http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Kööpenhaminassa mielenosoituksiaOli jo aikakin että saatiin vähän toimintaakin tuonne kööpenhaminaan sillä siellä on parhaillaan yli 500 ihmistä mielenosoittamassa parhaillaan olevaa ilmastokokousta vastaan. He kutsuvat kokouksen osallistujia ilmastorikollisiksi ja ovat siinä täysin oikeassa koska kyseiset kokoukseen osallistuvat globalistithan ovat tämä koko ilmastomuutoshuijauksen takana.

Poliisilla olikin nyt sitten suuri työ pidättää yli 75 mielenosoittajaa joita sitten syytetään laittomuuksista. Kenties totuuden kertominen ilmastomuutoshuijauksesta lukeutuu illujen globalistien mielestä laittomuuden asteelle.

Mutta on tietenkin selvää että tuolla köpiksessä on niitäkin idiootteja kyltteineen jotka vaativat EU-eliittiä estämään ilmastomuutoksen. ja näitä älypäitä valitettavasti tässäkin maassa löytyy vielä tuhansittain.
Mutta ei siinä silti mitään tuomittavaa ole saahan sitä uskoa vaikka joulupukkiin aikuisella iällä jos helsingin-sanomat ja tiede-instituutio kertoisi kyseisen valkopartaukon olevan tieteellisesti todistettu olevan olemassa sekä asuvan Rovaniemellä ja kyseistä tutkimusta oltaisiin salattu 15-vuotta salaisella tutkimuksella jonka dataa ei suostuttaisi luovuttamaan kenellekään ulkopuoliselle.