http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 08, 2017

Manchester areenan pommi-isku oli lavastettu psyop


Manchester areenalla väitettiin vähän aikaa sitten tapahtuneen pommi-iskun. Mutta kun tätä tapausta alkaa vähän laajemmin tutkimaan, niin aika nopeasti löytää jälleen jäljet tiedustelupalveluiden psykologiseen operaatioon (psyop).Esimerkiksi Manchester areenassa tuolloin konsertoinut Ariana Grande ei pystynyt pitämään pokeriaan, kun hän puhui tästä yhdestä väitetystä Manchesterin pommi-iskun uhrista.

Tämä kuvassa olevan naisen väitetään olevan yksi Manchester areenan pommi-iskun uhreista. Hänen nimensä väitetään olevan Olivia Campbell.


2014 hänen nimensä oli Cassidy Stay, jonka väitettiin selvinneen
Houstonissa tapahtuneesta joukkosurmasta.

Mutta näitä amatööri näyttelijöitä kuitenkin kierrätetään eri rooleihin useiden vuosien välein, koska tämä Pentagon/CIA/FBI osasto joka vastaa psykologisten operaatioiden (Eng. psyoptoteutuksesta. Tietää sen että normi-ihmisen kasvomuisti on hyvin lyhytkestoinen.
Mutta Manchesteriin oli lennätetty oikein Amerikasta asti tämä aiemmin hyvin monta kertaa itkevän tytön rooliin roolitettu nuori nainen. Joka osaa näytellä hyvin tuota roolia.  


Mutta tällä kerralla hänen päähän oli upotettu vaalea peruukki.

Facebookissa on jo useita vuosia kiertänyt juttuja siitä, että pitäkää silmällä tätä samaa nuorta itkevää naista. Sillä aina siellä minne hän ilmestyy lehtikuvaajien eteen, niin on tapahtunut seuraava lavastettu valtionterrorismi / false-flag isku.


Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2694572/Parents-four-children-shot-dead-Texas-family-massacre-laid-rest-six-white-coffins.html

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/family-manchester-terror-victim-olivia-10564840