http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2017

Tiesitkö että Kokoomuksen ruiskaunokki on natsien salainen tunnus


Teksti: Teemu Vehkala

Vuosi sitten Itävallassa nousi kohu siitä, että maan vapauspuolueen käyttämä ruiskaunokki symboli on vanha natsien käyttämä tunnus.

Mutta vieläkin mielenkiintoisempi asia on se, että Suomen Kokoomuspuolue on käyttänyt tätä samaa natsien käyttämää ruiskaunokkia puolueensa tunnuksessa.

Kun natsipuolue oli kielletty Itävallassa vuosina 1934-1938, niin ruiskukka oli heidän salainen tunnuksensa. He käyttivät sitä tunnistaakseen toisensa.

Kokoomuspuolueella on natsihistoria

Ruiskukka on ollut Kokoomus -puolueen käyttämä tunnus ja se on samalla tavalla myös natsien käyttämä tunnus, jolla he tunnistavat toisensa Suomessa.

Natsi-Saksan puolueella oli Saksassa vahva aate "työ tekee vapaaksi (Saks. Arbeit Macht Frei). Kokoomus perustaa myös aatteensa työlle, jolla kansa pidetään aisoissa. Koska silloin heille ei jää enää muuta ajateltavaa, eikä näin ehdi syntyä vaaraa työläisten vallankumouksesta.Kuntouttava työkokeilu uusi koodisana orjatyölle

Koska valtiontalous ei nollakasvussa kuulu enää kasvaa, niin tässä Kokoomuslaisessa orjataloudessa hyödynnetään yhä enemmän orjatyövoimaa, jonka koodisana on kuntouttava työtoiminta tai työkokeilu.

Mutta jos kieltäydyt näistä TE-keskuksen sinulle määrätyistä orjatyökokeiluista, niin silloin saat työmarkkinatuesta kielteisen päätöksen ja sinä joudut karenssille. Sekä sosiaalituistasi aletaan leikkaamaan 20 % ja jopa 40 % kostona siitä, ettet osallistunut hallituksen sinulle määräämiin orjatöihin.Pakkotyö tarkoittaa työtä tai palvelusta, johon ihminen pakotetaan rangaistuksen uhalla vasten tahtoaan.
Suomesta tämä pakkotyöhon liittyvä lakimuutos tehtiin 1987, jonka jälkeen ei enää virallisesti saanut määrätä ihmisiä osallistumaan mihinkään pakkotöihin rangaistuksen uhalla. Paitsi lopulta hallinto keksi orjatöille nämä kiertotiet ja koodinimet kuten kuntouttava työtoiminta tai työkokeilu.

SOTE -uudistus on osa kansallisen sosiaaliturvaohjelman alasajoa

 
Suomen sosiaaliurvajärjestelmää ollaan ajamassa alas ja SOTE -uudistus oli vasta alkua.

Ensin lakkautettiin opiskelijoiden asumistuet, mutta jatkossa seuraa myös työttömien asumistukiin kajoaminen.

Kaiken tämän tarkoituksena on romuttaa entinen hyvinvointivaltio, joka vielä perustui köyhienkin tukemiseen.Kuka vapauttaisi mielen henkiset kahleet ? 

Vaikka kaiken tämän sosiaaliturvauudistuksen sekä keskiluokan tuhoamisohjelman taustalla olevat ongelmat ovat myös yksilötasolla varsin suuret. Niin vieläkin suurempi asia on se, että kuka vapauttaisi kahlitun mielen kahleet ? 

Kun meidät lukuisat ihmiset on ajettu tämän rappeutuvan EU-valtion sisälle taloudelliseen ahdinkoon ja lukuisat ihmiset joutuvat jopa pienituloisina kamppailemaan niistä pienimmistäkin leivänmuruista. Tavallinen työläinen pidetään kurissa sillä, että hän saa palkkansa eräpäivinä ja voi käydä ostamassa lähikaupasta sen verran leipää sekä saa Alkosta myös perjantaipullonsa.

