http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 05, 2017

Ilja Janitskinista annetaan tiistaina uusi kansainvälinen etsintäkuulutus


Pertti Nykänen ja Eero Tillanen kävivät Helsingin käräjäoikeudelta selvittelemässä huomista salaista pakkokeinoistuntoa, joka järjestetään huomenna klo 14.00 Helsingin käräjäoikeudessa Ilja Janitskinin vangitsemiseksi Interpolin toimesta.


MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinista annetaan 6.6.2017 tiistaina klo 14.00 käytävässä pakkokeinoistunnossa kansainvälinen Interpolin etsintäkuulutus.

Poissaolevana vangittavaksi vaadittu: Ilja Janitskin, s. 14.3.1977, diaari: PK 17/4557
Epäillyt rikokset: 

1) Rahankeräysrikos 8.10.2016 - 19.10.2016, Helsinki
2) Salassapitorikos 10.11.2016 - 19.11.2016, Helsinki
3) Tekijänoikeusrikos 11.4.2015, Oulu
4) Törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan 24.8.2016, Helsinki
5) Törkeä kunnianloukkaus 11.3.2017 - 15.3.2017, Kouvola


Hakija on pyytänyt asian käsittelyä salaisena.
Istuntosalissa kuvaaminen on kielletty.Janitskinin pakkokeinoistunto päätettiin järjestää juuri samaan aikaan, kuin Pasilassa järjestetty sananvapausvainonnan tukimielenosoitus

Hyvin merkillistä on se, että miten tämä huominen Ilja Janitskinin pakkokeinoistunto pidetään samana päivänä kun Pasilan poliisitalon edessä järjestettävä Sitä saa mitä tilaa. Loppu polpolleJoka on yhdelle Facebookin vihapuhujan tukimielenosoitus.


Suomen laissa ihmisoikeussopimus oikeus elämään on, että jokaisen oikeus on suojattava laissa. 

Keneltäkään ei saa riistää hänen elämäänsä tahallisesti paitsi tuomioistuimen käytäntöön panemiseksi silloin jos hänet on tuomittu silloin, jos hänelle on annettu tällainen rangaistus; 

a) kenen hyvänsä puolustamiseksi laittomalta väkivallalta;

b) laillisen pidätyksen suorittamiseksi tai laillisen vapaudenriiston kohteeksi joutuneen henkilön paon estämiseksi;

c) mellakan tai kapinan kukistamiseksi laillisin toimmin.

3 artikla

Kidutuksen kielto

Ketään ei saa kiduttaa, eikä kohdella tai rangaista epäinhimillisellä tai halventavalla tavalla.


Viime vuonna Barcelonassa tapahtunut Janitskinin kiinniotto-operaatio oli jo Europolin toimesta varsinainen riman alitus, koska Suomen viranomaiset antoivat mm. toimeksiannon kiinniotettavan tahdonvastaisesta pakkolääkitsemisestä.


Janitskin yritettiin tuolloin saada suoraan lennätettyä Suomeen Madridin kautta, jossa pidettiin pikaoikeudenkäynti. Mutta Ilja yllättäen vapautuikin ja pääsi vapaana miehenä odottelemaan Madrinin oikeudenkäynnin seuraavaa ratkaisua.


Jopa Suomen poliisihallitus on antanut 7.1.2014 määräyksen voimankäytöstä maastapoistamispäätöksissä, joissa tosiaankin lääkettä ei saa antaa vastentahtoisesti edes näille laittomille ja paperittomille maahanmuuttajille.


Ilja Janitskinille oltiin jo varattu paikka Turun vankimielisairaalasta

Tämän vuoden alussa Janitskin sai kuulla, että hänelle oltiin jo varattu paikka Turun vankimielisairaalasta.

Asia on sikäli hyvin vakava, että henkilö josta ei ole vielä tehty yhtään mielenterveydellistä tila-arviota terveyskeskuslääkärin toimesta. Jolloin kaikki pakkohoitoon liittyvät suunnitelmat ovat täysin poliittisen mielipidevankeuden täyttävä rikoksen valmistelu, johon Suomen sisäministeriö on jo syyllistynyt Janitskinin poliittisessa vainossa.

