http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

Eliitti on aloittanut H5N1 viruksen biologisen sodankäynnin ihmiskuntaa vastaan
Amerikkalainen rokotevalmistaja Baxter lähetti äskettäin yli 18 maahan erittäin vaarallista H5N1 viruksella varustettuja rokoteita. Yhtiö selittää julkisesti sen olevan vahingon, mutta sen ei pitäisi olla mitenkään mahdollista.

Rokotetta lähetettiin mm. Tšekin tasavaltaan, missä lehdet ihmettelevät oliko kenties tarkoitus saattaa alulle pandemia.


Tarkemmissa analyyeissa selvisi että rokotteisiin oltiin sotkettu sekaan myös erittäin vaarallista H3N2-virusta, mikä on H5N1-viruksen kanssa erittäin vaarallinen ja tappava biologinen ase.

Tämä siis selittää, että eliitti on jo aloittanut ihmiskunnan vähentämisen ja varsinaisen tappamisen. Mutta kuitenkin III-maailmansota kuuluu heidän suunnitelmaan näiden biologisten aseiden kuten H5N1 kanssa ja tavoitteena mahdollisimman monen siviilin tappaminen.Jos katsoo rokotevalmistaja Baxterin salaisia rahottajia niin niihin kuuluu David Rockefellerin omistamat tahot etunenässä, koska hän on itse Trilateral Comissionin, Committee of 300, Bilderberg-ryhmän sekä CFR:n johdossa ja on vastannut itse hyvin monesta uuden maailmanjärjestyksen suunnittelusta.

Nämä samat tahot ovat myös suunnitelleet jo valmiiksi tulevan Iranin sodan asiakirjat jotka odottavat nyt sitä lavastettua terrori-iskua/pommiattentaattia joka on tarkoitus suorittaa lähi-idän suunnalla tässä kuussa.Afghanistanissa taas USA:n sotilaat viipyvät edelleen, koska he ennenkaikkea turvaavat CIA:n operoimaa ooppiumin viljelyä, joka on tuonut huumeparoneille valtavat voitot ja ennenkaikkea näistä jehuista peräti 3 istuu itse Hamid Karzanin hallituksessa.

Se siinä Afhganistanin sodassa kuitenkin on se surkuhupaisampi puoli, että siellä edelleen aivottomat Jenkkisotilaat painavat aavikolla ja vuorilla menemään hiki otsassa jahdaten "Talibaaneja", joilla ei ole mitään arpaa siihen miksi USA:n armeija on sinne alunperin tullut. Joten ei ihme, että AK-47 rynnäkkökiväärit paukkuvat vähän väliä kun lobotomiset USA:n sotilaat etsivät "Taleban taistelijoita" helikoptereiden avulla ja manaavat että kun ei löydy.

Tilastollisestihan vielä n. 10-20 lähi-idästä kotiutunutta USA:n armeijan veteraania tekee päivittäin itsemurhan, pääsyynä posttraumaattinen stressi

Mitä voimme tehdä asialle

Edelleen tilanne on se, että tämä varjoeliitin suunnitelma alkaa koko ajan paljastua yhä enemmälle porukalle ja vallankumous on jo nyt... Sillä se on meidän mielessä sisällä ja sieltä alkaa se muutos.

Heti kun se on tapahtunut yksilötasolla, se voi alkaa myös globalilla tasolla.

Joten levittäkää tietoa ja antakaa sitä eteenpäin heille, jotka ovat sitä valmiita vastaanottamaan. Mutta tyrkyttää ei pidä koskaan, kun ihmisen mieli on kuitenkin sellainen työkalu että se ei ota shokissa mitään uutta informaatiota vastaan.

Tietenkin luonnollisin reaktio tällaisista kauhistuttavista asioista on pelko-viha vaihe, mutta sen jälkeen pystymme pääsemään niistä yli ja kykenemme auttamaan muita myös samassa prosessissa.

Kuitenkin tärkeintä on että kukaan ei jää näiden hämmentävien asioiden kanssa yksin ja meitä on hyvin paljon, jotka ovat sinut näiden asioiden kanssa. Me muodostamme jo sosiaalisen verkoston ympäri maailman...

Muutos tapahtuu nyt ja alkaa siitä, että jokainen meistä ryhtyy sanoista tekoihin.

Tämä eliitin toivoma fasistinen uusi maailmanjärjestys ei tule missään vaiheessa onnistumaan lopullisesti ja siitä pidämme me kaikki kiinni. Ja kukaan meistä ei liity tähän fasistiseen yhteiskuntaan mukaan, vaikka mikrosirua tultaisiin tarjoamaan ihon alle talouden pelastavana ratkaisuna.