http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Maailman johtavin tiedemiehiin ja ekofasisteihin kuuluva James Lovelock - Meidän tulisi luopua vapaudestamme ilmastomuutoksen tähdenBrittiläinen tiedemies, kirjailija, ympäristönsuojelija, tulevaisuudentutkija sekä ekofasisti James Lovelock painotti äsken London Guardianille antamassaan haastattelussaan, että ihmisten tulisi luopua demokratiasta ilmaston pelastamisessa.

Hän ei kuitenkaan tuonut haastattelussaan ilmi sitä, että ilmastomuutos ja sitä varten kaavailtu ilmastopankki on vain maailmanhallituksen rikollisen eliitin juoni rahoittaa uusi maailmanjärjestys.Illuminatista koostuva maailman eliitti ja heidän leivissä olevat globalistit eivät mitään ilmastoa ole pelastamassa. Mutta päästäkseen päämääräänsä, eli ilmastopankin toteuttamiseen, joudutaan tästä valheellisesta ilmaston lämpenemisestä saarnaamaan mediassa lähes päivittäin ja propagandahan perustuu aina valheiden jatkuvalle toistamiselle. Al-Qaida (Al-CIA) on paras esimerkki tästä, kun sitä toistellaan mediassa jatkuvalla syötöllä ja sanalla on valtaa...

- Islam
- islamiterroristi
- ilmastomuutos
- ilmastomuutoksesta johtuva
- terroristi
- kansainvälinen terrorismi
- militantti
- muslimi
- arabi
- al-qaida
- ilmastonmuutos
- USA
- terrori-isku

jne. jne.

Tämä on sitä mitä meille kaikille syötetään päivittäin valtamedian toimesta ja motiivina on propagandalle tutuin pelolla hallitseminen. Mutta pelosta ei pääse ennen eroon, ennen kuin on kohdannut omat pelkonsa silmästä silmään ja valtamedian ollessa kyseessä on tämä jokaisella heillä edessä, joka on herännyt tästä maailmanlaajuisesta joukkohypnoosista.

Tämän yksilötasolla tapahtuneen henkisen heräämisen jälkeen ketään näitä jotka ovat tulleet tietoisiksi omasta itsestään, ei voi enää hallita minkään ulkoisen tahon kuten valtamedia kautta.Jos tätä valtamedian negatiivista informaatiota ja siihen liittyvää agendaa lähtisi tarkemmin kuvaamaan, niin se lähes aina on suoraa pommitusta meidän kaikkien ihmisten auroja kohtaan. Siinä missä esimerkiksi kaikki pelkoon liitetyt uutiset kuten vaikkapa terrorismi, on kohdistettu imemään meidän kaikkien chakroista energiat pelon avulla. Eli tämä kertoo sen, että pelossa on suunnaton voima hallita suuria ihmismassoja ja ennenkaikkea pitää massat epätietoisuudessa, joka on tämän koko homman ydin. Mutta näiden chakrakeskusten tasapainoitukseen löytyy aina paras keino ja se on meditaatio, joka on aina tehokkaampaa ryhmässä kuin yksin.