http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Kööpenhaminan ilmastokokous alkoiKööpenhaminan kokous alkoi maanantaina 7. joulukuuta 2009 jossa nyt globalistit yrittävät 16. joulukuuta mennessä perustaa uuden maailmanhallituksen käyttäen luomaansa huijausta eli ilmastomuutosta verukkeena.

Media on euroopassa täysin tämän valheellisen ilmastoagendan takana ja näyttää siltä että vaikka YLE:kin päästi läpi 6. joulukuuta esitetyn "Ilmastogate" dokumentin. On se silti median kautta täysin tämän valheellisen ilmastoagendan takana. Joten se mitä olemme ilmastosta saaneet kuulla tämän ilmastomuutoshuijauksen paljastuksen jälkeen. Lehtiin tuli globalistien toimesta väärennettyjä uutisia "UUSI TUTKIMUS, ILMASTO LÄMPENEE SITTENKIN" jne... Ja tiedostamatonta ihmismassaa tämä ei voisi paljoa kiinnostaa. Kyseinen median manipuloitavissa oleva ihmisryhmä ei edes pitänyt tätä aiempaakaan uutista mitenkään ihmeellisenä tai merkittävänä että hakkeri iski ilmastotutkijoiden serverille ja latasi sieltä sähköpostit, joista selvästi näkyy että ilmastotmuutostutkimus on väärennetty alusta loppuun.Mutta tämän ilmastomuutoshuijauksen ja tulevan maailmanhallituksen edessä nyt tarvitaan teitä kaikkia sillä tässä ei enää mikään 400 ihmisen muodostama mielenosoitus eduskuntatalon portailla auta. Vaan jokainen meistä pystyy pistämään oman kortensa tähän kekoon. Tiesitkös että:

- kansanedustajille voi lähettää henkilökohtaista sähköpostia
- suomen valtion miltä tahansa organisaatiolta voi pyytää julkisia asiakirjoja vedoten julkisuuslakiin...

Esim. voitaisiin selvittää yhden lääketeollisuutta lobbaavan hämäräkonttorin (skepsis ry) rahoitus.

Kyseinen hämäräkonttorihan julkistaa jokainen vuosi HUUHAA palkinnon saajan ja oli tänä vuonna valinnut sen saajaksi rokote info:n.

Skepsis ry:n perustelut palkinnon saajasta:


"Skepsis ei palkinnon perusteluiden mukaan halua estää rokotteiden kriittistä arviointia, mutta kritiikin on perustuttava tieteelliseen tutkimustietoon.

Lisäksi Rokotusinfon pitäisi Skepsiksen mielestä tuntea vastuuta niiden lasten puolesta, jotka jäävät mahdollisesti ilman rokotetta vanhempien luotettua virheelliseen tietoon.

Rokotusinfo ei Skepsiksen mukaan oikaise sivuillaan julkaistua virheellistä tietoa, vaikka rokotteita koskevaa luotettavaa tieteellistä tutkimustietoa on helposti saatavissa. Pääosin Rokotusinfon internetsivuilta saa rokotuksiin kielteisesti suhtautuvaa tietoa.

Huuhaa-palkinnon perusteluissa Skepsis ottaa esille MPR-rokotteen.

– Esimerkiksi MPR-rokotteella esitetään olevan syy-yhteys autismin lisääntymiseen. Useissa tieteellisissä tutkimuksissa on kuitenkin todettu, ettei tällaista yhteyttä voida osoittaa, Skepsiksen hallitus kirjoittaa tiedotteessa.

Skepsiksen arvion mukaan Rokotusinfon jäsenistöön ei kuulu rokotusten asiantuntijoita eikä kenelläkään hallituksen jäsenellä ole lääketieteellistä tutkintoa. Rokotusinfo ry:n aktiivit ovat kuitenkin esiintyneet tiedotusvälineissä asiantuntijoina, joten tiedon oikeellisuuteen pitäisi kiinnittää erityistä huomiota."


Mutta todellisuudessahan tilanne on täysin päin vastoin. Siinä missä rokotusinfo käyttää jatkuvasti tutkivaa journalismia esim. sikainfluenssa rokotteista sekä niihin liittyvistä haitoista ja riskeistä. Kun tälle skeptikko ry:lle sekä terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle (THL) näillä tutkimuksilla ei ole minkäänlaista merkitystä. Kunhan vaan suomen valtio jaksaa rahoittaa kyseisen rekisteröidyn huuhaa-yhdistyksen toimintaa niin kaikki on hyvin. Muussa tapauksessahan resurssit eivät riittäisi kyseisellä huuhaa järjestöllä lääketeollisuuden lobbaamiseen ja salaliittojen debunkkaamiseen.

Käsittämättömintä tässä skepsikkoudessa on vielä se, että kaikki ne jotka epäilevät ilmastomuutosta ovat ilmastomuutos-skeptikoita joihin kaikki ne lukeutuu jotka osaavat käyttää ns. tutkivaa journalismia. No mitenkäs sitten skeptikkojen ry suhtautuu ilmastomuutokseen... Sehän pulju ei suostu olemaan ilmastomuutos-skeptisellä linjalla, vaan kumartaa täysin tiedettä ja sen instituutiota. Missä se vain edustaa täysin absoluuttista totuutta ja jokainen tieteen piiriin kuuluva partaansa naurava professori on suuri ja viisas.

Skepsis ry:n johdossa tämän rokotusinfo huuhaapalkinnon valitsi skepsis ry:n tieteellinen neuvottelukunta joka koostuu seuraavista henkilöistä:

professori Jukka Maalampi (puheenjohtaja)
professori Kari Enqvist
professori Pertti Hemánus
professori Mika Hemmo
assistentti Virpi Kalakoski
professori Hannu Karttunen
dosentti S. Albert Kivinen
professori Hanna Kokko
professori Eerik Lagerspetz
professori Hannu Lauerma
professori Raimo Lehti
professori Anto Leikola
dosentti Marjaana Lindeman
dosentti Juha Merikoski
dosentti Markku Myllykangas
professori Ilkka Niiniluoto
dosentti Ilkka Pyysiäinen
professori Jeja Pekka Roos
dosentti Veijo Saano
professori Anssi Saura
yliassistentti Lauri Tarkkonen
FL Tytti Varmavuo
professori Johan von Wright


Voi kyllä hyvin kuvitella että aika moni edellämainituista vannoo edelleen ilmastomuutoksen nimeen, koska jos asettuisivat vastarannalle niin he pelkäisivät että professuurin virka alkaisi olla vaarassa.