http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Facebook ajetaan alas 15. Maaliskuuta huhu leviää netissä ?Internetissä on viimeaikoina ollut vahvoja huhuja, että sosiaalisen median edelläkävijä Facebook ajettaisiin alas 15. Maliskuuta 2011 ja lakkauttaisi koko toimintansa. Koska tietojen mukaan Rothschildien omistama yksityinen sijoituspankki Goldman Sachs on ostanut facebookin yhtiöstä osake-enemmistön ja oikeuttavat näin sen täydelliseen hallinnointiin.Syynä ei olisi mikään muu kuin se, että rosvoeliitin mielestä facebookin touhu on mennyt heiltä käsistä. Alunperin kun facebookin kehittäjä Mark Zuckerberg myi kaikkien facebook yksityishenkilöiden tiedot mm. NSA:lle ja muille Yhdysvaltojen vakoiluorganisaatioille. Niin maailman salainen rosvoeliitti huomasi NSA:n tekemien jatkuvien analysointien perusteella, että facebook onkin sosiaalisena mediana ääretön kanava verkoistoittaa mm. kansalaisaktiiveja keskenään ja vaikka NSA:lla pystytään helposti kaavoittamaan, että ketkä verkostoituvat, niin illuminatin roistoeliitti kusee jo omille kengilleen, koska eivät voi tätä ruohonjuuritason verkostoitumista ja suurta henkistä heräämistä enää pysäyttää. Joten he ovat selvästi menneet nyt paniikkiin ja aikovat tod. sulkea tämän facebookin 15. Maaliskuuta 2011 painamalla ns. paniikkinappulaa.

Mutta tietenkin vielä tässä vaiheessa tuota ei voi vielä vahvistaa faktatiedoksi. Vaikka spekulointeja voidaan tehdä ja jos facebook lakkautetaan. Niin voisi kuvitella, että sosiaalisen median alalle riittäisi kyllä tunkeilijoita vaikka millä mitalla ja miettikääpä sitten, että entäs jos Goldman Sachs yrittäisi sitten ampua jokaisen uuden tulokkaan alas ostamalla ne itselleen ja lakkauttamalla ne. Näin nimittäin toimitaan ihan kylmässä korporaatioiden liike-elämässä.

Ja varsinkin Rothschildien hallinnoiman Goldman Sachisin kohdalla ei enää rahalla ole ollut näille omistajille mitään merkitystä ja sen jälkeen luonnollisesti siirrytään tyrannimaiseen vallankäyttöön kuten tässäkin osake-enemmistöllä tehdyssä facebook kaupassa, mikäli tämä nyt sitten on vahvistettua faktaa.