http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Al-Qaidan (Al-CIA) kerrotaan ylistäneen moskovan iskujaEilen mediassa väitettiin, että Al-Qaida olisi ylistänyt omilla nettisivuillaan moskovassa tapahtuneita juniin toteutettuja terrori-iskuja. Tämänkin uutisen tarkoituksena oli taas jälleen saada Al-CIA:n uskovat ihmiset pelon valtaan ja sitä kautta pitää heidät ruodussa tässä yhteiskunnassa. Kun se ollaan nähty kautta aikojen, että mitä enemmän valtiot lavastavat terrorismia, niin sitä enemmän voidaan hallita kansoja pelolla, mikä mahdollistaa heidän perusoikeuksiensa poistamisen askel kerrallaan.

Tämän eilisen propagandauutisen sai kunnian toimittaa maailmalla eteenpäin Norjalainen VG-lehti, joka kertoi että 39 ihmistä kahdella moskovalaisella metroasemalla surmanneet pommi-iskut ovat saaneet ylistystä ääri-islamilaiselta al-Qaida-järjestöltä.

Kuullostaa varsin kummalliselta, että Venäjän FBS:n lavastamat terrori-iskut saavat kannatusta fiktiivisen Al-Qaidan toimesta. Ehkä Al-CIA on ylistänyt iskuja, mutta siitä ei ole ollut taas mediassa mitään.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on jo lähtenyt kertomaan kansalleen, että iskut saattavat liittyä Al-Qaidaan ja kansainväliseen terrorismiin. Mutta sitä hän ei tietenkään kertonut, että tätä kansainvälistä terrorismia aiheuttaa maailmaneliitin rikolliset johtajat ja Venäjän tapauksessa on kyseessä sen nykyinen hallinto. Kun meidän täytyy muistaa, että Venäjän valtio ei ole kuitenkaan hyvissä väleissä varsinaisen salaisen maailmaneliitin (illuminati) kanssa, mutta heidän maansa muutamat johtajat kyllä tapaavat kuukausittain tämän maailman vaikutusvaltaisimman eliitin edustajia.Illuminati ja sen piirissä ilmenevä illuminatismi tarkoittaa myös tuonpuolista sallimusta ja ohjausta maallisen taipaleen varrella, mikä selittää sen, että tällä pimeyttä edustavan tahon voimat ulottuvat myös henkimaailmankin puolelle.