http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Eliitti on vanginnut totuusaktivistin/dokumentintekijän salaliittodokumentin lähettämisestä

Irlantilainen dokumentintekijä John Anthony Hill lähetti Brittituomarille tekemänsä
7/7 Ripple Effect dokumenttielokuvan. Jonka jälkeen Iso-Britannia asetti luovutuspyynnön miehestä Irlannille. Häntä syytetään nyt yrityksestä väärentää todistusaineistoa tai uhkailla oikeutta tai todistajia ja maksimirangaistus rikoksesta on elinkautinen.

Joten on enemmänkin selvää, että salainen eliitti on nyt jo alkanut kovempiin toimiin yrittäessään estää parhaillaan kasvavaa totuusliikettä. Kun samalla myös henkinen tietoisuus nousee dna-molekyylitasolla kaikkien ihmisten keskuudessa ja samalla myös jokainen meistä yksilötasolla käy parhaillaan läpi omaa henkilökohtaista henkistä kasvuprosessia.

Yksi voimakkain dokumenttielokuva joka nyt herättää porukkaa on Zeitgeistin jatko-osa Zeitgeist Addendum, jossa käydään läpi koko kapitalistisen talousjärjestelmän perustus. Ja tuodaan kaikille ilmi, että Federal Reserve, sekä Euroopan Keskuspankki (EKP) ovat kaikki yksityisiä rahalaitoksia, joissa painetaan valtioille obligaatioilla lainattavat rahat täysin tyhjästä ilmasta.Lisäksi pankeilla on jatkuvasti vain 10 % todellisesta varannosta ja kaikki loput ovat vain valtionvarainpankilta lainattua lainaa, kun tämä valtionvarainpankin ja valtion lainaama raha on taas lainattu yksityisomisteiselta maailmanpankilta. Joten se kertoo kaiken tästä eliitin vuonna 1913 tehdystä pyramidihuijauksesta. Kun JP. Morgan, Paul Warburg ja David Rockefeller perustivat Yhdysvaltain Keskuspankin aloittaakseen Yhdysvaltojen kansalaisten ryöväyksen.

Hieman tämän jälkeen sitten pankkiirieliitti keksi vielä, että dollarin kultaan sidottu arvo piti poistaa ja kaikki Amerikkalaisten yksityishenkilöiden kultaomistukset takavarikoitiin Yhdysvaltojen valtiolle vankeusrangaistuksen uhalla ja näin lopulta saatiin kansalle vain mitätön paperiraha, joka oltiin painettu yksityisomisteisessa Federal Reserve keskuspankissa.

Esimerkkinä sitten sieltä painettiin 100 miljardia dollaria, niin painatuskustannukset olivat vain vaivaiset alle 1 % tuosta summasta. Sitten tämä summa lainattiin Yhdysvaltojen valtiolle obligaatioina ja näin tästä tyhjästä ilmasta painetusta rahasta tuli virallista paperirahaa, jonka pankit ja valtionvarainpankit lainasivat. Minkä jälkeen keskiluokkainen kansa alkoi sitten saamaan pankeista lainaa orjatyöllään tehdystä työstä tienaamillaan rahoilla. Ja näitä lainarahoja ei oikeasti ole pankilla, vaan ne tulevat kaikki pankin lainaamista yksityisomisteisen maailmanpankin lainoista.

Ja koko kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan työntekeminen on aikakautemme nerokkain orjuutuksen huijaukse muoto, koska sitä hyvin harva näkee kyseenalaistaa.Vielä 1800-luvulla puuvillapelloilla mustat orjat saivat katon päänsä päälle, mutta nyt työn orjalta vaaditaan että hän maksaa katon päänsä päälle ja elää kapitalistisen yhteiskunnan tavoilla, ottamalla pankista lainaa ja kuluttamalla materialisesti.

