http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2017

Veikö Timo Soini CIA:n hillotolpan mennessään ?


Teksti: Teemu Vehkala

Perussuomalaisten puolueesta loikanneet 21 kansanedustajaa lähtivät Timo Soinin perässä uuteen eduskuntaryhmään.

Loikkareita ovat:  Jussi Niinistö, työministeri Jari Lindström, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho sekä kansanedustajat Simon Elo, Hanna Mäntylä, Vesa-Matti Saarakkala, Kimmo Kivelä, Martti Mölsä, Ari Jalonen, Anne Louhelainen, Kari Kulmala, Pirkko Mattila, Ritva Elomaa, Kaj Turunen, Tiina Elovaara, Lea Mäkipää, puhemies Maria Lohela, Reijo Hongisto ja Pentti Oinonen.

Soini jopa totesi eilen Iltasanomille, että kuinka puolue, jossa olimme jäseniä ei enää ole". 


Veikö Timo Soini sen CIA:n hillotolpan mennessään, joka oli aiemmin Perussuomalaisissa ? 

Tämä on erittäin tärkeä kysymys, että veikö Soini nyt sen saman CIA:n hillotolpan mennessään, joka oli aiemmin Perussuomalaisissa.

Koska virallisestihan nyt tämä Soinin loikkarien puolue on miltei täysin ilman puoluetukia. Mutta koska Soinilla oli jo entisenä Perussuomalaisten puheenjohtajana suora yhteys CIA:han. Koska suurten puolueiden puheenjohtajat toimivat CIA:lle tietolähteinä.

Joten jos Soini sai nyt tuon saman CIA:n lahjusrahan tuon loikkaripuolueen haltuun, niin se kertoo jo siitä että miten tämän maanpetturihallinnon likainen peli on muuttunut jo todella kieroksi.

Sillä selvääkin selvempää on näiden Kokoomuksen sekä RKP:n ja Keskustan rummuttama Saksan liittovaltioon päin kääntyvä EU:n integraatio, jolle nyt tällä laittomalla poliittisella vallankaappauksella luotiin seuraava siirto.


Mutta tätä Halla-Ahon tuoretta puheenjohtajuutta käytettiin keppihevosena, koska Suomen korruptoitunut eliitti olisi halunnut tehdä Sampo Terhosta seuraavan Perussuomalaisten sätkynukke johtajan. Jota olisi ollut helppo lahjoa näiden rikkaiden suomenruotsalaistenkin säätiöiden taholta.   

Timo Soini näytti nyt jälleen sen, ettei hänen sanomisiin sekä tekemisiin ole voinut missään vaiheessa luottaa. Koska hän on toiminut Perussuomalaisissa aina vain monikansallisten suuryhtiöiden sekä suurien pankkien asialla. Mutta kansalta hän kuitenkin on aiemmin onnistunut huijaamaan ne äänet. Vaikka ei pidä unohtaa sitä kenen maineella hän sinne Perussuomalaisten parrasvaloihin aikanaan ratsasti. Sillä Tony Halmeen maineella hän sinne ratsasti.

Soini uhkaili useasti viime vuosina puolueensa kriittisiä soraääniä ja uhitteli, että heistä tulisi poliittinen ruumis, jos he eivät tekisi kuten Soini sekä takapirut käskee.

Mikäli tämä Soinin loikkaripuolue olisi vain hänen oma ideansa, niin nyt Timo Soini olisi itse se poliittinen ruumis. Mutta mikäli tässä onkin jälleen kyseessä näiden salaperäisten rapakontakaisten rahoittajien CIA:n raha hanat, niin Perussuomalaisten valeoppositiokausi sai nyt ruman käänteen.

Sillä Perussuomalaiset näyttivät jo Sipilän hallituksessa sen, etteivät heidän puolueensa lupaukset ole juuri toteutuneet. Joka osoittaa sen, että kuinka tämä koko Ps. luotiin vain harhauttamaan Suomen isänmaallisia kansalaisia ja huijaamaan heiltä äänet.

Nyt kun nämä RKP-Kokoomus-Keskusta fasistit skoolaavat jo yksityisissä bileissään maljan Suomen liittovaltiohankkeelle. Koska nämä suomenruotsalaiset yksityiset säätiöt onnistuivat lahjomaan hallituksen kuten tekivät myös ennen Suomen 1917-1918 vapaussotaa.

Nämä epäisänmaalliset oikeistofasistit eivät ole missään vaiheessa kunnioittaneet suomalaisia, koska he ovat halveksuneet heitä. Koska tämä arvokonservatiivinen sekä oikeistofasistineen eliitti näine rikkaine sekä poliittisesi vaikutusvaltaisine suomenruotsalaisineen pitävät itseään herrarodun asemassa.

Jos kerta Ruotsalainen kansanpuolue, Kokoomus eivät kunnioita demokraattisia arvoja kuten äänestystuloksia. Niin silloin eduskunnasta pitäisi lakkauttaa nämä kaksi edellämainittua puoluetta. Koska eihän nyt demokraattisessa päätöksenteossa voida sallia tällaisten omilla säännöillä demokratiaa kampittavien öykkärien toimintaa.

Lähteet: https://vastavalkea.fi/2017/06/13/kas-nain-kaantyy-takki/

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005252708.html  

ttps://yle.fi/uutiset/3-9663258