http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

USA:n seuraava sotanäyttämö JemenEi ole vaikea arvata minkä vuoksi FBI sekä CIA auttoivat lavastamaan surkean lentokoneen räjäyttämisyrityksen Amsterdam - Detroit lennolla kun syntipukiksi valittu nigerialaismies yritti lehtitietojen mukaan räjäyttää lentokonetta. Koneessa olleiden mukaan nigerialaismiehen laukaiseman räjähteen ääni muistutti kuin jotain ilotulitetta esim. papaattimattoa (firecracker). CNN:n mukaan koneessa ollut räjähde olisi riittänyt räjäyttämään koko koneen.

Nigerialaismiehen auttoi koneeseen ilman passia silminnäkijöiden mukaan hyvinpukeutunut intialainen mieshenkilö. CNN kertoo sen jälkeen että tulevaisuudessa voitaisiin estää lentokoneeseen pääsy räjähteiden kanssa tuomalla käyttöön matkustajien läpivalaisu vaatteiden läpi esim. millimetriaalloilla. Tätä ollaan jo tuomassa yhdysvaltojen lentoasemien käyttöön.

Kyseessä kuitenkaan ei ollut aito terrori-isku, sillä jos ns. "oikea" terroristi edes yrittää räjäyttää amerikkalaista lentokonetta niin ei USA:n hallitus ole siitä kahden päivän päästä julkistamassa ilmaiskua Jemeniin. Sillä nämä Jemeniin hyökkäyksen suunnitelmat laadittiin jo ajat sitten Pentagonissa USA:n hallituksen sekä armeijan korkeimpien edustajien kanssa.

Kaikki tämänlainen sotapolitiikka perustuu false-flag terrori-iskuihin, jotka toimivat näiden hyökkäys-suunnitelmien provokaatioina. Näitä ovat olleet aiemmin 9/11 terrori-iskut jotka lavastettiin jotta päästäisiin Afghanistaniin ja Irakiin. Afghanistanissa oli ooppiumia ja sen viljelytuloihin oli päästävä käsiksi ja Irakissa oli taas öljyä.Nyt kuitenkin USA:n Obaman hallitus on aloittamassa kostoiskua Jemeniin koska sieltä löytyy öljyä. Mutta tiedotusvälineille tätä ei tietenkään kerrota vaan medialle kerrotaan että Jemenissä majailee osa Al-Qaidasta ja Nigerialainen kaappari kertoi näin. Joten ei muuta kun USA:n B52 pommikoneet valmiina ilmaiskuun.Jemenin valtion tuloista noin 70 % tuovat sen vaatimattomat öljyvarat, noin 300 000 barrelia päivässä. Nämä öljyvarat kiinnostavat illuminati-eliitin öljymiljardöörejä jotka myös käskyttävät USA:n armeijaa heidän omien motiiviensa mukaisesti.

Samalla kuitenkin on yritetty käydä ennen tätä neuvotteluja Jemenin presidentti Ali Abdullah Salihin sekä pääministeri Abdulqadir Bajamalin kanssa. Mutta ne eivät ole päätyneet illuminatin öljymiljardöörejä tyydyttävään lopputulokseen ja kun Jemenin valtion johtajat eivät sallineet monikansallisten mm. öljy-yhtiöiden rantautumista Jemeniin tehdään se sitten vaikeimman kautta eli USA:n armeija aloittaa ilmaiskut ja myöhemmin tehdään täysi Jememin invaasio jos tarpeellista. Irakissa tämä toteutettiin jo kokonaisuudessaan.

Vaikka Jemen on muuten yksi maailman köyhimpiä valtioita niin sieltä löytyy kuitenkin öljyä jonka omistavat lähi-idän öljysheikit.