Mutta tämän Janitskinin poliittisen vainontaoperaation tarkemmin tuntien tämän vyyhdin takana vaikuttaa myös ulkomaan tiedustelupalvelut, joista CIA on hyvin vahvasti vaatinut MV-lehteä lakkautettavaksi keinolla millä hyvänsä. 

Vaikka CIA toimii tämän Janitskin jahdin taustalla, eikä julkisuudessa näytä aktiivisuuttaan siihen.

Toinen hyvin vahva poliittinen motiivi Janitskinin jahtaamisella on Helsingin Sanomien omistajaporras, johon Herlinien suku kuuluu suurimpana osakkeenomistajina. 

Tämä myös näkyy vahvana vihakirjoitteluna MV-lehdestä näiden Sanomamedian omistavien sanomalehtien kautta, joiden leivissä työskentelee näitä myös CIA:n rahoilla voideltuja copy paste toimittajia.

Sisäministeriön tarkoitus on saada Janitskinista seuraava varoittava esimerkki

Vaikka Suomen eduskunta päätti muutama vuosi sitten, että vainoaminen on rikos. Niin jostain kumman syystä tämä laki ei kuitenkaan päde poliittisesti valtiovallan vainottuihin toisinajattelijoihin. 

Koska tämän Ilja Janitskiniin kohdistunen valtion suorittaman poliittisen vainonnan motiivi on laaja poliittinen vaino. Niin on uskomatonta, että siitä huolimatta Sumen sisäministeriö syyllistyy Janitskinin tapauksessa jatkuvaan Suomen kansalaiseen kohdistettuun poliittiseen vainoamiseen.

Mutta koska sisäministeriö toimii CIA:n sinne antamien ohjeiden sekä määräysten mukaan, niin tämän vuoksi pelin tuomarit toimivat ulkomaan tiedustelupalveluiden sekä NATO:n valvontakomissio tasolla. Jolloin Suomen hallinto joutuu enää olemaan näiden ulkomaalaisten sotarikollisten käskyläisenä.


MV-lehti ei lopu vaikka Ilja Janitskin laitettaisiin vankilaan

Ilja Janitskinin poliittiset vainoajat saattavat kokea suuria itkupotkuraivareita siitä, että vaikka Janitskin saataisiinkin vietyä vankilaan, niin MV-lehti ei senkään jälkeen lopeta toimintaansa. Vaan jatkuu edelleen senkin jälkeen.

Tämä johtuu siitä, että koska MV-lehdellä on takanaan niin suuri toimitus, että vaikka päätoimittaja vietäisiinkin lukkojen taakse, niin kyseinen nettilehti jatkaa edelleen toimintaansa lukuisten toimittajiensa johdolla.

Janitskinin vainon takana oleva ryhmä on erityisen raivoissaan siitä, että miten tällainen lähes nollabudjetista kyhätty nettilehti sai mm. Helsingin-Sanomien tilaukset huomattavaan laskuun. Sekä mahdollisti nyt myös Suomen kansalaisten julkisen mielipiteiden ilmaisun. Koska MV-lehteen voi myös tarjota omia juttujaan julkaistavaksi. 

Tämän vuoksi juuri demarinuoret lanseerasivat n. vuosi sitten Hanna Huumosen johdolla Loppu MV-lehdelle kampanjan, joka oli suora loppu sananvapaudelle kampanja.


Suomen korruptoitunut eliitti pelkää Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanjaa

Suomen korruptoitunut media ei ole vielä kertaakaan suostunut mainitsemaan millään tasolla Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanjasta.


Sen sijaan presidentti Sauli Niinistön ilmoitus pyrkiä presidenttinä jatkokaudelle valitsijayhdistyksen kautta viestii siitä, että Niinistön huono kansansuosio vaatii jo CIA:n tukea edelleen.


Tilanne kuitenkin tulee seuraavissa presidentinvaaleissa olemaan mielenkiintoinen, kun sekä Sauli Niinistö että Ilja Janitskin tulevat osallistumaan presidentinvaaleihin puolueiden ulkopuolelta

On Suomen etu ettei kukaan äänestä Sauli Niinistöä tulevissa presidentinvaaleissa, vaikka CIA häntä äänestää jälleen väärennetyillä vaaleilla. Jotka kirjataan suoraan Tieto Oyj:n korruptoituneiden supertietokoneiden järjestelmään.

