http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Beyoncen grammy gaala esiintyminen - Yhdysvaltojen tulevan poliisivaltion esiintuleminen piiloviestitse ?Yhdysvaltalainen r&b laulaja Beyonce esiintyi 31. Tammikuuta USA:n Grammy gaalassa mutta kuka mahtoi kiinnittää huomiota hänen esityksensä koreografiaan ja shown sisältöön. Hänen esityksensä "If I Were a Boy" aikana hänen taakseen tuli mellakkapoliiseina esiintyviä tanssijoita.

Mitähän tämänkaltaisella esityksellä halutaan erityisesti Yhdysvaltojen kansalle piilosyöttää varsinkin kun sisällissota hengittää jo melkein oven takana ja poliisivaltiota valmistellaan hallinnon taholta ?Youtube videopalvelussa lähes kaikki näiden alkuperäistein Beyoncen Grammy gaala videoiden embed koodit ollaan estetty, ettei niitä voisi linkittää näkyviin tällaisiin blogeihin eteenpäin. Mutta aivan kaikkia näitä videoita ei olla vielä keritty sensuroimaan.

Syy siihen miksi tämänkaltaista piiloviestintää suoritetaan juuri suurissa tapahtumissa kuten Grammy gaala johtuu täysin siitä että niiden katsojaluvut ovat pilvissä ja ne tavoittavat mahdollisimman monta henkilöä vastaanottamaan vaikka minkälaista aivopesuinformaatiota. Kun keskivertoihmisen alitajunta ottaa kyllä vastaan vaikka minkälaista tietoa jota sille voidaan syöttää tällä tavalla symboolisesti ja tällä poliisivaltio teemalla aiotaan nyt syöttää Yhdysvaltojen kansalle ennakkoon pilloviestiä että hyväksyisivät tulevan poikkeustilan ja siitä seuranneen poliisivaltion ilman suurempaa vastarintaa. Mutta kun on Yhdysvallat kyseessä ja asehullu maa täynnä toinen toistaan erilaisempia ryhmittymiä joista suurin osa vielä aseellisia kristittyjä, eli soppa on valmis.Obama on viemässä salaisen maailmanhallituksen kanssa Yhdysvaltoja kohti fasistista pohjois-amerikan unionia joka aiotaan toteuttaa vasta dollarin romahduttamisen jälkeen, koska sitä käytetään sen perustamisen verukkeena. Kuten aina maailmaneliitti on taitanut kansakuntien mielipiteen muokkaamisen järjestämällä ensin ongelman, sen jälkeen synnyttämällä reaktion ja lopulta tuonut kansan eteen jonkun ennalta keksityn ratkaisun. Mutta kun vuonna 2011 Euroopan Unionin maita aletaan purkamaan ja luomaan fasistista euroopan liittovaltiota alkaa myös todennäköisesti euroopan maiden johtajatkin heräämään ja alkamaan vihdoin puolustamaan oman maansa kansalaisia tältä illuminatin roistoeliitiltä ja siinä vaiheessa Suomenkin tulisi irtaantua EU:sta niin nopeasti kuin vain mahdollista ja säilyttää puoluettomuutensa. Mutta tilannetta ei yhtään helpota se että naapurimaamme sattuu olemaan Venäjä jonka sisäiset suhteet rikolliseen maailmaneliittiin ovat varsin tulehtuneet. Vaikka täytyy aina muistaa että illuminatin aikanaan maailman rikkain suku Rothschild rahoitti koko Venäjän vallankumouksen ja rahoitti myös Suomen hallitusta, koska halusi pedata näin Saksalle etulyöntiaseman toisessa maailmansodassa, mikä selittää täysin sen miksi Suomi oli II-maailmansodan aikaan liittoutunut hetken ajan Natsi-Saksan kanssa.