http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Sikainfluenssa propaganda jatkuuSuomen terveyden ja hyvinvoinninlaitos jatkaa siihen mihin jäi. Eli sikainfluenssaepidemialla kansalaisten pelotteluun. He vielä tarkoituksellisesti vääristelevät normaaleihin pitkäaikaissairauksiin kuolleiden kuolleen "ehkä" sikainfluenssaan hyödyntäen sitä sikainfluenssalla pelotteluun, jotta saataisiin nyt yli 64-vuotiaista riskiryhmistä mahdollisimman moni ottamaan rokote sikainfluenssan pelossa.

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos sai tänä vuonna sikainfluenssarokotteen valmistajalta GlaxoSmithKlinelta 6 miljoonan euron rahoituksen THL:n sikainfluenssarokotuslobbaukseen. Se edellyttää sitä että terveyden ja hyvinvoinnin laitos pelottelee sikainfluenssalla kansalaisia median välityksellä ja pitää tästä tavallista kausiflunssaa vastaavasta taudista jatkuvaa propagandaa yllä.Se mitä THL ei kerro eikä tämän maan poliittiset päättäjätkään että pandemrix-rokote on väestönvähennykseen tarkoitettu bioase ja vielä nanorokote. Tämän vuoksi rokotteen valmistaja GlaxoSmithKline on uhmannut julkisuuslakia ja ei ole suostunut luovuttamaan valmistamansa pandemrix-rokotteen kaikkia asiakirjoja. Samoin myös teki ilmastomuutoshuijauksen takana ollut tutkimusryhmä CRU:lla Michael Mannin luoman jääkiekkomailaksi ristityn tutkimuksen tutkimusdatan suhteen. Mutta syy olikin selvä sillä jos pandemrix-rokotteen asiakirjat näytettäisiin julkisuudessa, niistä kävisi ilmi että kyseessä on bioase ja nanorokote. Kyseisen rokotteen asiakirjoista osa on jo vuotanut julkisuuteen ja sieltä käy ilmi että pandemrix-rokote on nanorokote ja tämä käy ilmi sen adjuvanttiliuoksen sisällöstä.

Michael Mannin ja CRU:n ilmastonlämpenemistutkimuksen tutkimusdataa taas piiloteltiin sen vuoksi koska datasta olisi käynyt ilmi että ilmastonlämpenemisen osoittavat käyrät oltiin vääristelty tarkoituksella.