http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Janet Napolitano: USA:n terroriuhka ehkä korkein sitten syksyn 2001Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden ministerin Janet Napolitanon mukaan nyt USA:ta uhkaa korkeampi terroriuhka kuin sitten syyskuun 2001.

Merkit näyttävät siltä, että USA:ssa viriteltäisiin jo hallinnon taholta seuraavaa Pearl Harbor tyylistä false-flag terrori-iskua.

Napolitanon mukaan vuoden 2001 iskujen takana olevan terroristiverkosto al-Qaidan lisäksi uhkana ovat sen innoittamat ryhmät sekä Yhdysvalloissa jo olevat. Yhdysvaltain viranomaiset uskovat, että maassa voi olla jo yksilöitä, jotka haluavat tehdä iskuja ja he saattavat ryhtyä väkivaltaan yhyellä varoitusajalla tai ilman varoitusta.

Tämä siis kertoo sen, että lavastettujen terrori-iskujen tekijäksi voidaan ilmoittaa nyt vaikka joku Tea Party liikkeeseen kuuluva taho jota aletaan sitten tätä kautta mustamaalaamaan lisää mediassa ja tähän uskoo Teksasilainen radioshow juontaja Alex Jones.Tämä tuleva USA:ssa lavastettu terrori-isku lavastetaan kuitenkin hyvin todennäköisimmin Iranilaisten terroristien kyhäilemäksi. Koska näin päästäisiin jo III-maailmansodan alkuun, jota illuminatin-eliitti pyrkii. Koska päämotiivi Iraniin kohdistuvalle hyökkäykselle on se, että Irania ollaan jo pitkään kosiskeltu SCO (Sanghai Cooperation Organization) jäseneksi ja siihen kun kuuluu jo ennestään sellaiset maat kuin Kiina, Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Tadzikistan ja Uzbekistan. Tämä siis tarkoittaisi, että laajetessaan vielä Iraniin tulisi tästä liittoutumasta jo liian suuri uhka illuminati-eliitin ylläpitämälle USA/NATO/ISRAEL sotilasmahdille. Joten tämän vuoksi globalistit aikovat aloittaa kolmannen maailmansodan Irania vastaan.Kaikki Iranista väitetyt väitteet heidän ydinohjelmastaan ja mahdollisista ydinaseiden valmisteluista ovat Pentagonista tarkoituksellisesti syötettyä propagandaa alusta saakka.

Alex Jonesin mukaan tällä hetkellä Helmikuussa 2011 ollaan hyvin lähellä sitä hetkeä jolloin USA:ssa toteutetaan tämä seuraava valtionterrori-isku, joka taas tulee johtamaan kolmanteen maailmansotaan ja saa Israelin ja USA:n armeijan tunkeutumaan Iraniin.