Mutta tähän kun vielä lisätään päälle tuo tv-viihteen aikaansaama ameeba-efekti, joka on saanut ihmisistä lähes valveunessa käveleviä zombieita. Jos viikon kohohohta on noiden tatuoitujen Temptation island kilpailijoiden ihailu. Niin silloin tällainen toiminta kertoo jo mielen köyhyydestä.


Mikäli riittävän moni ihminen herää, niin lopulta nykyinen korrutoitunut valtio hajoaa

Tämä asia joka liittyy kollektiivisen ihmismielen muodostamaan joukkovoimaan on se asia, jota tämä valtion ylimmissä norsunluutorneissa sekä näissä miljoonilla euroilla lainarahoilla rakennetuissa linnoissaan asuvat öykkärit pelkäävät eniten.

Sillä mikäli riittävän moni suomalainen herää tästä matriisiin perustuvan todellisuutensa valveunesta ja löytää tämän ns. suuremman kuvan (the big picture).

Eli alkaakin hahmottamaan itseään sekä ulkopuolista elämäänsä itsenäisten ajatusmallien kautta. Niin tämä katsotaan jo niin suureksi henkiseksi heräämiseksi, että sen voimakkuus lisääntyy, mikäli vaan riittävän moni muu saa tämän prosessin valmiiksi yksilöinä.

Tämä korruptoitunut valtaeliitti, joita on maailmassa tässä ylimmässä sarjassa vain n. 8500 kpl. Niin he pelkäävät tätä massojen heräämistä jo niin paljon, että he ovat suunnitelleet jo varotoimia jos tällainen kriittisen massan herääminen tapahtuu jossain päin tätä palloa.

Tämän vuoksi heillä on ollut todella kiire toteuttaa ja luoda tämän Euroopan unioninkin tulevaisuutta, viemällä tätä hanketta koko ajan kohti Saksan hamuilemaa liittovaltiota.

Saksa on ollut koko tämän Eurostoliiton (EU) ajan tämän fasistisen palapelin pääpukari numero yksi. Vaikka he suunnittelivatkin EU:n pääkaupungin Brysseliin. Mutta oikeasti EU:ta on johdettu ja tullaan johtamaan Saksan pankkien kautta.

Eurostoliiton alulle paneman eliitin tavoite on ollut tuhota mm. kansallisvaltiot Suomi mukaanlukien hillitsemättömällä maahanmuutolla. Koska kaikki isänmaallisuus nähdään uhaksi eliitin havittelemalle uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.Eurostoliitto (EU) on ollut yksityisten liikepankkien valtionryöstöprojekti 

EU:n pääasiallisin tarkoitus on ollut saada ryöstettyä kokonaisia valtioita ja romahdutettua niiden vientiteollisuus sekä tuontiteollisuus.

Suomen osalta tämä on toteutunut varsin menestyksekkäästi, koska tämän maan vienti sekä tuontiteollisuus on saatu rampautettua oikein huolella.

Talouden nollakasvu on myös hanke, josta huolehtivat Trilateraalinen Komissio sekä Kolmensadan Komitea, jotka ovat Yhdysvalloissa perustettuja eliitin yksityisiä ajatushautomoja. Global 2000 on yksi ohjelma, jota näistä edellä mainituista ajatushautomoista ollaan toteutettu Euroopassa jo 70-luvulta lähtien saaden aikaan mm. massatyöttömyyttä myös Suomesa.

Teollisuuden romahduttaminen kuuluu eliitin suunnitelmiin, koska monikansalliset yhtiöt toimivat vain markkinatalouden ehdoin ja suomalaisen työn hinta katsotaan liian korkeaksi. Joten tämän vuoksi Suomen työvoimaa ollaan supistettu ja heitetty yhä enemmän myös akateemisestikin koulutettuja ihmisiä suoraan työttömyyskortistooon.

Joten kun valtiontalous sekä teollisuus romahdutetaan näillä keinoin, niin se ajaa mitä useamman nuoren putoamaan tästä markkinatalouden juoksukilpailusta pois. Ja mitä useammin tällaiset nuoret päätyvät lähiöslummien liimanhaistelukerhoihin ja hoitavat itsensä pois kuvioista lopulta vahvemmilla huumeilla.

