http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Arizonan ampumistapauksen salatut taustat


John McCarthy


Kuin vain ollakaan niin etsivä löytää. Sillä tämä liittovaltion tuomari John McCarthy joka kuoli Jared Loughnerin ampumiin luoteihin Arizonassa oli parhaillaan hoitanut erästä lakijuttua jossa pidätettiin n. 333,520,00 dollarin huumerahoja, jotka olivat peräisin Meksikon huumekartellista ja matkasivat luonnollisesti rosvojen käsiin Goldman Sahcsin ja muiden konnien sijoituspankkien säilöihin.Kongressin naisedustja Gabrielle Gibbons taas tuki McCarthyn toimintaa tässä huumekartellin ja siihen liittyvien huumerahojen takavarikointiprosessissa. Sekä ylipäänsä tässä äärettömässä huumesodassa.

Se oli kuitenkin jo liikaa näille illuminatin rosvoille, joille jäi näistä huumerahoista luu käteen joten kosto oli tehtävä sitten nerokkaalla tavalla jossa tod. CIA sai Jared Loughnerin aivopesukohteeksi ja hypnotisoi hänet ampumaan John McCarthy, Gabrielle Gibbons. sekä peitemielessä myös muita siviilejä.

Loughner oli vielä syntipukkikohteena varsin nerokas koska hän kuului vielä salaliittoteoreetikkojen kohderyhmään ja seurasi mm. Zeitgeist ideologiaa. Joten mediassa voitiin sitten jälkikäteen mustamaalata kaikki Zeitgeit ideologian kannattajat samanlaisiksi sekopäiksi ja näin myös tehtiin.

Lähde: True Ott, Phd http://labvirus.files.wordpress.com/2011/01/death-cult.pdf