http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 22, 2009

Obaman presidentinvaalien kiitospuheessa satanistisia säkeita toistettuna ne takaperin.Youtubessa on video missä eräs henkilö oli laittanut Obaman presidentinvaalien kiitospuheen tietokoneohjelmaan ja pari sanaa "Let me express" oli tuottanut takaperin toistettuna selvän "serve satan" (palvele saatanaa). Tämän jälkeen äänenmuokkauksen tehnyt henkilö yritti päästä samaan tulokseen mutta ei onnistunut tuntienkaan jälkeen saamaan siitä "serve satan" sanoja.

Monethan mieltävät tämänlaiset takaperintoistetut sanat puhtaiksi sattumiksi. Mutta eivät ymmärrä sitä että tämänlaisten viestien tarkoitusperä on ennenkaikkea tarkoitettu syötettäviksi ihmisten alitajuntaan ja meidän alitajunta vastaanottaa takaperin syötetyt piiloviestit.


Obama ja illuminatin jäsenten kesken tunnettu tervehdysele... Pirunsarvet ja tätä merkkiä myös muu illujen porukka on käyttänyt kautta vuosien Bushista lähtien.


George W. Bush


John Edwards


Hillary Clinton


Sarah Palin


Paavi


TV-saarnaaja Pat Robertson

Mutta sitten kun vielä mennään siihen että kuka nämä piiloviestit syöttää ja mistä käsin niin ei esimerkiksi millään esim. Led Zeppelinin levyllä kuultu "Stairway to Heaven" säkeet takaperin:

"Oh here's to my sweet Satan.
The one whose little path would make me sad, whose power is Satan.
He will give those with him 666.
There was a little tool shed where he made us suffer, sad Satan."


Ei tämmöisiä lauseita mikään levy-yhtiön tuottaja syötä sinne sekaan ja tässä Zeppelinin klassikkokappaleessa on myös sama juttu, että jos yrität noita lauseita itse sanella nauhalle ja toistat toisinpäin niin ei kuullosta yhtään miltään.

Kyse on siis ollut koko ajan henkimaailman asioista ja sieltä vaikuttavista voimista ja näissä tapauksissa puhutaan pimeyttä edustavista voimista mitkä myös toimivat mm. presidentti Obaman kautta hänen sitä edes huomaamatta. Natsi-Saksan johtaja Adolf Hitler taas itse tiesi olevansa varjon puolen lähetti ja harjoitti myös toistuvasti satakulttia ja mustaa magiaa tehostaakseen voimiaan.

Pimeyden puolen porukasta voisin sen verran valottaa että se ei koostu mistään yhdestä saatanaksi ristitystä henkiolennosta, vaan sitä palvelee myös hyvin suuri määrä harhautuneita sieluja joita elää henkimaailman puolella toinen osa.Nykyinen pimeyden voimia edustava osa illuminatista harjoittaa satanismia juuri siitä syystä että he haluavat säilyttää voimansa ihmiskunnan alistamiseksi. Sillä nykyinen pimeyden ja valon voimien valtataistelu alkoi aikanaan lucifer nimisen henkiolennon heittäydyttyä ns. freelanceriksi ja tämä irtisanoutui kaikkiallisen luojan suuresta suunnitelmasta. Minkä jälkeen hänet karkoitettiin täältä, jonka jälkeen tämä alkoi vannoa kostoa ja kohdisti sen erityisesti maa planeetalle (tellus).Mutta kerrottakoon vielä sekin että tämä koko illuminati-eliitin ympärille kasattu agenda on täysin samojen pimeyttä edustavien voimien aikaansaannos.Illuminati-eliitin yksi tunnetuimpia satakultteja on Bohemian Grove missä jokavuoden heinäkuussa joukko maailmaneliitin edustajia kokoontuu Yhdysvalloissa San Fransiscon metsään. Jos Jyrki Katainen olisi noihin kemuihin osallistunut niin sanoisi niistä varmaan samaan tyyliin kuin Infosota-ryhmän haastattelussa että; "kyseessä on pelkkä kansalaisfoorumi suljetuin ovin". No tämän Bohemian Groven suhteen ei voida enää tätä sanoa kun tunnettu radioshow juontaja Alex Jones pääsi laukkuun piilotetun videokameransa kanssa sinne vuonna 2000 ja kuvasi koko satakultti-riitin mitä Bohemian Grovessa nimitetään "Cremation of Care" nimiseksi näytelmäksi. Sen aikana estraadille tuodaan usein elävä lapsi joka poltetaan elävältä.


Alex Jonesin kuvaama video vuoden 2000 Bohemian Groven satakultti-rituaalista.

Vuoden 2000 jälkeen Bohemian Groven turvajärjestelmiä tehostettiin ja sen jälkeen sinne ei tiettävästi ole enää kukaan onnistunut livahtamaan mutta Jonesin kuvaamaa videonauhaakaan ei enää onnistuttu sensuroimaan. Salainen maailmaneliitti oli siis jo onnistunut kusemaan omille kengilleen todella pahasti.


Alex Jones vielä hieman myöhemmin haastatteli Bohemian Grovessa itse ollutta David Gergeniä vuonna 2003 ja kysyi häneltä Bohemian Grovesta. Gergen vastaa että hän pitää Bohemian Grove tapahtumasta ja on ollut siellä useita vuosia. Mutta siinä vaiheessa kun Jones kysyy häneltä "Cremation of Care" rituaalista, niin Gergen vastaa että; "tästä aiheesta en saisi oikein puhua kenellekään". Tämän jälkeen Jones paljastaa hänelle että hän pääsi livahtamaan sinne vuonna 2000 ja kuvasi nauhalle koko "Cremation of Care" satanistisen rituaalin. Tästä sitten Gergen vetää herneet nenään ja suuttuu... Tästä näkee mitenkä arka aihe tämä on jos poliitikoilta kysyy näistä salakerhoista jotain ja niiden toiminnasta.