http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 13, 2017

Katy Perry pyörtyi lavalle - MK ULTRA ohjelmointi alkaa murtumaanPoplaulaja Katy Perry pyörtyi aikanaan tajuttomana lavalle ja hänen käytöksessään oli merkkejä siitä, että hänen MK ULTRA ohjelmointinsa on alkanut jo murtumaan. 


Poptähden silmät muljahtivat siihen asentoon, että taju lähti pois.Katy Perry talking about the hate that she is recieving from cutting her hair. She does not want to be the Katy Perry that everyone knows. She wants to be "Katheryn Hudson" (her real name) which is true self. She cut her hair because she doesn't want to look like Katy Perry anymore. To be Katy Perry, you recieve a lot of negative comments and bullying. This is not okay. Drop some comments below to show your love to Katheryn Hudson!❤️💘 {#katyperry #katycat #kpsweepstakes #love #music #WITNESS @katyperry}

3,668 Likes, 413 Comments - KATYPERRY Ⓜ️ (@katy.perry) on Instagram: "Katy Perry talking about the hate that she is recieving from cutting her hair. She does not want to..."


 
Perryn MK ULTRA ohjelmointi on jo nyt siinä vaiheessa, että hän on muuttanut jo ulkonäköään koska hän kertoi ettei ollut tyytyväinen hänen entiseen ulkonäköönsä.

Hän oli jopa aivan murtumispisteessä tässä haastattelussa, jossa hän puhui tästä alter-egonsa Katy Perryn ja hänen oman itsensä Katheryn Hudsonin välisistä ongelmista. Britney Spears ajoi mm. hiuksensa kaljuksi, jolloin hänen MK ULTRA ohjelmointinsa alkoi murtumaan.  

Vaikka tässä yhdessä videossa väitetäänkin, että tämä Perryn kaatuminen lavalle olisi ollut vain osa showta, jolloin hänen tilallen tuli stuntti versio artistista. Jonka aikana itse pääartisti olisi taas mennyt takahuoneeseen vaihtamaan seuraavan ohjelmanumeron kuteita päälle.Mutta  Katy Perrystä on jo aiemmin verkossa ollut niitä video pätkiä, joista näkee selvästi kuinka hänellä on ohjelmoitu MK ULTRA alter-ego, jonka aktivoituminen näkyy hänen silmiensä liikkeistä.Perry on jopa tunnustanut, että ennen kun hänestä tuli maailmankuulu, niin hän joutui myymään sielunsa paholaiselle.

Tämän jälkeen hänelle pedattiin tämä maailmanlaajuinen asema mm. lesboilun edistäjänä, johon liittyy koko hänelle junailtu hittinsä I Kissed a Girl.

Vaikka itse homoseksuaalisuudessa ei luonnollisesti ole mitään vikaa, niin homoseksuaalisuuden promoaminen kuuluu olennaisena osana Illuminaatien satanistista globalismia. 

Koska mitä enemmän homo sekä lesbojen asemaa vahvistetaan mm. kulttuurimarxistisilla sateenkaariliikkeillä, joihin myös värvätään pedofiileja sekä muita perverssejä. Jolloin lopulta koko seksuaalisen tasa-arvon liike on onnistuttu pilaamaan tuolla feministisellä ja vihervasemmistolaisella ideologialla.

Homoseksuaalisuuden edistäminen on hyvin vahva osa YK:n Agenda 21:stä, koska YK:n Agenda 21 tarkoitus on viedä tulevaisuudessa perheiden perustamisoikeus pois jokaiselta tavalliselta ihmiseltä. 

Lopulta vain hyvin varakkaalla eliitillä olisi enää itsellään tämä lapsenteko oikeus, jota lopulta enää yksityiset säätiöt säätelisivät.

Tästähän jo pankkiiri Björn Wahlroos huuteli joitain vuosia sitten enteilevästi toteamalla, kuinka voisimme huutokaupata tulevaisuudessa lisääntymisoikeuksia nuorille pareille.

Tämä väestön vähentäminen on sen takia valtaeliitillä suunnitteilla, koska heistä meitä on liikaa ja meitä tarvitsisi saada väehennettyä heidän tavoitteensa mukaan yli 95 prosenttia. Jolloin lopulta jäljelle jäisi enää loput 500 miljoonaa ihmistä tähän maailmaan.

Mutta nämä Illuminaatien kontrollifriikit satanistit eivät taas itseään suostu laittamaan vähennettävien ihmisten listalle, koska heillä täytyy olla aina tuo valta, jonka he saavuttivat jo noilta Babylonian ajoilta asti.

Uusi maailmanjärjestys kun on näiden kontrollifriikkien suunnitelma, jolla he aikoisivat saada tämän koko planeetan lopulta yhden ja maailmanlaajuisen feodalistisen kuristusotteen alle.

Mutta maailmanrauha ei näille konnille kelpaa, koska se taas edistäisi liikaa valon sekä totuuden voimaa. Joten siksi tarvitaan tilalle se vastavoima josta myös pankkiiri Wahlroos vähän aikaa sitten totesi. 

Eli tämän vuoksi tässä maailmassa pankit hyödyntävät aina sitä pelotetta, jolla saadaan ihmiset pelkäämään mm. terrorismia. Jolla sitten pidetään ihmisten tietoisuus sekä tila tuossa pelossa, jottei sen pelon vastavoima rakkaus kasvaisi liian suureksi.

Satanistisen maailmankatsomuksen sisälle kun ei tällainen humanistinen linja sovi, koska satanismi perustuu vain negatiivisuudelle.

Nämä Katy Perryn kaltaiset poptähdet ovat kaikki myyneet sielunsa paholaiselle ja heistä on tehty tuon jälkeen näiden monikansallisten levy-yhtiöiden sätkynukkeja. Sekä heidät laitetaan edistämään tätä satanistista maailmanjärjestystä, minkä vuoksi näiden artistien musiikkivideot suorastaan pursuavat näitä illujen pyramideja sekä muita eliitin esoteerisia sekä satanistisia symboleja.

Mutta kaiken tuon julkisen naamarien takana on usein hyvin surullinen artisti, joka ei kuitenkaan voi päästä pakoon tuosta kaikesta koska he myivät aikanaan sielunsa. Joten tämän vuoksi he joutuvat sitten levyteollisuuden huorina jatkamaan tuota leikkiä niin pitkään asti kuin vain levy-yhtiö katsoo tarpeelliseksi. Jonka jälkeen vielä artisti voidaan ihan kylmästi vaikka myrkyttää hengiltä ja järjestää kuolleen artistin arvonnousua.

 
Lähteet: http://www.neonnettle.com/news/2272-katy-perry-dragged-off-stage-as-monarch-mind-control-meltdown-goes-viral

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/745678/Wahlroos+Voisimme+huutokaupata+lisaantymisoikeuksia+nuorille+pareille