Lisäksi kapitalistinen yhteiskunta ei ole missään vaiheessa perustunut kuin vain yhden pienen rikkaan eliitin/monikansallisten yritysten voiton tavoitteluun, jossa aina kelkasta putoaa jatkuvasti pois eliitille täysin hyödyttömiä työläisiä ja he jäävät työttömiksi. Ja mikä ilkeintä, että eliitti on onnistunut mustamaalaamaan tämän kilpailuyhteiskunnan sellaiseksi, että siellä työtön ihminen leimataan loiseksi ja luuseriksi.

Joten ilmankos sanotaan että työelämässä ei pärjää heikot ja herkät. Mutta ei se nyt ihan noin mene. Meillä nimittäin on kaikissa vaikka mitä piileviä kykyjä ja ne lahjat olisi hyvä pystyä jokaisen käyttämään oikein vaikka työelämässä kun puhutaan intuitiosta. Sillä mitä epäherkempi ihminen, niin sitä enemmän turruttaa itseään negatiivisilla toimintamalleilla ja ärsykkeillä kuten televisionkatselu ja sieltä tulevat ohjelmointikoodit, jotka porautuvat alitajuntaan kun alfa-tilassa olevat aivot eivät niitä kyseenalaista.Tämä Addendum dokumentti kertoo täysin terveen ja fiksun vision, miten maailma voisi oikeasti pyöriä pystyssä ilman väkivaltaista kilpailuyhteiskuntaa ja ilman kapitalistista rahataloutta. Koska se ei vaatisi kuin vain pelkän resurssipohjaisen talousjärjestelmän perustamista, mutta ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön on ennen luovuttava tästä vanhasta ja se tulee tässä tapahtumaan arviolta jo vuonna 2011. Mutta ennen sitä varjohallituksen porukka yrittää vielä kaikin keinoin taistella heidän vallastaan ja heidän sisällään on jo nyt suuria jännitteitä. Kun Presidentti Obaman turvallisuuspoliittinen neuvonantaja kenraali James Jones on todennut saavansa päivittäiset määräyksensä Henry Kissingeriltä. Kissinger puolestaan tunnetaan David Rockefellerin käskyläisenä. Ehkä tämä "komentoketju" antaa hieman käsitystä siitä miten superrikas eliitti ohjaa Valkoista taloa ja Yhdysvaltojen politiikkaa ja maailman rikkaimmat suvut Rockefellerit ja Rothschildit vääntävät keskenään myös valtataistelua, jossa he kilpailevat mm. öljyllä. Mutta tämä sota öljystä on kuitenkin hyvin vakava asia, koska sitä löytyy Iranista ja Pentagonin toimistossa Obaman takapirut ovat jo keksineet, että Iranista löytyisi joukkotuhoaseita.Eli täysin sama propaganda matra kuin tämä Irakin sodan veruke, mutta unessa olevat medialla aivopestys ihmiset on hyvin helppo saada hyväksymään Iranin sota tällä jollain pienellä lavastetulla terrori-iskulla lähi-idässä. Joka on klassinen problem-reaction-solution (ongelma-reaktio-ratkaisu) propaganda tekniikka.

1. Luodaan Ongelma (valehdellaan että Iranissa on joukkotuhoaseita, vaikka siellä on todellisuudessa öljyä)

2. Luodaan pelkoreaktio (saadaan medialla aivopestyt ihmiset pelkäämään Irania ja heidän joukkotuhoaseitaan, vaikka kyseessä on edelleen öljy)

3. Luodaan Ratkaisu (Lähetetään USA:n ja NATO:n armeija Iraniin turvaamaan tilannetta, ettei Iran käytä heidän joukkotuhoaseitaan... Oikeasti kyseessä on vain Iranin öljyvarojen ryöstöretki, jossa armeijan pojat ovat tuttuun tapaansa täysin ohjelmoitu USA:n armeijan toimesta tappamaan Iranilaisia siviilejä ja metsästämään jotain Talebaneja, joita harvemmin edes löytyy lähi-idästä, ellei ensin CIA:n mustienoperaatioiden miehet maksa näille köyhille lähi-idän jengille siitä, että ovat valmiita poseeraamaan AK-47:n kanssa sanomalehdessä ja juoksemaan kuumalla hiekka-aavikolla rätti päässä.