http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Mubarak erosi vallastaEgyptin presidentti Hosni Mubarak erosi vallasta tänään perjantaina 11.02.2011. Kairossa useat sadattuhannet ihmiset ovat juhlineet hänen eroaan. Mutta kansa ei tiedä, että tämän vallanvaihdon takana oli USA, joka nyt Pentagonista on mediassakin julistanut haluavansa demokraattisen hallituksen Egyptiin.

Mutta todellisuudessa Jenkit haluavat Egyptiin uuden johtajan joka ei vastusta uuden maailmanjärjestyksen etenemistä ja lähi-idän tilanteessa nämä asetelmat halutaan varmistaa vielä ennen kolmatta maailmansotaa joka on tarkoitus aloittaa Iranissa.

Iran halutaan ottaa pois pelistä, ennen kuin se ehtii liittyä Aasian SCO (Sanghai Cooperation Organization) liittolaisten jäseneksi. Sillä Juutalainen illuminati-eliitti ei pysty sietämään sellaista tilannetta, että Israelin läheisyydessä olisi maa joka olisi osa tätä suurta puolustuskompleksia. Josta voisi kehittyä USA/NATO/ISRAELIAKIN suurempi sotilasunion ja Euroopan unionkin perustettiin osana tästä syystä, että sen kaikki jäsenmaat tultaisiin vielä tulevaisuudessa pakottamaan uuden NATO:n jäseneksi.