http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 15, 2009

Toimittaja Phelim McAleer tivasi kysymyksiä Al Gorelta kööpenhaminassaToimittaja Phelim McAleer tivasi kysymyksiä Al Gorelta kööpenhaminassa mutta Gore ei vastannut. Sen sijaan Goren henkivartijat vetivät piuhan pois McAleerin mikrofonista ja Goren edustaja sanoi että Al Gore ei ota nyt vastaan haastatteluja.

Tämänlainen grillaus tulee olemaan Al Goren kohtalo, sillä ne journalistit joilla on rohkeutta nostaa herra Goren edessä ne kaikki epämiellyttävät kysymykset epämiellyttävästä ilmastomuutoshuijauksesta.

Ilmastogate tulee kyllä aivan varmasti olemaan illuminati globalistien alamäki ja jos käykin niin että kööpenhaminan ilmastokokous menee puihin niin siinä tapauksessa globalistit joutuvat jäämään nuolemaan haavojaan ja kenties yrittämään jotain lavastettua terrori-iskua. Kun Norjassahan jo kokeiltiin bluebeam-teknologiaa ja hyvin näytti ELF-pulssin spiraali heijastuvan taivaalle.Stewart Swerdlowin mukaan illuminati eliitti suunnittelee nyt hyvin lähiaikoina toteuttavansa tämän lavastetun alien invaasion ja kyseessä olisi ikään kuin tämän ilmastomuutoksen lisäksi toinen veruke jolla maailman kansat halutaan yhdistää yhden maailmanhallituksen alle. Eli ilmastovero ei pelkästään riitä verukkeeksi vaan täytyy saada lavastettua suuri ja kauhistuttava alien invaasio, missä Al-Qaidan tilalle tuodaankin jo avaruuden ulkopuolinen uhka. Mitä vastaan sitten perustettaisiin yksi maailmanhallitus ja sen sisäiset poliisivoimat ja näitä gestapo tyylisiä joukkoja ollaan jo kaikessa hiljaisuudessa suunniteltu YK:ssa a hankkeen yksi puuhamies on Wacon joukkomurhaan kytketty Ronald K. Noble.

Wackon tapauksesta lisää: http://www.serendipity.li/waco.html