Sillä Trilateraalisen Komission, Bilderberg kerhon, 300 Komitean ajatushautomoissa työttömille ei anneta yhtään armoa, koska heidät katsotaan kaikki valtioille hyödyttömiksi suursyömäreiksi.

Mutta vaikka työttömyys ei oikeasti ole se suurin yhteiskunnallinen kustannusmeno, niin silti valtaeliitti käyttää edelleen tätä samaa provokaatio harhautusta. Että se vieläkin antaa työttömistä tämän saman halventavan kuvan, jotta keskiluokka saadaan vihaamaan heitä ja luulemaan, että kuinka keskiluokan verotuloista suurin osa menisi näiden työttömien elatukseen.

Mutta todellisuudessa tässä Eurostoliiton keskuspankki ja liikepankkien valtionryöstömonopolissa se suurin menoerä on valitettavasti näiden pankkien toteuttama valtionryöstö, josta johtuu myös Suomenkin valtion tolkuton velkaantuminen.

Suomen pankki kun ei katsos ole voinut enää luoda omaa rahaa siitä lähtien, kun Suomen hallitus 90-luvun lopulla teki tämän EMU-sopimuksen, joka vei markan pois ja toi tilalle nämä eurot.

Ennen oli vahva markka. Nyt on heikko Suomen euro.

Kokoomus vanhana natsipuolueena ei voi auttaa Suomea millään tavalla tämän taloudellisen ongelman korjaamisessa, koska se käyttää edelleen tuota Natsi-Saksasta tuttua orjatyö tekee vapaaksi arvoja.

Saksassa kun on edelleen yli 20 000 000 (20 miljoonaa) työtöntä, jotka tekevät työmarkkinatuilla jopa kahta tai kolmea työtä samaan aikaan. Mutteivat silti tule orjatöillään toimeen.

Tätä orjatyöreformia Suomen Kokoomuspuolue ihailee ja haluaisi tuoda sen saman myös Suomeen. Mutta valitettavasti tämän kokoisesa maassa valtion tasetta ei vielä saada plussalle tällaisella orjatyöuudistuksella.

Sillä ainoa keino elvyttää Suomen talous olisi ero EU:sta sekä markan palauttaminen ja siihen me tarvitsemme nyt sinunkin apua.Vain markkapohjainen talous voi palauttaa Suomen kilpailukyvyn ja katkaista tämän pohjattoman velkakierteen, jota Suomen valtio on pystyssä näille puolirikollisille New Yorkin kasaari-pankkiireille.

Mikäli suurin osa suomalaisista ymmärtäisi jo vihdoin koko rahajärjestelmän salaisuuden, että nämä setelit ovat pelkkää paperia.

Vaikka näihin eurojenkin seteleihin on painettu ne muka Euroopan Keskuspankin sinne painamat viralliset leimat. Niin ne ovat silti vain pelkkää paperia.

Mutta koska tähän ponziin uskotaan edelleen, joka laitettiin alulle jo 1500-luvun Englannissa.

Paperiraha ei ole koskaan ollut kuin vain pelkkä velkakirja, johon on nämä yksityiset pankit painaneet omat vesileimansa.

Mutta salaisuus onkin siinä, että jokainen liikkeellä oleva raha on aina luotu vain uudesta velasta.

Eli tämähän tarkoittaa silloin sitä, että mikäli tämä kaikki maailmassa oleva velka maksettaisiin pois, niin kaikki rahat poistuisivat silloin kierrosta. Koska tämä rahajärjestelmä perustuu velka nimiselle huijauselle.

Joten haluatko sinä sitten edelleen tukea tällaista ponzi-huijausta. Koska voisit myös vaihtoehtoisesti soveltaa toisenlaisiakin menetelmiä kuten vaihdantataloutta.

Velkaorjuus loppuu jos riittävän moni herää tästä kuluttajien valveunesta 

Tämän kolmiulotteisen maailmamme (3D) todellisuus kun rakentuu matriiseista, jolloin se on silloin pelkkä ihmismielen heijastama hologrammi.


