http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 15, 2009

Uutta tietoa Norjan valoilmiöstäDavid Wilcockin mukaan norjassa äsken nähty valoilmiö heijastettin H.A.A.R.P:n suunnasta norjan taivaalle. Tässä projectcamelot radion haastattelussa hän kertoo että kyseisen spiraalin muodostamiseen tarvitaan äärimmäisen paljon useiden gigawattien teho.

Wilcockin mukaan myös UFO-disclosure taistelu on parhaillaan käynnissä ja sitä yritetään tuoda julkisuuteen kaikista estelyistä huolimatta. Hänen mukaansa sitä yritettiin jo Bill Clintonin hallinnon aikana. Mutta silloin tilannetta vaikeutti se, että Clintonilla ei itsellään ollut pääsyä silloisiin salaisiin ufo-arkistoihin joita USA:n armeijalla on ollut aina hallussaan. Puhumattakaan sitten vieläkin salaisemmista dokumenteista, missä kerrotaan Jenkkien armeijan ja harmaisiin kuuluvan humanoidirodun suorittamista sieppauksista (afo-abduktio). Missä siepattuihin ihmisiin laitetaan aina implantti seurantaa varten ja osa heistä siepataan täysin kirjaimellisesti johonkin USA:n armeijan tukikohtaan. Amerikassa jo aivan vuosittain katoaa yli 2000 lasta, joista lähes kaikki ollaan siepattu mm. Montaukin tukikohtaan joka on taas otettu käyttöön.Swerdlow on yksi joka aikanaan siepattiin pohjois New Yorkissa sijaitsevaan Montaukin armeijan tukikohtaan. Siellä hänelle ja muillekin siepatuille suoritettiin monenlaisia sekä psykologisia että henkisiä kokeita.

Osa koehenkilöistä joutuivat harmaisiin kuuluvien avustajien kanssa mm. suorittamaan aikamatkustukseen liittyviä kokeita ja lopulta näiden testien johdosta monikaan ei selvinnyt niistä hengissä.

Swerdlowin mukaan hänetkin lopulta yritettiin hypnoosin avulla aivopestä ja pyyhkiä kaikki jäljet muistista että hän ei muistaisi sitä kaikkea mitä Montaukissa tapahtui mutta hänelle muistukuvat palautuivat myöhemmin.Samaa on myös kertonut Al Bielek, joka osallistui USA:n armeijan puolelta "Philadelphia Experiment" aikakokeeseen sekä "Montauk Projectiin".Tällä videolla Al Bielek kertoo kokemuksistaan mm. "Philadelphia Experiment" aikakojeesta ja Montauk projectista.