http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 02, 2009

Media vaikenee ilmastomuutoshuijauksen paljastumisestaKävi kuten oletettiin eli valtamedia vaikenee ilmastomuutoshuijauksen paljastumisesta vaikka todisteet ovat jo pöydällä. Ainoastaan The Sunday Times on noteerannut ilmastoskandaalin. Mutta muut medialähteet jatkavat vaikenemista.Al Gorea ei vain tämän jälkeen tulla jättämään missään julkisessa paikassa rauhaan. Sillä äskettäin mies oli markkinoimassa ilmastohuijauskirjaansa Chicagossa ja WE ARE CHANGE aktivistiryhmä tuli kirjakauppaan nostamaan kovat asiat pöydälle. Videostakin oikein näkee kuinka arka asia tämän ilmastohuijauksen selviäminen on eliitille kun pitää välittömästi komentaa turvamiehet poistamaan henkilöt kirjakaupasta.

WE ARE CHANGE aktivistiryhmittymä on enemmäkin keskittynyt 9/11 terrori-iskuista informointiin yhdysvalloissa ja on juuri tunnettuna tästä edellä nähdystä tavasta saattaa maailmaneliittiin kuuluvat henkilöt arkoihin tilanteihin kun kyseiset henkilöt eivät uskalla tulla kameroiden eteen puhumaan asiat suoriksi. Pelkureita siis ovat Al Goret ja muut globalistit jotka pakoilevat näitä aktivisteja jotka tietävät totuuden siitä että salainen maailmanhallitus lavasti 9/11 terrori-iskut yhdysvalloissa ja syytti niistä muslimi sekä arabiterroristeja. Joka tapauksessa tämä ilmastomuutoshuijauksen paljastuminen alkaa olla tämän rikollisen maailmaneliitin viimeisen taipaleen alkua sillä kööpenhaminan ilmastokokoukseen ei ole enää montaa päivää ja CFR, Trilateraalinen komissio, 300 komitea että myös Bilderberg-ryhmä ovat tiiviisti päättäneet jo viime kesänä että ilmastomuutoksen verukkeella perustetaan uusi maailmanhallitus kööpenhaminan ilmastokokouksessa Joulukuussa 2009 ja tästä ei salaisen maailmanhallituksn globalistit suostu luopumaan.Illuilla on siis nyt varsinaisesti kovat piipussa koska käynnissähän on heidän toteuttama miljoonien siviilien massamurha sikainfluenssarokotteilla ja samalla myös euroopan union astui 1. Joulukuuta Lissabonin sopimuksen alaisuuteen.

He eivät kuitenkaan tiedä kuinka lähellä heidän loppunsa kuitenkin on jos tämä maailmanhallituksen vastapuolen pelureiden suunnittelema maailmanvaluuttauudistus tulee menemään läpi. Koska se taas on täysin vastakohta siitä mitä nämä illuminatin satanistit aikovat toteuttaa.

Se siis tarkoittaisi sitä että tuleva maailmanvaluutta toisi uuden talousjärjestelmän myötä aivan uuden systeemin koko maailmaan ja myös lakkauttaisi suurten korporaatioiden, sekä yksityisomisteisten pankkien hirmuvallan. Näin ollen nykyiset salaisen maailmanhallituksen globalistit menettävät valtansa täysin, sillä jos ei pysty kontrolloimaan maailman talousjärjestelmää menettää otteensa maailman vallasta täysin ja näin tulee hyvin todennäköisesti käymään tälle rikolliselle maailman eliitille.