http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2017

Suomalaistutkijat saivat 60-luvulla CIA:lta salaista rahoitusta MK ULTRA projektiin


Helsingin yliopiston sosiologian professorit Juhani Hirvas (4.5.1933 - 7.6.2004) sekä Erik Allardt (kuvassa) saivat CIA:lta salaista rahoitusta MK ULTRA -projektiin Human Ecology Fund nimiseltä peiterahastolta. Näin kerrotaan Wikileaksin vuotamissa asiakirjoissa.

Hirvas ei ole enää elävien kirjoissa mutta 91 vuotias Allard on edelleen näissä komennuskunnissa.

Suomi24.fi keskustelufoorumilla joku kirjoittelija väitti olleensa joskus Lapinlahden sairaalassa 1960-luvulla ja siellä työskennellyt henkilö oli varoittanut häntä, ettei hänen tulisi syödä hänelle tarjottuja kapseleita. Koska hänelle tultaisiin tarjoamaan LSD:tä ja voitaisiin myös painostaa syömään niitä.

Vaikka S24 on foorumina yleisesti tunnettu lähinnä häirikköjen keskuudessa, vaikka myös nuorison suosima Ylilauta on jo nuoremman sukupolven toimesta paljonkin suositumpi paikka huudella anonyymina.Mikä rooli Hirvaksella ja Allardtilla oli Suomen MK ULTRA kokeissa ? 

Allard sekä Hirvas olivat 60-luvulla Suomen johtavimpia akateemikoita ja erityisesti Allardtilla oli jo noina aikoina yhteyksiä CIA:han, jota kautta MK ULTRA rahoitus tuli Suomeen.

Erik Allardtin keskeisiä tutkimuskohteita olivat mm. suomalaisen yhteiskunnan rakenne, poliittinen radikalismi, hyvinvointi sekä kielelliset vähemmistöt.

Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Tiitinen paljasti 2013 vuonna Suomen medialle, että kuinka CIA huumasi 1958 ja 1960 välisenä aikana Norjassa suomalaisia lapsia. 

Nämä olivat MK ULTRA:n salaisia operaatioita, joiden kohteeksi näihin Norjassa järjestetyille leireille osallistuneet suomalaislapset joutuivat kohteiksi.

SUPO (ent. Valpo) tiesi näistä huumausoperaatioista ja joutui jossain vaiheessa puuttumaan niiden toimintaan. 

Suomen ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Tuovinen kirjoitti tästä aiheesta aikanaan päiväkirjaansa.


Mitä LSD:llä tutkittiin CIA:n MK ULTRA:ssa

LSD:n keskeisin tavoite on ollut alusta saakka CIA:n toimesta selvittää LSD:n tunnepuolen vaikutukset ja tämän vuoksi varsinkin nämä Norjassa jo 50-luvun lopulla tietämättään huumatut lapset kokivat karuimmat seuraukset, kun heistä osa kuoli näiden LSD-operaatioiden jälkeen. Mutta Norjan hallinto kuitenkin pesi kätensä näistä kaikista tapauksista.LSD:tä käytetään pääasiassa enteogeeninä, päihteenä ja psykedeeliavusteisessa terapiassa. Mutta CIA alkoi käyttää LSD:tä ihmisten salaiseen huumaukseen, koska heitä kiinnosti hyvin suuresti ihmisten spontaanit reaktiot LSD:stä. Minkä vuoksi nämä kohdehenkilöiden salaiset huumausoperaatiot laajennettiin jo 50-luvulla osaksi CIA:n MK ULTRAA:n.CIA:n mielentutkimusohjelma jatkuu edelleen
 

Vaikka MK-Ultra sai laajaa huomiota kesällä 1975, kun Churchin komitea  toi projektia koskevan selvityksen julki Yhdysvaltain kongressissa. 

CIA:n tuolloinen johtaja
Richard Helms oli määrännyt kaikki MK-Ultraa koskevat asiakirjat tuhottaviksi jo vuonne 1973, jolloin tuo MK ULTRA ohjelma väitettiin lopetettavan. Mutta MK ULTRA mielenhallintaprojekti ei loppunut missään vaiheessa, vaan se jatkuu edelleen.
Sillä tähän päivään mennessä CIA on laajentanut mielentutkintaohjelmansa jo niin pitkälle, että CIA:n alaisuudessa toimii jo kansallinen joukkovainontaohjelma (gang stalking). Jonka toiminta on niin laajaa maailmanlaajuisesti, että sen vuoksi jopa yksityiset vartiointiliikkeet joutuvat alihankkijoina vuokraamaan palvelujaan tämän toimintaohjelman piiriin.


Joukkovainonta on hyvin järjestelmällisesti organisoitu sekä toteutettu vainontaohjelma, jonka kohteina on maailmalla jo yli 30 miljoonaa ihmistä. 


Heistä kaikki on joutunut kohteeksi vain sen vuoksi, että heistä jokainen tietää liian paljon sekä ovat myös tavallisia ihmisiä poikeuksellisesti älykkäämpiä.


Joukkovainonnalla pyritään saamaan nämä kohde henkilöt tuntemaan paranoidista olotilaa, jotta he tuntisivat olevansa vainottuja, joka kuuluu koko joukkovainonnan operaatioihin.


Sitten jos vielä itse kohde henkilö alkaa puhumaan näistä heitä seuraavista ihmisistä lähipiirilleen, niin lähimmäiset eivät usein usko näihin juttuihin vaikka ne ovat tosia.