Sauli Niinistön viime kertainen presidentinvaalikampanja oli vielä erään suuren Helsinkiläisen mainostoimiston kyhäämä ja mm. tämä Sauli Niinistö työväen presidentti oli tämän kyseisen mainostoimiston lanseeraama. 

Kuinka yksityisten liikepankkien johtoryhmäläisestä tulee yhtäkkiä köyhän Suomen kansan asialla oleva työväen presidentti ? 

Kokoomuslainen fasisti on aina fasisti ja nämä ovat vielä syntyneet fasistisukuihin, joten he eivät missään vaiheessa edusta poliittisilta arvoiltaan Suomen kansalaisia. Vaan he edustavat tämän verokiertolaisen eliitin sekä Suomen kansalaisia vihaavan ylimystön sarjaa ja heidänlaiset psykopaatit näkee suoraan noista psykopaatin kylmästä katseesta.

Se on vielä hyvin huolestuttavaa, että kuinka Suomen valtionhallinnon päättävillä paikoilla on lukuisa määrä näitä psykopaatteja.

Psykopatia on viralliseen tautiluokitukseen kuulumaton luonnehäiriö, joka on synnynnäinen oire. 

Sen keskeisiä piirteitä ovat vahva pinnallinen viehätysvoima sekä itsekeskeisyys ja syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute. 

Kansanedustaja Pertti "Veltto" Virtanen (ps.) totesi jo vuonna 2009 eduskunnan vilisevän psykopaatteja. Joista nämä helppoheikit käyttävät psykologiaa saadakseen lisää valtaa.


Suomi täytyy saada takaisin suomalaisille

Kaikista vakavin asia tämän kaiken Janitskinin vainon taustalla on se tosiasia, että Suomi täytyy saada takaisin suomalaisille. Koska Suomi OY AB ryöstettiin jo vuonna 1995 New Yorkilaiselle sijoituspankille.

EMU:n sopimus taas vei Suomen Pankilta rahanluontioikeuden pois, joka lakkautti Suomen oman rahan (markan).

Tämä ajoi Suomen valtion velkaantumiseen, joka on ollut EU:n suunnitelma tuhota Eurooppalaiset entiset rikkaat teollisuusvaltiot talouden nollakasvulla.

Ainoa tie ulos tästä kansallisesta velkahelvetistä on Suomen eroaminen EU:sta ja koska nämä lukuisat maanpetturipuolueet Kokoomuksen johdolla yrittävät pitää kaikilla voimilla kiinni EU:sta. Niin meidän Suomalaisten on tämän vuoksi tehtävä jo nyt se päätös, että Suomi lähtee EU:sta ensimmäisenä maana näistä EU:n 27:stä jäsenvaltiosta.

Teidän täytyy nyt ymmärtää, että jokainen suomalainen mielipidevanki jota tullaan lähitulevaisuudessa uhkaamaan vankilalla tai laitetaan lukkojen taakse kidutettavaksi poliittisen vainonnan perus periaatteilla. Ovat kaikki uhranneet itsensä Suomen tulevaisuuden sekä kohtalon vuoksi.

Mikäli te alatte kohdistamaan näihin mielipidevainottuihin sitä samaa oikeistolaisen lehdistön vihaa, jota myös Helsingin Sanomat, Iltalehti, Iltasanomat jne. muut lehdet heidin kohdistaa.

Niin silloin teidät onnistuttiin aivopesemään samanlaisiksi kieroiksi sananvapautta puolustavia aktivisteja vihaaviksi fasisteiksi.

Fasismi on aina ollut pelkästään valtion sekä monikansallisten yritysten ja yksityisten pankkien välinen liitto, jolla murskataan vapaa sana sekä toreilla että internet -foorumeilla ja jos katsoo miten nämä Eurostoliiton sananvapauden romutustalkoot ovat edenneet. Niin tilanne alkaa näyttää jo aika huolestuttavalta, koska sisäministeriö ei tässä paina vielä pitkään aikaan jarrua. Vaan sinun on itse tartuttava nyt siihen jarruun ja laitettava loppu tälle eurostoliiton fasismille.

Toimi jo nyt... Koska aikaa on enää vähän.