http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

USA:n joukot siirtyneet Somaliaan valmistautumaan Jemeniin hyökkäystä vartenUusimpien puolueettomien uutislähteiden tietojen mukaan USA:n armeijan joukot ovat saapuneet Somaliaan ja valmistautuvat hyökkäämään Jemeniin. Sitä kautta on myös heidän helppo siirtyä myöhemmin Pakistanin kautta Iraniin.Yhdysvaltojen laivaston mukana on jo kuljetettu useita ohjuksia persianlahdelle joista eniten tulee "bunker-buster" merkkisiä risteilyohjuksia ja niitä tuodaan persianlahdelle nyt Brittien saarille kuuluvan Diego Garcian tukikohdasta.

Jemeniin hyökkäyksen toimintasuunnitelma

Kuitenkin koko USA:n armeijan Jemeniin hyökkäys tullaan toteuttamaan vasta sitten kun käy käsky korkeimmalta, eli tässä tapauksessa se on Pentagon ja presidentti Obama, joka taas kuitenkin on aina totellut alaisiaan maailmaneliitin puolelta jotka tulevat antamaan lopullisen hyökkäysoperaation aloittamiskäskyn.

Eli tämä siis tarkoittaa että tämä sotaoperaatio aloitetaan kyllä mutta tarkkaa päivämäärää ei sille tiedetä. Kyllähän kuitenkin esim. vuoden 2003 keväällä oltiin mediassa lähes vuodettu Irakin hyökkäyksen aloittaminen ja se toteutui Maaliskuussa. Kun tämä Jememin tapaus taas lähinnä vaatisi vielä yhden semi-luokan lavastetun terrori-iskun toteuttamista jossain päin maailmaa (tod. Yhdysvalloissa).Yhdysvaltojen armeija toimii täysin salaisen maailmaneliitin käskyvallan alla, vaikka armeijalle varsinaiset lopulliset käskyt antaakin Pentagonissa sijaitseva sotilasorganisaatio.

Öljy kun nyt vain on sellainen luonnonvara että niin kauan kuin sitä vielä löytyy niin tämä roistoeliitti pitää näitä Jenkkisotilaita öljynryöstöretkien kulkukoirinaan pitkin maailmaa. Mutta odotas vaan jos vielä jonainpäivänä nämä alkavatkin sotimaan vielä pohjavedestä sitten kun siitä tulee enemmän maailmalla pulaa.