http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 15, 2017

Sipilän u-käännös liikelento oli poliittista bluffia


Pääministeri Juha Sipilän kerrottiin olleen menossa lentokoneella tapaamaan Sauli Niinistöä presidentin virka-asunnolle kultarantaan. Mutta lehdistön mukaan Sipilä olisi kääntänyt koneen ilmassa ja laskeutuneenkin takaisin Helsinkiin, koska sai kuulemma tiedon palaverin peruuttamisesta kesken ilmailun.


Koko tarina Sipilän u-käännos lentoreissusta on kuitenkin pelkkää Suomen korruptoituneen valtioneuoston meille syöttämää propagandaa. Sillä pääministeri Sipilä ei ole lähtenyt yhdelläkään virka lentokoneella koko viikkona ja vaikka tällä kansanpetturilla onkin suihkukoneen lentolupakirja, niin se ei tätä asiaa millään lailla muuta.

Tämäkin ylläoleva lehtikuva on otettu aikaisemmin ja se on vielä otettu Turun lentokentällä, jonne Sipilän ei väitetty edes nyt laskeutuneen ollenkaan.

Perussuomalaisista tehtiin poliittisia ruumiita vain yhdessä yössä

Nyt kun Perussuomalaisista on tehty enää poliittisia ruumiita, niin tämä laittomalla vallankaappauksella poliittisen vallan kaapannut kokoomusoikeisto voi nyt alkaa ajamaan sitä EU:n liittovaltio projektia, jonka tavoitteena on lakkauttaa Suomen itsenäisyys ja siirtä se Saksaan.

Lähde: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005253204.html