http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 05, 2017

Theresa May vaatimassa jo internet sensuuria Lontoon terrori-iskun jälkimaingingeissa


Englannin pääministeri Theresa May ilmoitti alle vuorokausi Lontoon terrori-iskun jälkeen, että internettiin on tulossa rajoituksia.

Eli jälleen kerran nämä internet sensuuriin tähtäävät elitistit jäivät verekseltään kiinni, kun tämä heidän nettisensuuri lakiuudistus valmisteltiin jo ennen Lontoon bridgellä eilen tapahtuneita terrori-iskuja. Joissa kolmen etnistaustaisen miehen väitettiin hyökänneet teräasein ihmisen kimppuun.Poliisin toiminta Lontoossa oli eilen hyvin epäillyttävää, koska poliisit mm. vaihtoivat vaatteita lennosta keskellä katua.Epäillyt terroristit ovat jälleen hyvin todennäköisesti Mi5 ja Mi6 värväämiä, joka on tapana Englannissa järjestetyissä valtionterrori-iskuissa.

Vielä toinen hyvin huomion arvoinen seikka on tämä, että kuinka miltei jokainen kerta epäiltyjen passi löytyy tekopaikalta, joka helpottaa epäiltyjen jäljille pääsemistä. 

Manchester, Berliini, Pariisi, Nice, Lontoo, New York valtionterrori-iskuissa jokaisella kerralla epäiltyjen passi löytyivät läheltä tekopaikkaa. Joten tämä todistaa jo sen, että näillä kerroilla on jokainen kerta noudatettu tiedustelupalvelun operaatiolle kuuluvaa käsikirjoitusta.

Vaikka FBI:n väitettiin varoittaneen britannian tiedustelupalvelu MI5:sta siitä, että kuinka Manchesterin pommi-iskun pääepäilty Salman Abedi niminen henkilö saattaisi suunnitella terrori tekoa britanniaan. Niin Mi5:sta ei kuitenkaan kiinnostanut tämä tieto, koska Abedi oli jo heidän puolelta värvätty.


Pääministeri Juha Sipilän Twitter päivitykset sen sijaan viestivät siitä, että kuinka robottimaisesti herra pääministeri kommentoi näitä EU-maissa tapahtuneita terrori tekoja. 

Tai sitten Sipilää on kehoitettu käyttämään hyvin paljon tuota shokki -sanaa englanniksi. Kun se on täytynyt tuoda jokaiseen Twitter päivitykseen.


Viime ajat ovat näyttäneet sen, että EU-maissa odottavat fasismin kovat ajat, koska tämän Bilderberg ryhmänkin tavoite on saattaa Euroopan union lopulta fasistiseksi liittovaltioksi. Joka tulisi myös lakkauttamaan kaikkien näiden 26 EU:n jäsenvaltion itsenäisyyden ja liittämään heidät Saksan johtamaan EU:n supervaltioon = liittovaltio.

Saksan natsihallinto suunnitteli tämän kaiken jo vuonna 1944 Strasbourgissa, jossa pidettiin tuolloin 10.8.1944 salainen kokoontuminen Maison Rogue nimisessähotellissa. Siellä päätettiin tämän EU:n sekä siitä seuranneen Saksan johtaman liittovaltion suunnitelma.

Vaikka kyseessä onkin Saksan pankkien suunnitelma natsien neljännestä valtakunnasta, niin tähän heidän suunnitelmaan kuuluu myös EU:n yhteisen armeijan rakentaminen, joka alkaisi liittovaltion perustamisen jälkeen.

NATO on tarkoitus liittää tuohon EU:n yhteiseen armeijaan, jota Saksa tulisi johtamaan. Koska kyse on edelleen Natsi-Saksan poliittisen johtoryhmän alullepanemasta suunnitelmasta, jolla jälleen saataisiin aikaan suursota Venäjää vastaan.


Lähteet:  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-internet-regulated-london-bridge-terror-attack-google-facebook-whatsapp-borough-security-a7771896.html

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jun/04/internet-theresa-may-cyberspace-london-bridge

http://www.globalresearch.ca/manchester-berlin-paris-nice-london-new-york-passports-and-ids-mysteriously-discovered-in-the-wake-of-terror-attacks/5592063 

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/fbi-warned-mi5-january-manchester-attack-bomber-salman-abedi-manchester-arena-a7760756.html 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html