http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 12, 2017

Halla-Ahon vaatimukseen haittamaahanmuutosta ei suostuttu


Tuore ja vastavalittu Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Aho vaati Juha Sipilän hallitukselta haittamaahanmuuttoa kuriin. 

Mutta Sipilä vastasi, ettei tämä ole mahdollista koska Suomen nykyinen hallinto on jo sopinut ettei se muuta maahanmuutto politiikkaansa tämän hallintokauden aikana. Joten tämän vuoksi nyt hallitus hajoaa ja tästä seuraa uudet vaalit. 

Sillä tähän nykyiseen Suomen hallitusohjelmaan oli jopa määritelty salaisesti se, että kuinka monta al-Nusran prikaattia tuli salaisesti Suomeen 2015 vuoden lopussa väittäen olevansa turvapaikanhakijoita. Vaikka heistä oli yli prikaatin verran Irakista liikkelle pohjoiseen lähteneitä sotarikollisia ja tämän vuoksi heitä uhkaa siellä jopa kuolemantuomiot, koska ovat Irakin sodassa murhanneet vastapuolella olevia muslimitaistelijoita. 

Nyt kaiken ajan kun sanomawsoy:n lehdet keskittyvät näinhin Halla-Ahoa poliittisesti mustamaalaaviin lööppeihin, niin kaiken tämän takana nyt tulevaan hallitukseen aiotaan koota sellainen ryhmä, joka laittaa Suomen NATO vaihteen taas isommalle teholle. 

Koska Saksan liittovaltio jo häämöttää edessä ja nämä oikeistofasistit eivät salli yhdenkään Nato kriittisen soraäänen kaikuvan Suomen hallinnossa. Vaikkakin Jussi Halla-Aho myös kuuluu Naton kannattajiin. Mutta hänen mielipiteensä haittamaahanmuutosta eroavat runsaasti niistä RKP:läisten rotutohtorien asenteista, että afrikkalainen geeniperimä vain rikastuttaa suomalaisten geenejä.

Lähde: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/223032-jussi-halla-aho-paljastaa-maahanmuuttovaatimus-kaatoi-hallituksen