http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 17, 2011

Mr. Nobody ja rankka hollywoodpropaganda joka on kohdistettu valtaväestöönOletteko mahdollisesti jo katsoneet Mr. Nobody nimistä elokuvaa joka kertoo koskettavan tarinan miehestä, joka ei koskaan käyttänyt elämänsä aikana valintojaan. Hän oli juuri herkkä sielu kuten meistä hyvin moni on.

Mr. Nobodyssa päähenkilö makaa sairaalassa n. 119-vuotiaana ja hän on maailman vanhin ihminen ja häntä haastatellaan, että mitä hänelle tapahtui hänen elämänsä aikana. Sitten päähenkilö vaipuu koomaan ja alkaa nähdä elämänsä kolme mahdollisuutta jotka vat kaikki näitä tulevia ja mahdollisia ihastuksia ja tässä koomassa näytetään, että minne ne johtivat.

Elokuvan päähenkilö sitten kertoo, että ei elämänsä aikana valinnut yhtään näistä kolmesta vaihtoehdosta joten tämä suoraan kertoo, että tällainen aika taidokkaastikin tehty "Hollywodin" nyyhkypropaganda on kohdistettu nyt ennenkkaikkea toisinajattelijoihin, koska he säteileät enemmän valoa kuin mitä normaalit vielä tietoisesti nukkuvat ihmiset.

Tässä elokuvassa monet tytöt ihastuivat tähän elokuvan päähenkilöön, koska hänen energiansa säteili valoa, eli mikä onkin herkille sieluille ominaista. Tämän voi varmasti moni meistä nähdä omassa elämässään, että kuinka hyvin samaistuu tuon elokuvan päähenkilöön. Ainakin tänne suuntaan se efekti oli selkeä.

Tuon hollywoodpropaganda tuotoksen salainen agenda on selkeästi lyödä entistäkin enemmän meitä jo unesta heränneitä ihmisiä ja repiä heidän itsetuntonsa palasiksi ja tämänkaltainen nyyhkypropaganda on teholtaan kyllä hämmästyttävän nerokas.

Mitä luulette, että mitä nämä kaikki elokuvan päähenkilöä muistuttavat ihmiset tekevät käyttäytymisellään kun ovat katsoneet tämän = Nehän alitajuisesti välttävät joutumasta sosiaalisiin kontakteihin näiden muiden ihmisten kanssa.

Henkisesti näiden kaikkien herkempien sielujen tehtävänä on toimia mm. työyhteisöissä eräänlaisina tietoisuuden maadoittajina ja yksi esimerkkiryhmä ovat esim. tietotekniikan parissa osaavat kaveri. Heidän auransa on usein tämänlaisia, eli energiakentät.