http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 08, 2017

Schumannin resonnssi jatkaa nousuaan (8.5.2017 110-120 Hz)


Teksti: Teemu Vehkala

Maan sisäinen Schumann resonanssi nousi toukokuun alussa jo 110-120 Hz taajuudelle.
Tammikuussa lukemat olivat vielä vasta 36 Hz, mutta sitten alkoi tapahtua kun pääsiäisenä lukemat  nousivat jo 90 Hz taajuudelle.
Maan sydämensykettä, eli Schumann resonanssia voi seurata livenä HeartMath Insituten sivuilta osoitteesta: https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/ , josta löytyy reaaliaikaiset mittauslukemat.USA:n sekä Iso-Britannian sekä Saksan armeijan kenraalikabinettien tasolla tämä Schumann resonanssin nouseminen tiedetään ja tuon tason sotilastiedutelun tasolla se on luokiteltu valtiollista turvallisuutta vaarantavaksi tekijäksi.

Mutta kuinka sotateollisuuden omistava eliitti voisi enää taistella maan sisäisen resonanssin nousua vastaan kuin vain itse rakentamillaan skalaariaseilla, joita ovat Norjaan sekä Alaskaan rakennettu H.A.A.R.P.USA:n armeija, CIA sekä NATO käyttää HAARP:n skalaariaaltoja (ELF-aallot), jotta ihmisten tajunta voidaan pitää tuolla EFL-aaltojen häirinnällä 10-12 Hz taajuudella. Joka vaikuttaa jokaisen ihmisen aivojen perussykkeeseen negatiivisella tavalla.Kaikki tämä ihmisten tajuntaan sekä mieleen kohdistettu sähköinen ärsyke luotiin jo 50-luvulla CIA:n MK ULTRA:ssa. Jossa koehenkilöille annettiin sähköiskuja elektroshokkeina. Tätä käytetään edelleen MK ULTRA mielenohjelmoinnissa.

Mutta vieläkin shokeeraavampi asia on se, että kuinka HAARP luotiin vain sen vuoksi, että sillä voisi salainen maailmanhallinto. Eli tämä USA:n armeijan sodista miljardit tileilleen käärivä pankkiirisukujen mafiakerho voisi vielä hallita HAARP:lla sekä ilmastoa, että myös ihmisten tajuntaa/mielentilaa.
Esimerkiksi Yhdysvalloissa on näin paljon näitä valemtukiasemat (Eng. Gwen towers), joita käytetään ihmisten tietoisuuden sekä tajunnantilojen muokkaamiseen mm. lähettämällä ELF-aaltoja.Mutta jos näitä valetukiasemia on jenkeissä, niin niitä on myös Suomessa ja mm. Norjassa näistä valetukiasemista kohistiin muutama vuosi sitten. Kun Norjan pääkaupungissa Oslossa paljastui valetukiaseman kautta tehty salakuunteluoperaatio.

Suomen viestintävirasto alkoi selvittää vuonna 2014, että kuinka voitaisiin jatkossa selvittää näitä valetukiasemia joita Suomessakin on jo useita.

Valetukimastot ovat tiedustelupalveluiden vakoilupesäkkeitä

Tämä mitä näistä valetukiasemista tiedetään vähän on se, että ne ovat pääosin vain kansainvälisten vieraan vallan tiedustelupalveluiden käyttämiä vakoilupesäkkeitä. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on suurin pääsy näihin valetukiasemiin, koska Amerikasta päin tätä koko maailmaan kohdistettua massavalvontaa johdetaankin mm. USA:n turvallisuusvirasto NSA:n toimesta.


Lähteet: http://whispersfromthesoul.com/2017/05/schumann-resonance-spikes-may-8th-110-120-hertz/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/04/maan-schuman-resonanssi-noussut-90-hz.html

https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/

https://yle.fi/uutiset/3-7700763