http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 26, 2011

Nyt raivataan NWO:ta vastustavat johtajat pois vallasta



Algerian presidentti Abdelaziz Bouteflika on näyttänyt rikolliselle maailmaneliitille vihreää valoa, heidän III-maailmansodan suunnitteluun liittyvässä strategiassa.



Jordanian kuningas Abdullah II on täysin väleissä NWO-eliitin kanssa.



Egyptin entinen presidentti Hosni Mubarak on jo syrjäytetty.



Libyan johtaja Muammar Gaddafi taas pitää edelleen vallastaan kiinni ja USA:n armeija voi vielä tulla tekemään invaasion Libyaan saadakseen Gaddafin pois valalsta.



Tunisian entinen presidentti Zine El Abidine Ben Ali hoidettiin pois ja on nyt koomassa.



Jemenin presidentin Ali Abdullah Salehin kanssa neuvotellaan edelleen, että siirtyykö hän pois vallasta itse vai tarvitaanko sinnekin tilata USA:n armeijan invaasio.



Mutta Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on mies jota illuminati pelkää ja varsinkin sitä, että Iran voi vieläkin liittyä sotilasliittoon Kiinan ja Venäjän kanssa. Joten onkin selvää, että Yhdysvalloissa on tarkoitus lavastaa vielä suuri terrori-isku josta syytetään taas Al-Qaidaa ja ilmoitetaan, että Al-Qaida on nyt muuttanut Iraniin.

Tämän false-flag iskun jälkeen USA, Israel sekä NATO maat hyökkäävät Iraniin. Näin tämä tarkoittaa sitä, että lähi-idässä kytee tällä hetkellä suuri ruutitynnyri ja se on tarkemmin Israel.



Yhdysvallat ja Pentagon on jo suunnitellut sotastrategiansa niin, että nyt kun lähi-idän maiden johtajat saadaan raivattua III-maailmansodan kannalta myönteiseksi, niin näin USA/ISRAEL ja NATO voivat aloittaa täysimittaisen sodan lähi-idässä.