http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 08, 2011

Vaalilaskentahuijaus SuomessaKöyhien asialla pj. Terttu Savola paljasti kuinka hänen äänensä siirtyivät toisen piirin ja kilpailevan puolueen edustajalle 2007 eduskuntavaaleissa.

Viime eduskuntavaaleissa lopullisten ääntenlaskennasta vastasi TIETOENATOR.

Jos tämä vaalivilppi on totta, niin sehän tarkoittaisi silloin sitä, että Suomen eduskuntavaalit ovat alusta loppuun puhdasta kusetusta jossa vain suurella rahalla pääsee eduskuntaan. Tämähän sitten luonnollisesti selittää sen miksi eduskuntaan sisäänpäässeiden kansanedustajaehdokkaiden vaalibudjetti on n. 40 000 EUR Tiedäppä sitten kuinka monta kymmentätuhatta euroa TIETOENATOR pyytää vaalivilpistä per ehdokas.Tiesittekö sitä, että Suomalaisilta veronmaksajilta rohmutaan nyt vaalien alla 12 miljonaa euroa suurimpien valtapuolueiden vaalitukiin. Tuki jakautuu niin, että korruptoituneimmat puolueet saavat luonnollisesti eniten ja lista näyttää seuraavalta.

Keskusta: 1.530.000 EUR
Kokoomus: 1.500.000 EUR
SDP: 1.350.000 EUR
Vasemmistoliitto: 510.000 EUR
Vihreät: 450.000 EUR
RKP: 270.000 EUR
Kristillisdemokraatit: 210.000 EUR
Perussuomalaiset 150.000 EUR

Lisäksi puolueet saavat saman verran tiedotustoimintaan ja viestintään.

(MTV3 - STT)

Mutta mitä tällainen veronmaksajien pussista otettu 12 miljoonan euron tuki oikein tekee sitten tulevien vaalien kilpailutukselle kun joukossa on myös paljon pienpuolueita, joille jää taas luu käteen näissä tuissa ?

Kyseessä on kuin jalkapallo-ottelu jonka lopputulos on jo etukäteen päätetty jo vastustajalle voittavalla tavalla sopupelin merkeissä ja tällainen käytäntö tunnetaan politiikan piirissä sanalla demokratia, missä kansa äänestää tuon ottelun lopputuloksen. Mutta ei tiedäkään, että sen lopputulos on jo päätetty etukäteen korruptoitunella rahalla.Huomatte varmasti vielä sen, että Persut ollaan jätetty tylysti näissä vaalituissa viimeiseksi, vaikka eivät mediassa viime-aikaisten kannatuslukujen perusteella ole hännän huippuna.

Syy on täysin siinä, että Suomen läpimätä ja korruptoitunut valtaeliitti ja heidän tukemansa Keskusta ja Kokoomus pelkäävät nyt asemansa puolesta jos perussuomalaiset pääsisivät tulevaan hallitukseen. Tämän johdosta nyt kevään 2011 kansanedustajavaaleissa tullaan näkemään mitä armottominta korruptoitunutta rahoitusta Keskustalle ja Kokoomukselle, joilla suuret ja läpimätäahneet suuryritykset pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta näiden kahden valta säilyisi Suomen poliitiikan piikkipaikalla. Koska Sekoomus ja Kepu pitävät näiden suuryritysten verotuksen sopivan alhaalla ja pistävät sitten Suomen kansan kärsimään köyhyydessä mitä enemmissä määrin ja kapitalistisessa pahoinvointivaltiossa, jonka hyvinvointivaltiona paremmin tunnemme talouskasvun on noustava jatkuvasti ylöspäin ja tämä tietää entistäkin enemmän työttömyyttä ja köyhyyttä, sekä henkistä pahoinvointia tämän maan väestölle.NOKIA esimerkiksi ei ole mikään Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan mittari vaikka mediassa sillä aina ylpeillään sen Suomalaisuudella.

Siltikin sen takana on mitä enemmissä määrin ulkomaalaisia arkitodellisuudesta vieraantuneita oligarkkeja ja pankkiireja joiden päämääränä on lihottaa Nokian kurssia ja tunnetuin keino siihen on antaa mm. mediassa ennakkotietoa, että potkuja on luvassa johtoportaassa kuten äsken juuri mediassa mainittiin.

Kapitalismi ja osakekurssit on selainen peli, että siinä häviäjiä ovat aina työpaikkansa menettäneet ja voittajia työpaikkansamenetäneiden kustannuksella rikastuvat ahneet sijoittajat.

Ja jotkut edelleen kehtaavat väittää, että nämä läpimätäahneet korporaatiot ovat keskittyneet Suomen kansan hyvinvointiin. Ehkä veroja maksavat suomeen mutta mitä vähemmissä määrin, koska tuotanto siirtyy koko ajan halvempiin maihin.