liittyviä asiakirjoja. Joten kun n. klo 17.20 räjäytettiin lopulta world trade center 7, saatiin loputkin rikokseen viittaavat todisteet hävitettyä. Tietenkin seiskatornin kohdalla räjäytyksen kytkin ei enää luonnollisestikaan voinut sijaita seiska tornin sisällä. Kukapa CIA:n työntekijä nyt olisi halunnut olla sisällä painamassa kytkintä ja tulla räjäytetyksi samalla.

Mediassa ei kerrottu WTC7 rakennuksen romahduksesta (räjäytys) ollenkaan, johtuen varmaan siitä että tähän rakennukseen ei osunut lentokonetta ollenkaan. Kuitenkin maailmanlaajuiset spektikkojärjestöt ovat saaneet vakuttuneiksi 9/11 salaliittoa debunkkaavat skeptikot siitä että kipinä sytytti world trace center 7:n tuleen. On täytynyt sitten olla aikamoinen roomalainen kynttilä, mikä on lävistänyt useamman kerroksen tuosta rakennuksesta. Se kuitenkin on käsittämätöntä kuinka nämä skeptikkojärjestöjen uskolliset ihmiset eivät näe puhdasta totuutta siitä että media valehtelee meille koko ajan.

Lisäksi nämä skeptikkojärjestöt eivät kyllä edusta oikeata skeptismiä, koska oikea skeptikko ottaa kyllä selvää debunkkauksen kohteistaan, toisin kuin nämä esim. Suomenkin skeptikkojen ry ei ole sekuntiakaan käyttänyt esim. ottaakseen selvää 9/11 salaliitosta. Ja tämän he tekevät vain sen vuoksi, että olkinukke-tekniikkaa on noudatettava heidän piirissä, joka ollaan katsottu tehokkaimmaksi tavaksi lobata eteenäpäin.CIA:n toiminta pommien parissa


Se mitä kuulemme lähi-idästä päivittäin että itsemurha-autopommi isku tapahtui milloin Irakissa. Milloin Afhganistanissa tai Pakistanissa jne. Moni ei taas tule ajatelleeksi vanhaa kunnon viisautta seuraa rahaa (follow the money). Ei kellään köyhällä Afhganistanin, Irakin, Iranin, Pakistanin tai minkään muun lähi-idän maan kansalaisilla ole taloudellisia resursseja räjäytellä autoja päivittäin. Tarkoitan tällä sitä kun näiden autopommi-iskujen kerrotaan aina olevan itsemurhaiskuja. Kuitenkin Irakissa ollaan hyvin useasti huomattu että autojen sisältä ei ole löytynyt lainkaan kuljettajaa, joten kukahan lähi-idän Houdini niitä on sitten oikein ollut suorittamassa.

Sitten on käynyt Irakissa ilmi se, että nämä lähes kaikki sielä räjäytetyt autot ovat Yhdysvaltalaisia ja vielä tuotu sinne USA:sta. Mikä taas antaa hyvin paljon osviittaa sille, että näiden autopommi-iskujen päätoteuttaja onkin lähi-idässä häärivä tiedustelupalvelu CIA.Vielä kun mietitään sitä että mihin nämä autopommi-iskut kohdistuvat. Se tiedetään että Irakissa ja muissa lähi-idän maissa on olemassa vähemmistöryhmiä. Mutta ei mitkään shiia-muslimit ole ennen räjäytelleet itseään. Heti kun Amerikkalaiset astuivat invaasionsa jälkeen maahan alettiin mediassa kertomaan päivittäin että torilla räjähti pommi ja 70-200 kuollutta Irakilaista.

Kyse ei ole mistään muusta kuin siitä, että keskustiedustelupalvelu CIA ja Israelin tiedustelupalvelu Mossad on käskytetty lähi-itään suorittamaan jatkuvia pommi-iskuja. Millä yritetään mustamaalata paikallisten vähemmitöjen asemaa lähi-idässä ja tällä toivotaan saavan aikaa lisää sekasortoa ja paniikkia.

Asekauppa kylläkin kukoistaa lähi-idässä jatkuvasti kun Yhdysvaltoihin kytkeytyvät tahot kauppaavat siellä aseita jotka ovat lähinnä laittomia AK-47 rynnäkkökiväärejä, sinkoja sekä rakentinheittimiä.