http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 30, 2010

Venäjän metroihin tehty terrori-isku... Uusi FBS:n suorittama false-flag ?Eilen Venäjällä nähtiin hyvin todennäköisesti turvallisuuspalvelu FBS:n suorittama false-flag terrori-isku ja se mikä antoi aiheen tälle epäillykselle, oli se että mediassa ilmoitettiin syylliset lähes samantien kun iskut olivat tapahtuneet. Kun normaalisti jos minkä tahansa valtion sisällä tapahtuu "oikea" terrori-isku, ei turvallisuusviranomaiset voi päästä tapahtumien kulkuun ja syyllisten henkilöllisyyteen kiinni 5 minuuntin sisällä. Mutta tässä juuri nyt näkyy jälleen tämän iänikuisen ja aina yhtä tehokkaan median propagandan teho, sillä sen kautta nukkuville ihmisille voidaan syöttää toinen toistaan suurempia valheita ja ne niellään kyseenalaistamatta aina virallisena ja aukottamana totuutena.

Venäjällä metroihin eilen tehdyssä pommi-iskuissa kuoli 22 ihmistä ja kyseinen räjähde oli ilmeisesti sijoitettu metron alle ja saattoi hyvinkin olla ammonium nitraattiperäinen räjähde. Toisin kuin mediassa ilmoitettiin että tekijänä olivat kaksi naista, jotka käyttivät räjähdevöitä.

Iskujen motiivi


Näiden Venäjällä lavastettujen terrori-iskujen motiivi saattaa liittyä henkilöskannerien hankintaan Venäjällä ja paras tapa saada niille kansan hyväksyntä on lavastaa valtion toimesta terrori-isku ja Venäjän ollessa kyseessä tekijät tullaan hyvin todennäköisesti ilmoitamaan joko Tsetseeni tai Muslimiterroristeiksi.Venäjällä vuonna 1999 turvallisuuspalvelu FBS räjäytti kaks kerrostaloa ja iskuista syytettiin silloin Tsetseeniterroristeja.

Myöhemmin entinen KGN:n eversti ja FBS:n agentti Alexander Litvinenko tuli julkisuuten ja kertoi että näiden kerrostalojen räjäytti Venäjän turvallisuuspalvelu FBS. Mutta hän joutui sen jälkeen samantien suuren poliittisen vainon kohteeksi Venäjällä ja joutui pakenemaan Lontooseen, jossa hänet myöhemmin myrkytettiin kuoliaaksi ja tämä tapaus sai myös paljon mediahuomiota.Kuvassa Alexander Litvinenko vielä elossa kun hän oli sairaalassa joutunut myrkytysoireiden vuoksi letkuihin jonka jälkeen hän pian kuoli Lontolaisessa ravintolassa lasiin pudotettuun myrkkyyn.

Litvinenko sairastui 1. marraskuuta 2006 vakavasti lounastettuaan lontoolaisessa sushi-ravintolassa italialaisen yhteyshenkilönsä Mario Scaramellan kanssa. Litvinenkon oli tarkoitus saada tietoja toimittaja Anna Politkovskajan murhasta, jota hän epävirallisesti selvitteli. Mutta hänet likvidoitiin todennäköisesti FBS:n toimesta, eli taho jolle hän oli ennen tehnyt töitä kääntyikin häntä vastaan, koska hän toimi Venäjä hallitusta vastaan.