http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

FEMA aikoo ottaa tadio ja televisioasemat haltuun USA:ssa poikkeustilan johdostaYhdysvaltojen nopeantoiminnan viraston, eli FEMA:n (Federal Emergency Management Agency) suunnitelmissa on haltuunsa kaikki Yhdysvaltojen televisio ja radioasemat mahdollisen poikkeustilan johdosta. Tämä tarkoittaisi sitä, että kaikki radioliikenne pystyttäisiin keskeyttämään myös lyhytaalloilla (AM).

Alex Jones kertoi 08.02.2011 omassa radioshowssaan, että oli nähnyt itse omin silmin dokumentit näistä FEMA:n aikeista ja oli vakavissaan jo sitä mieltä, että poikkeustila on USA:ssa jo hyvin lähellä.


Alex Jones esittelee tässä vuonna 1996 FEMAN:n tuomaa tv ja radio control boksia, joka tuotiin tuona vuonna kaikille tv ja radioasemille

FEMA:lla on eräänlaiset boksit jotka löytyvät jokaisen osavaltion televisio ja radiolähetystorneista jo valmiiksi, joilla he pystyvät kontrolloimaan kaikkea tiedonvälitystä. Nämä lähetyksenhallintaboksit tuotiin jokaiselle televisio ja radioasemalle jo vuonna 1996 ja otettiin käyttöön vuonna 1997.

He pystyvät siis pelkästä napinpainalluksesta kytkemään ns. hätätilalähetyksen (Emergency Alert System) päälle joka lakkauttaa kaikki muut lähetykset sekä radio, että televisiotaajuuksilla.Nyt FCC (Federal Communications Commission) on alkanut presidentti Obaman toimesta testaamaan näitä lähetyksiä ja tuomaan niitä julki, että USA:n kansalaiset tietävät niiden olemassaolosta.