Ja tämä Matriisi on matematiikassa suorakulmainen riveihin ja sarakkeisiin jaettu taulukko, jonka alkiot ovat lukuja (usein reaali- tai kompleksilukuja) tai lausekkeita. Matriiseja käytetään yleisesti kaksiulotteisen tiedon havainnollistamiseen sekä lineaaristen yhtälöryhmien käsittelyyn ja ratkaisemiseen.

Ihmismieli kolmiulotteisessa muodossa rakentuu myös matriiseista, joka vaikuttaa yksilön tajuntaan sillä määrin, että yksilön uskomukset heijastuvat peilin tavoin hänen mielensä muodostamista projektioista.

Näin myös televisioviihteellä pystytään pitämään ihmiset valveunessa, koska tv:n katsojista suurin osa on vielä tuossa tilassa, etteivät he ole vielä täysin tietoisella mielellään heränneitä.

Tämän vuoksi myös länsimaalainen matriiseihin perustuva massojen todellisuus pysyy vielä tuossa tilassa, jossa ei vielä tämä kriittisen massan muodostama kollektiivinen tietoisuus ole riittävän suuri, jotta se vielä herättäisi laajempia massoja.Vatikaanin suurin salaisuus on ihmisen käpyrauhanen eli käpylisäke , koska se säätelee ihmisen tietoisuutta.


Vatikaani on piilottanut omaan symboliikkaansa käpyrauhasen, jolla se symboloi tätä Vatikaanin suurinta salaisuutta.

Rick Strassman on esittänyt käpyrauhasen erittävän dimetyylitryptamiinia eli DMT:tä, joka on vahva hallusinogeeni.

Sisäsyntyistä DMT:tä on tutkittu 1960-luvulta asti. Keho pystyy tuottamaan kemikaalia monissa eri elimissä, Strassman vain olettaa käpyrauhasen olevan tärkeä DMT:n tuottaja muun muassa sijaintinsa takia. 

Vesijohtoveden fluoraaminen toteutetaan juuri tämän vuoksi, koska fluorilla saadaan tukkeutettua ihmisten käpyrauhasen toiminta. Samoin myös tästä syystä hammaslääkäriteollisuus suosittelee fluoripohjaisia hammastahnoja.


Fluori on todellisuudessa myrkky, jolla tehdään nuoret sekä aikuiset tyhmiksi. Fluorilla kun aivot rappeuttuvat ja tämä näkyy ihan tutkituissa aivokuvissa. 


Käpyrauhanen oli jo muinaisen egyptin aikainen symboli, jota silloinnen eliitti käytti omana tunnuksenaan ja piiloviestitti sillä juuri tätä samaa ylivalta-asemaansa, jota myös Vatikaani tällä symbolilla käyttää hyväkseen.

Fluori on silti lääketeollisuuden puolella kielletty puheenaihe, koska fluoria käytetään niin monessa lääkkeessäkin juuri aivotoimintaa heikentävänä aineena. Mutta vesijohtoveteen lisättynä sen voimakkuus on todella suuri, jotta suuret ihmismassat pystytään sen avulla pitämään passiivisina.


Fluori kun kalkkeuttaa ihmisen käpyrauhasen toiminnan ja tässä se Vatikaanin suurin salaisuus juuri on, että mikä osa ihmisestä on se jossa hänen tietoisuutensa pidetään kurissa fluorin avulla. Se on todellakin käpyrauhanen.

Lähteet: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/itavallassa-nousi-kohu-ruiskaunokista-jota-pidetaan-natsitunnuksena-nain-vastaa-kokoomus-23671529/

http://mvlehti.net/2015/01/16/onko-suomen-kansallinen-kokoomus-natsipuolue/ 

http://www.bbc.com/news/magazine-36342362  

https://suomimedia.wordpress.com/2016/12/15/totuus-kokoomuksesta-2/

http://www.larouchepub.com/eiw/public/1981/eirv08n19-19810512/eirv08n19-19810512_050-origins_of_global_2000_a_map_of.pdf

http://yournewswire.com/medical-journal-says-fluoride-is-toxic-to-human-brains/  

http://www.naturalnews.com/054695_fluoride_drinking_water_neurotoxicant.html