http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

Tiedemiehet varoittavat Islantia uudesta tulivuorenpurkauksestaTiedemiehet ovat varoittaneet Islantia, että siellä sijaitseva Eyjafjallajokullin tulivuori saattaa nytkin purkautua ja juuri tämä samainen tulivuori aktivoitui vuosi sitten 2010 ja aiheutti kansainvälisen lentokaaoksen suuren tuhkapilven vuoksi.

Geologien mukaan maan toiseksi suurimman tulivuoren Bárdarbungan ympäristössä on viime aikoina sattunut useita maanjäristyksiä. Islannin yliopiston professorin Pall Einarssonin mukaan tämä viittaa siihen, että Bárdarbunga on aktivoitumassa.

Vuosi sitten täälläkin blogissa spekuloitiin sitä kuinka Islanti oli toiminut uhmakkaasti ja kieltäytynyt maksamasta yksityisille pankeille jumalattoman suuruista maksusuoritusta, joka oli suuruudeltan n. 38 000 EUR per Islannin kansalainen ja vain vajaa kuukausi tuosta niin tulivuori aktivoitui.

Nyt Islanti taas toimi jälleen äskettäin uhmakkaalla tavalla ja päätti kansanäänestyksen jälkeen että kärsikööt ulkomaiset velkojat kansan sijaan. Kun tällaisesta päätöksestä voimme kuvitella, että yksityisten pankkien suurimmat pääomistajat/oligarkit ovat olleet taas kovin mielissään. Rothschildit varsinkin Rockefellerien ohella ovat aina kautta historian pyrkineet kostamaan tällaisille valtioille jotka ovat uskaltaneet uhmata heidän omistamiaan yksityisiä pankkeja.

Rothschildit kostivat jo aikanaan Yhdysvalloille sisällissodalla, koska olivat lakkauttaneet Rothschildien hallinnoiman yksityisomisteisen keskuspankin.

Puolan valtiollinen eliitti murhattiin lähes kaikkia henkilöitä myöten keväällä 2010 Smolenskissa, koska Puola kieltäytyi ottamasta lisää lainaa IMF:ltä ja lisäksi ei ollut tilannut yhtä ainuttakaan erää sikainfluenssarokotteita. Vain alle viikko tuon lento-onnettomuuden jälkeen Puolan valtio ilmoitti haluavansa ottaa IMF:ltä useiden miljardien eurojen lisälainan.Tässä Islannin tapauksessa tämä H.A.A.R.P:lla aiheutettu tulivuorenpurkaus/aktivoituminen on todettavasti vasta alkua siinä mitä illuminatin pankkiireilla on vielä mielessä heidän valtionjohtoa kohtaan. Sillä on myös olemassa paljon muitakin brutaalimpia konsteja saada tuollainen pieni valtio polvilleen ja sellainen jo nähtiin kun Islannissa toteutettiin kansallinen pankkikriisi vuonna 2008, joka oli myös hyvin todennäköinen kostotoimenpide sen valtion itsekkäistä toimista, jolla myös silloin oli yksityisomisteisten pankkien omistajille haittaa.

Onkin hyvin selvää, että Islannin valtioa kohtaan ollaan jo toteuttamassa kovia talouspakotteita.Ollaan sanottu, että kevään 2010 Islannin tulivuorista tullut tuhkapilvi vei 5 miljardia euroa maailman bkt:sta

Voidaankin jo nyt lähteä arvaamaan, että minkähänlainen tuhkapilvi sieltä on tulossa tällä kertaa. Kenties kaksi kertaa suurempi. ?