http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

The Anglo-Saxon Mission (III-maailmansodan suunnitelma)


Bill Ryan

Australialainen itsenäinen tutkimusryhmä Project Camelot ja heidän edustajansa Bill Ryan tapasi Lontoossa vuonna 2005 erään nimettömänä pysytelleen korkea-arvoisen vapaamuurarihenkilön, joka paljasti erittäin ikäviä uutisia eteenpäin. Hän kertoi "The Anglo-Saxon Mision" nimisestä salahankkeesta, joka oli jo käynnissä- Hän oli ollut paikalla kun Lontoossa kokoonnuttiin jo vuonna 2005 maailman johtavimpien illuminatin vapaamuurarien kanssa suunnittelemaan tätä tulevaa kolmatta maailmansotaa.Sen olisi tarkoitus alkaa Israelin hyökätessä Iraniin ydinaseilla ja laajentua sitä pitkin suuremmaksi konfliktiksi, jos siihen saadaan Kiina provosoitua mukaan. Kun taas Kiinalaisia tämä porukka suunnitteli sitten tappavansa myös biologisilla aseilla ydinaseiden lisäksi ja Ryan kertoo videolla kuinka tämä henkilö joka oli ollut mukana tässä salaisessa kokouksessa, kertoi kuinka salaisessa tapaamisessa läsnä olleet vaikutusvaltaiset henkilöt nauroivat suureen ääneen kun puhuttiin Kiinalaisten tappamisesta biologisilla sekä ydinaseilla.

Tämä biologinen ase Kiinalaisten vähentämisessä tulisi olemaan tapavan flunssaviruksen levittäminen Aasiassa. Se siis tulisi olemaan aivan tietoista väestön vähennystä tässä tulevassa kolmannessa maailmansodassa, missä maailmaneliitin tarkoituksena olisi tarkoitus tappaa useita miljardeja ihmisiä tältä planeetalta ja tämä vain siksi, että tulevassa heidän haluamassaan uudessa maailmanjärjestyksessä ei ole tilaa nykyväestölle. Meitä on jo nyt liikaa hallittavaksi heidän mielestään.Tämän koko sotaoperaation uskotaan tapahtuvan seuraavan 18-24 kuukauden aikana. Kun taas syy sihen minkä vuoksi 2012 vuoden loppu on asetettu ehdottomaksi aikarajaksi johtuu taas 21.12.2012 tapahtuvan nykyisen ajanlaskun päättymisestä. Mikä ei tarkoita maailmanloppua, vaan sitä että sen jälkeen siirrytään uuteen aikakauteen, mikä tulee muuttamaan ihmisissä mm. DNA:n solurakennetta huomattavasti nykyisestä.

Se on tämän maailmaneliitin tiedossa ja he pelkäävät tätä muutosta ja ovat valmiita tekemään kaikkensa pimeyttä edustavien voimien kanssa yrittäessään estää tämän muutoksen toteutumista. Koska tässä täytyy ymmärtää se, että koko III-maailmansota on täysin pimeyttä edustavan varjonporukan suunnitelma/agenda ja tämä heidän viimeinen kuolinkamppailunsa vallankahvassa käydään myös henkimaailman puolella.2012

Monet varmasti luulevat että vuosi 2012 tulisi sitten olemaan kauhistuttavaa aikaa ihmiskunnan keskuudessa jos käynnissä on jo kolmas maailmansota. Mutta tämä on kuitenkin henkisellä puolella vain sitä, että tämä planeetta ikään kuin puhdistaa sen pinnalta kaiken siihen vuosituhansia sitten kertyneen lian (negatiivinen energia). Eli jos katastrofaalinen napasiirtymä tapahtuu kuten on ennustettu, niin siinä on myös kyse näiden energioiden uudistamisesta ja se käsittää myös ihmisten DNA:n uusiutumisen.Kun taas sitten syy siihen minkä vuoksi Hollywoodin elokuvateollisuus syöttää 2012-tyylisiä katastrofielokuvia, johtuu täysin siitä, että he haluavat ruokkia ihmisten pelkoa. Sillä he tietävät mikä äretön voima on massahypnoosilla ja joukkomassoille syötetyssä pelossa. Sillä siis aivan tietoisesti valtaeliitti yrittää kaikin mahdollisin keinoin hankaloittaa 2012-vuonna tapahtuvaa ajanlaskua ja siitä seurannutta energiatason nousua ja juuri tätä varten III-maailmansota ydin ja biologisine aseineen on heidän mukaansa aloitettava ennen sitä.

"The Anglo-Saxon" salahanke tiivistettynä

- Instrastruktuuri ajetaan alas kaikkialla maailmassa

- 50% maailmanväestöstä aiotaan tappaa

- Länsimaalaiset valtiot asettavat poikkeustilan (Suomessa tämä tarkoittaa valmiuslain käyttöönottamista)

- Poikkeustilan (Suomessa valmiuslaki) jälkeen kaupoista ei saa enää elintarvikkeita ja sitä jaellaan enää tämän jälkeen valtion ruokajonoissa

- Israel hyökkää Iraniin ydinaseilla aj Kiinan odotetaan vastaavan tähän ydinaseilla


- Kiinaan pistetään eteenpäin tappava flunssavirus jolla aiotaan vähentää Kiinan väestöä