http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Yhdysvaltojen, Kanadan ja Iso-Britannian asevoimat varautuvat mellakoihinYhdysvaltojen, Kanadan ja Iso-Britannian asevoimat varautuvat mellakoihin ja sitä juuri maailman eliitti haluaa, koska se mahdollistaa mm. poikkeustilan käyttöönoton ja keskitysleirien avaamisen Yhdysvalloissa. Tilanne on varsin otollinen suurille mellakoille kun työttömyyttä ja elintarvikkeiden hinnannousua ollaan saatu aikaan pienellä aikavälillä. Jo pelkästään Euroopan unionissa viimeisen puolen vuoden aikana on syntynyt yli miljoona työtöntä ja tämä on täysin eliitin luoman nollakasvuhankkeen tulosta, jolla pyritään saamaan tietoisesti siirrettyä teollisuus pois länsimaista ja aikaansaamaan levottomuutta vetämällä matto pois työläisten jalkojen alta ja toivomalla että hyvin monet näistä ihmisistä sortuisivat huumeisiin ja alkoholiin, sekä myöhemmin rikolliseen toimintaan.Maailman ruoanhintaa ollaan sitten jatkuvasti korotettu ylöspäin maailman suurimman Monsanton kautta, joka on maailman suurimpia maatalous ja muiden kemikaalien tuottajia.

Tämä kyseinen järjestö on saanut tyrehdytettyä köyhien maiden maatalouden niin huonoksi, että esim. Brasiliassa tekee hyvin moni maanviljeliä itsemurhan, kun heille ei jää sadon korjuun jälkeen enää varaa maksaa elämisestään ja Montanto on pystynyt siihen myrkyttämällä satoon tarkoitetut siemenet erilaisilla kemikaaleilla ja he tuovat nämä saastutetut siemenet suuriin viljavarastoihin ja myyvät sitten suureen hintaan köyhille maille, ja sitten kun köyhien maiden maanviljelijät tekevät sadon, niin tämän jälkeen monikansalliset ahneet elintarviketeollisuuden yhtiöt ostavat näiden satojen tuotannon pilkkahintaan. Joten se todellinen mätäpaise ja ongelma löydetään vasta kun on havaittu sairauden aiheuttaja ja se on elintarviketeollisuudessa Monsanto-yhtymä, jonka toimintastrategiasta vastaa maailman johtava eliitti.Mutta tämä ruoanhinnan jatkuva nousu ja työttömyyden kasvu ei johda mihinkään muuhun kuin rikollisuuden kasvuun ja tämä näkyy jo nyt eripuolilla maailmaa. Esimerkiksi naapurimaassamme Virossa on jo nyt entistäkin enemmän pienrikollisuutta, kun tavallisissa lapsiperheissä on jääneet vanhemmat työttömäksi ja isäntä ryhtyy hankkimaan elantonsa ryöstelemällä pikkuirtaimistoa.

Ennenkaikkea tämän työttömyyden synty olisi kaikille syytä tehdä selväksi, että siihen ei ole kukaan irtisanottu itse syypää tai kukaan muu jo valmiiksi ilman työtä oleva ihminen.

Työttömyys on kuitenkin hyvin suuri kolaus esim. lapsiperheille ja siinä menee materialistinen maailmankatsomus hyvin nopeasti uusiksi ja antaa kyllä aina mahdollisuuden myös henkiseen kasvuun ja terveeseen itsetutkiskeluun. Mutta se on jokaisesta itsestänsä kiinni, mitenkä pystyy käyttämään aikansa sen jälkeen kun on matto vedetty jalkojen alta pois. Sillä televisiosta ei se henkinen kasvu ja muutos löydy vaan se löytyy jokaisen sisältä itsestään. Ihmisiä ei ole kuitenkaan luotu alunperin miksikään palkkaorjiksi, mutta maailmaneliitti onnistui kehittämään aikoinaan teollistumisen yhteydessä mitä nerokkaimman orjuuden muodon, jota ei vielä vuosikymmeniäkään sitten melkein kukaan pystynyt kyseenalaistamaan. Sen sijaan eliitti loi vielä erittäin tehokkaan massojen hallintamuodon = kommunismin, jolla onnistuttiin saamaan vielä tämä duunariluokka (työläiset) vihaamaan heidän työnantajiaan ja haukkumaan heitä porvareiksi, vaikka samoja palkkaorjia ovat molemmat osapuolet ja täysin samassa veneessä.

Ja kun katsoo tätä kehitystä niin on selvää että köyhyys luo myös lisää köyhyyttä, koska vetovoimanlaki on se kun vedät puoleesi sitä mitä ajattelet. Eli köyhät ihmiset eivät enää ajattele kuin sitä että mistä saisivat leipää ja vetävät myös tätä puoleensa... Kun ahneet monikansalliset yritykset ovat aikaansaaneet köyhät ihmiset vihaamaan rahaa ja näin ollen on vuosisatojen aikana saatu aikaan sellainen myytti että raha on paha asia. Kun tämä nykyinen rahatalous-systeemi on täysi uskonto, joka ilmentää toimintaansa sen modernilla tasolla.