http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Illut saattaa suunnitella parhaillaan ydinaseiskua USA:n suurkaupunkiinPisti silmään tuore uutinen jossa kerrottiin että Obamalla olisi ollut yli 18-kiloa painava ydinsalkku Nobelin palkinnonjakojen yhteydessä lähellä josta hän olisi voinut painaa napin painalluksella vastaiskun.

"Obaman sotilasavustaja kantoi ydinsalkun jopa Norjan kuninkaanlinnaan. Ydinsalkussa on pieni antenni ja siinä on koodit, joilla presidentti voi käyttää ydinaseita.

Aftronbladetin mukaan salkussa on myös musta kirja, joka mahdollistaa vastahyökkäyksen käynnistämisen, jos Yhdysvallat joutuu iskun kohteeksi. Lista salaisista paikoista, jonne presidentti voi hakeutua suojaan katastrofitilanteissa. Kahdeksansivuinen kartta, joista selviää miten amerikkalaiset tiedotusvälineet voivat jatkaa lähetyksiään hätätilanteissa."
Kyseinen uutinen on laitettu eteenpäin Pentagonista ennenkaikkea massojen peloittelu mielessä, mutta kyseessä voi olla pahimmillaan massojen alitajunnallinen valmistelu tulevaan lavastettavaan false-flag ydinase-iskuun.

En nyt edelleenkään halua leikkiä mitään ennustajaa mutta tässä saattaa nyt olla kyseessä illujen kostoaikeet jos kööpenhaminan kokous menee puihin. Sillä jos nämä globalistit eivät onnistu saamaan aikaan ilmastohuijausta, eli vietyä läpi kööpenhaminan ilmastosopimusta ja maailmanhallitusta. Niin illuminatin porukalla voi olla takataskussa varsinainen kosto ja ihan täysi ydinaseilla suunniteltu false-flag isku USA:n, josta syytettäisiin jälleen kerran Al-Qaidaa ja sota-aikeet alkaisivat lähi-idässä oli sitten maa Iran tai Pakistan, niin aina ollaan mediassa kusetettu että Al-Qaidan maleksii näissä maissa.

Tai sitten toinen vaihtoehto on että ydinaseisku toteutetaan siitäkin huolimatta vaikka ilmastosopimus ja maailmanhallitus menee läpi. Koska sillä vain yritettäisiin entistäkin enemmän tehostaa vielä jo massoissa heikentynyttä terrorismin pelkoa. Mutta silti massojen hallintakaava ei ole edelleenkään minnekään muuttunut. Se on edelleen aivan sama kuin jopa sata vuotta sittenkin eli:

1. Luodaan ongelma (Sikainfluenssa epidemia)
2. Syntyy reaktio (Pelkoa ja paniikkia)
3. Luodaan ratkaisu (SUOJAA NYT ITSESI JA LÄHEISESI ROKOTTEELLA JA HUOM. ROKOTE ON TURVALLINEN TERVEUISIN TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOS)

ja kaiken kukkuraksi sikainfluenssarokote on vielä tappava bioase, jolla pyritään vähentämään miljoonia ihmisiä sairastuttamalla heidät syöpään pademrix-nimisellä nanorokotteella.